xxxman hocam ben raporumu 2012 nin 2. ayında aldım; eski olanlar beni baglamaz.benim saglık guvencem yok, parayla rapor çıkarttım gidip tekrar ugrasamam; benim rahatsızlıklarım kronik bir gunde de sonuçlanmıyor.sahteler ortaya cıkacaksa bastan sen bu denetimi yapacaksın ya da sınava girmeden raporların hangi tarihten itibaren alınması gerektigi konusunda bilgi vereceksin, yeni almısım raporumu bir daha bu iş için kurus vermem ve kurus da vakit ayırmam.devlet bu iş için duzenleme yapmamıs ayrıca soylediginiz şey oldukça tutarsız, devletin kendi gostermiş oldugu hastanelerden alınmıs olunan raporu geçersiz kılması, kendi onayıyla oraya getiridigi doktorlarına inanmadıgı anlamına gelir. bu acıdan bile bunu yapması abestir.surekli rapor kasesi almıs yuzde 40 ı askın ozur oranı belirlenmiş hastanın tekrar gidip muayene olması bu işi hepten cıkmaza sokmaz mı?hadi bu defada eksik oran cıktı bu seferde hasta olan sikayet edecek bu nereye kadar surecek.bundan sonraki sınav sureci için dogru duzgun bir duzenleme getirilebilir ayrı mevzu ama simdi acele bir yasa ile cıkacak kanunların yaratacagı magdur sayısı suankinden çok daha fazla olacaktır.size onerim baskasının rahatsızlıklarına ya da sorunlarına bir kulp takacagınıza kendi işlerinizle ugrasın o bunu almıs onun su sorunu yok numaracının teki gibi şeyler söylemek terbiyesizliktir.siz kendinize düşen işlerinizi düzgün yapın, doktorlar da kendi işini düzgün yapsınlar; diyeceklerim bu kadar.ne çok başkasının işleriyle ugrasıyorsunuz siz sınavdan 80-90 puan aldınız ve açıkta kaldınız ondan dolayı şikayet ediyorsunuz sanki.becerebiliyorsanız hakkınızı yedirmeyin ayrı konu ama sınavın denetimini de siz degil görevliler yapsın raporuda hastalar degil doktorlar versin...