Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'yi kazananlardan yeniden rapor istenmeli...

Haklı olabirsiniz ama arkadaşlar tekrar rapor almak kadar işgenceli bir şey daha yok... O sürerci bir kez daha çekmek isteyen arkadaşlar var mı çok merak ediyorum...

Alulu12;
alulu12 bahsettiğin şey liseden mezun durumdaysa ve sınava girdiyse hem de kuraya başvurursa atansa bile iptal olur,benim anladığım.

Sonuçta özürlü olduğunu da taahhüt etmiş oluyorsun taahhüt ettiğin bütün şartlar geçerli

Ya raporu yenibaştan düzenlerler çok sürebilir derseler Süreli raporları yenibaştan düzenlerler Böylece birşeyler ortaya çıkar

kişi sahte rapor alabildiyse ikinciyide rahatlıkla alabilir bence çok etkili olmaz ama yinede yapılırsa iyi olur

arkadaşlar ben bu metni BİMER e gönderecem. sizde gönderin. en azından kamoyu bilgilensin..

Sayın Başbakanım,
Bilindiği üzere 29 Nisan 2012 günü 60.000 civarında özürlünün katılımıyla Türkiye
genelinde Özürlü Memur Seçme Sınavı yapıldı. Bu sınav sonucunda ne kadar özürlü
personel alınacağı maalesef bir muammaya dönüştü. Bu yetmezmiş gibi bazı söylentiler
biz gerçek özülü kişilerin içinde bir şüphe bıraktı. Sınava giren 60.000 kişinin bir kısmının
sahte rapor aldığı söyleniyor. Belli bir kısım ise çok eski olan raporlarla müracaat etmiş.
Eski raporlarında sürekli yazıpta tedavi olan bir çok kişi özürlülük durumundan kurtulmuş,
ancak bu raporları fırsat bilerek sakat kadrosundan işe girmeye kalkışmaktadırlar.
Biz gerçek özürlüler olarak sınav sonucundan sonra yerleştirilen adaylardan yeniden
rapor istenmesini talep ediyoruz. Gerçek özürlü olan olmayan çıksın ortaya.
Ayrıca diğer bir konu, halen devlet kadrolarında memur olarak çalışan binlerce
özürlü memur, yerlerinin değişmesi veya yükselmek için ÖMSS ye girerek boştaki özürlülerin
haklarına göz koymuşlardır. Bunların engellenmesini istiyoruz.
İlginize teşekkür eder saygılar sunarım.

arkadaşlar daha önce de söylemiştim bu yapmaya çalıştığınız birçok arkadaşı mağdur edecek. eski tarihli raporlar tarih olacak. yazık değil mi bu kadar insana? sadece sizler mi engellisiniz? adam polio hastası bir gecede engelsiz oluyor var mı böyle iş. bence araştırılması gereken başvurunun son haftasında alınan raporlar. bu noktaya dikkat çekmek lazım....

sahte rapor olur ama sahte vergi indirimi olmaz tek çare;tüm atananlardan vergi indirimi alma şartı getirilmeli olmayanlara da belli bir süre verilir 2-3 ay başvururlar alan alır,alamayan demek ki sahte raporludur veya kanunun gerektirdiği özürlü kriterlerine uygun değildir..kimse haksızlık filan demesin türkiye kanun devlet, kanun ne diyorsa o...

Yeniden rapor istense raporu eski olan arkadaşlar mağdur olabilir istenmese sahte rapor alanlar gerçekten engelli olanlar yerine iş sahibi olur raporu eski tarihli olanları mağdur etmicek bir şekilde yeniden rapor istenmeli benim şahsi fikrim

Yeni rapor alımından çok ÖMSS'Yi kazananların raporları incelenmeli ancak herkesin değil, şüpheli durumda gözüken kişiler diyebilirim. Böylece bir nebze'de olsa sahtekarların önüne geçilmiş olur.

sahte rapor alanlar ve bimer

sahte rapor alanlar için bimer mail atmiştım. verilen cevap

[FONT='inherit']Başvurunuz incelenmiş olup atama işlemleri ilgili kurumlarca yürütüleceğinden talebinizi doğrudan ilgili kurumlara intikal ettirmenizin daha uygun olacağı düşünülmektedir.[/FONT]
[FONT='inherit']Bilgilerinizi rica ederim.[/FONT]
[FONT='inherit']Devlet Personel başkanlığı[/FONT]
[FONT='inherit']Bilgi Edinme Birimi[/FONT]

artık sahtekarlarla gerekli mücadele edilmeli cezaları çok ağı olmalı...

Üst Alt