Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'ye tahminen kaç kişi başvurur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sınava müracaat sayısı en son açıklama 11 bine yakın bir rakamdı bu bi haftalık süreçti başvuru süresi sonuna kadar 25 bini geçer yaklaşık kuraya gireceklerle birlikte 40 bini bulur diye düşünüyorum...

Lise mezunu en az 90 puanla yerleşir diyen arkadasımız cok uçmuş zaten meb sınavında 88 di cok daha az kadro olmasına rağmen sınavı ösym nin yapıcagınıda varsayarsak yani daha zor olcak ve daha cok kadro bnm fikrim taban puan 70 civarı olur.... Lisans meznlarınında hmn hmn hepsi kazanır

mebin sınavınıda eğitek hazırladı , osym nin sınavlarınıda eğitek hazırlayacaktır.

Arkadaşlar Prf Ali demir 2 milyon kişinin başvurmasını bekliyoruz demiş :)

Benim tahminim 70 bin dir :) Kimse 20 binden az beklemesin ve 30 bin 40 bin Bu sınavda torpilde yok tur kazanan hak eden yerleşecektir :)

hakanım;
Meb in sınavını eğitek hazırlamış olabilir ama ÖSYM nin sınavına karışamaz, ÖSYM kendi sınavını kendi yapar, eğer ki sınavı eğitek yapacak olsaydı ÖSYM ye zaten vermezlerdi.

muneza;
Ali Demir 2 milyon başvuru bekliyoruz demedi, 2 milyon kişiyi sınava sokacak kadar yerimiz var dedi, ikisi çok farklı şeyler, yani adam yer sıkıntımız yok diyor, ayrıca o açıklamada şu ana kadar başvuran sayı 11.000 civarında dedi. 2 milyon diye bir şey yok.

Ben önceden 30-35.000 olarak tahmin etmiştim ama, ilköğretim mezunlarını işin içine katmamıştım, bu 20.000 kişilik alıma onlar da dahil olduğu için onların da hesaba katılması gerekir, (jeton sonradan düştü yani:)) zaten en yüksek sayı ilköğretim mezunlarında olduğu için onların da en az 40.000 kişi olacağını öngörürsek; toplamda 70.000 kişi gibi bir rakam çıkar ortalama. Bu hesaba göre de; başvuran 3 veya 4 kişiden birinin memuriyete gireceği anlamı çıkar. Şansımız %25 gibi gözüküyor, artık kesin rakamları bekleyip göreceğiz, hayırlısı.

bende tahmin edilenden daha az başvuru olacağı düşüncesindeyim...başvuru süresi sanıldıgı kadar uzun bi süre deil biliosunuz 10 günlük bi süre biz burda konuşuoruz ilgilenioruz die herkesinde bu kadar konudan haberdar oldugunu düşünmek yanlış mevzuyu bilmeyen binlerce kişi var...raporunu yenilenmesi mezuniyet belgesi felan bunlar cidden karşında insiyatifli biri yoksa sıkıntılı şeyler..onun için başvuru belgesini elinde bulunduranlar şanslı duruma düşüo :) bi çoğumuz inş devlet dairesinde işimize başlarız :eek: :eek:

Rabbim herkezin emeğinin karşılığını verir inşallah. başvuracak kişi sayısının yanı sıra ayrlacak kadrolar da önemli arkadaşlar bunuda göz önünde bulundurmamız lazım

offffff offfffffffff beni stres basti yemin ediyom sivilci cıktı yüzümde 2 haftadir ne sınavmiş

[FONT=comic sans ms][/FONT]ßence 20-30 ßin ßaşvuru Olur. Eğer ßaşvuru Tarihi Uzatılmazsa.
Tahminen 6-8 ßin ÖnLisans Başvuru olur.
Lisans 1-2 Bin olur..
Gerisi Lisee ...

ağzı olan bir rakam atmış bende uçuk bişey atıyım :) toplam 80 bin kişi başvurur.. :p eee sınav olsun diye çabalayan 1000 kişi bulamıyoduk zamanında ama sınav olacağı için haksız yere rapor alıp kısa zamanda emekli olma hayali olanlarıda eklersek bu uçuk rakam çıkar diyorum.. neye dayanarak diyosun ? diyen olursa da..benim ağzımda torba değilki büzemedim napıyım.. :)

önlisans ve lisans başvurusunun sayısı 6000 gecmez...çünkü gecen sene 6000+1000(öğretmen) başvurdu bunların 3000 atandıı...geriye 4000 kişi kaldı bunlara bide yenilerini eklersen 6000 bulur diye düşünüyorum geriside lise olur.....totalde başvuru sayısı....21000 olacak görün bakınnn....

NOrmal kpss'ye 1.5 Milyon Kişi girdiğini hesap edersek yinede 30 ve 50 Bin rakamları çok ütopik değil yerleşmek için dostlar haksızmıyım

bu durumda tahminlerle sizce kaç bin alım olur?bundan önceki dönemlerde de 38 bin özürlü alınacak die haberler vardı kaç bin kişi yerleşti?

Arkadaşlar bana göre yaklaşık 30 35 bin civarı başvuru olur en az.. Lise mezunları için konuşmak gerekirse bence 80-84 puan altında kalanlar bir dahaki sınava calısmaya baslarlar..

sınava en az 500 000 kişi girecek..:-(((

büyükşehirde aşıyorum başvuru yaptıgım sosyal hizmetler hınca hınç doluydu:-((((((

beyler cuma günü son başvuru günü galiba pazartesi kesin giren kişi sayısı belli olur

2 Kisiden biri alınır,50,000 basvuru olsa bile.

yani kardeş ama daha ayrılacak kadrolar belli olmadı onlarda cok önemli

arkadaşlar pazartesi bakalım sınava girecekler kaç müracat etmiş açıklama yaparlar,ordan belli olur bence kaç kişi kaç puanla yerleşir tahminlerle yani..

ömss sınavında yanlışlar doğruyu götürüyormu eğer götürüyorsa kaç yanlış doğruyu götürür

arkadaşlar herhangi bir şekilde sınav için başvuru yapmayan/yapamayam kişiler en az 2 yıl beklemek zorunda kalacaklar .
etrafınızdakilere tanıdıklara falan ulaşıp müracaat etmesi sağlanmalıdır.

50.000 kişiyi geçmez müracaat sayısı ancak kuraya katılacaklarda düşünüllürse 100.000 bulabilir.

sınava katılamayacaklar veya başka sebeple sınava girmeyen çıkabilir sıunava girip, çok kötü puan alan olabilir.

o yüzden sınavda yüksek puan almak ilk atamada kadroya yerleşmesi demektir.

atkadaslar ben basvuru yaptıgım yerde %39 raporu olan bile basvuru yapıyor görevli memur rapora bakmıyor cok kişi elenir ve sahtecilikrte arastırılır bu sınavda bilgimniz olsun ben ahstanede calısıyorum cok kişi geldi sınava girmek için ama tam bir fiyasko hiçbiri umdugu sonucu alamaz diuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt