Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'ye tahminen kaç kişi başvurur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ömss

ömss ye şuana kadar kac kişi girmiştir bilgisi olan varmı,

20 bin kişi alımı olunucak deniliyor ama sanırım başvuran saysı baya ucuk olucak.cünkü önüne gelen rapor almaya calışıyor,hak edende etmeyende.hani demişler ya biz türk toplumu cok uyanıgız diye,evet baya uyanmışısızki,birbirimizin haklarına bile kasb ediyoruz,tabiki yönetiminde burda cok eksigi var,herşey düşünülerek düzenleme ona göre yapılmalıydı.

arkadaşlar hiç merak etmeyin o sahte raporlular hiç heveslenmesinler sınavdan sonra işe yerleştirme başlayınca gel kardeşim şu yazıyı al benim gönderdigim hastaneye git tam teşekküllü raporunu getir diyecekler yani vergi indirimi raporları nasıl alınıyorsa o şekilde rapor alacaklar en son çıkan özürlülük ölçütü sınıflandırmasına göre %40 gerçek özürlü kimse onu işe alacaklar artık devlette uyandı hiç merak etmeyin benim bi tanıdıgım var tanımaz olaydım adamın bir kolu digerine göre biraz zayıf yani atıyorum kendisi 90 kile sag kolu kendi vücuduna göre sol kol ise 70 kiloluk bir insanın vücuduna göre yani vatandaşı bir görseniz gülersiniz iki kolunuda rahatlıkla kullanıyor başkada herhangi bir rahatsızlıgı yok adamın rapor oranı kaç biliyormusunuz %60 inanın %60 yav kardeşim diger tarafta bir eli bilekten aşagısı olmayan gerçek özürlü kardeşim buda %35 oluyor ve bu kardeşimde özürlü sayılmıyor buyurun buna siz cevap verin

az önce kanal 24 te bakan şahin şuan için başvuru sayısının 50 bin kişi olduğunu açıkladı.

bakan şahin şuan için 50 bin kişinin başvurduğunu açıkladı

az önce kanal 24 te bakan şahin şuan için başvuru sayısının 50 bin kişi olduğunu açıkladı.

Bakan şahin şuan için başvuru sayısının 50 bin kişi olduğunu açıkladı.Valla kimse alınmasın kafamdan bi hesap yaptım tabloda görüldüğü gibi ....))

Toplam=50
20----------)bini biryerlerde memur olsa bile öretmen kamuda yada memur veya özelde vs vs sözleşmeli ve kadrolu ama işini beyenmeyen ve gözü yükseklerde ve rahatlığını arayan kısım.
20----------)bini çok isteyen ama bir türlü kazanamayan işe ihtiyacı olan ders çalışsa bile kafaya girmeyen özr durumuna göre ama özellerinde iş kurda engelli başvurusu yaptığında burası şurası eksik olmayan dilsiz olmyan gözu kulağı olan biri baş vursun diyen engellileri kapsayan kısım.
5---------)binide öylesine girerek kendini zeka testine sokan kısmı artı emekli olmuş ben sınava giriyimde belki bı hak tanınır. hem emekli hemde burda artı ek üçretle çalışırım hesabı yapan kısım.=)))))
5--------) sahte evraklara bu sınava gözünü dikenler bunlar hep tahmin....

5--------) binide kırsal kesimde yoksul ailelerde ve sehirden uzak kımseyle iletişime gecilmeyen kısım bırak sınava girmeyi engelli hakardan bile haberi olmayan kısım burda olması gereken kısım....

Uydurun durun yok yeni rapor istencekmis yok öyle yok böyle arkadaslar neden korkuyorsunuz ki hükümet göz açtırmıyor sahte rapora öyle eskisi gibi % 40 almak kolay degil eski şehrim kocaeli de böyleydi geldigim ankarada da böyle

ösym den aldığım bilgiye göre (Telefonla) şu ana kadar sınava başvuran sayısı 45,753 bu sayı cuma günü teyid ettirdim. uzatmalarda fazla artış olmazmış!

isterse artsın artıkca artsın birdaha uzatsınlar yetmezse yine uzatsınlarki sonra münasip yerlerine kısa kalmasın

komite;

eğer bu hafta içinde birden 45 den 80 çıkmazsa normal derim
AMA 80 kadar çıktı derlerse yazık bizim gibi gerçek rahatsız olan arkadaşlarımın haline derim.

ben daha önce 45 bin kisi girer dedim 3 günlük uzatmada tas patlasın 2000 kisi müraacat eder

toplamda 50 bin başvuru var demiş bakan...

tahmini değil başvuran sayıyı söyledi.ve çok iyi çalış 3 te 1 şansın var dedi

Yanlış Bir yönlendirme olmuş o gün için ama çarşambaya kadar 60 Bini bulması muhtemel

Bakan Fatma Şahinden Açıklama Rakam 50 Bin alınacak kişi sayısı 20 Bin

ya ben ömss başvurdum ama kazancağımı sanmıorum o kadarda çalısıorum ama pufff yani

arkadaşlar göründe bakın 85 ve üstü yerleşecek nederseniz diyin,benim görüşüm böyle yani..

02.03.2012 tarihi itibari ile başvuru sayısıyla ilgili yeni bir açıklama varmı arkadaşlar

alıntı yapıp ata29 a demiştim ama bu forumda her dakika değişiklik oluyor vallahi bende anlamıyorum bazen

Türkçe Dersin -> Sözcükten Anlam , Cümleden Anlam , Olarak Devam ediyoruz.

Tarih-> İlk önce Türk Kültür Medeniyetinden soru geleceği için bu konu anlatıldı. İnkilap tarihine başladık. I. Meşrutiyetten Başladık Devam ediyoruz. Trablusgarp savaşı , şu anda Balkan savaşlarını göreceğiz.

Coğrafya -> Türkiye Coğrafyasından Çıkacağı için. Karadeniz Bölgesi - Marmara Bölgesi - Ege Bölgesi ve şu anda Akdeniz Bölgesine geçtik devam ediyoruz.

Matematik -> Sayı nedir? Rakam Nedir? Yanı sıfırdan çok seri bir şekilde devam ediyoruz. ve Rasyonel Sayıları Bugun bitirdik.

Ayrıca Güncel ßilgileri Tarih dersinde hoca devamlı tekrarlıyor..

Kpss formatında derslerimiz geçiyoruz. Ne çok ağır ne Çok basit. Ama şunu sölemeliyim ki gerçekten çok faydasını gördüm. Matematik Özürlüydüm. Şimdi Artık bununda üstesinden geldiğimi düşünüyorum.

güncel bilgilerde ne gibi sorular konular cıkar cevap yazın lütfen bana mesaj atın:confused:

arkadaşlar ahtecilige fazla önem vermeyin ürekli rapor gerekli bunlar hangi doktıordan aldı hep araştırılacak ürekli, olmayanlar herkeş kendi ilin de yarışacak şınav zor olmz ama 40 bine yakin lişe olur

Arkadaşlar ne kadar abartıyorsunuz herseyi 20 bin kişi 85 mi olıcak yani atında okadarda değil 70 üstünün şansı var kimse merak etmesin çalıssın gerisi kısmet ama kimsenin moralini şevkini kırmayın saygılar...

Meslek Lisesi ve Meslek Yüksek Okulu mezunu adayların mezun oldukları bölümlerle ilgili kadrolarda personel alımı olursa şanslarının yüksek olacağını düşünüyorum.Hepsinden önemlisi zaman daralıyor tempoyu artırmak lazım.:)

yemin ediyom stres yaptirdiniz bana herkez birseyler diyo kimse iyi birseyden bahsetmiyo 3 gündür derse bakmadim olsunda kurtulalim su sınavdan ne sınavmiş gıcık oldum herkez herseyi kötüye yoruyo sınava 1000 kişide girse basarili olan kazancak calişin abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt