Herkes kendini düşünmüş, ayağında veya kolunda sorunu olan diğer insanların içinde vs. ne vardır bilmediğinden biraz burdan kendine çıkar sağlamaya çalışmışlar.Bunların raporları elllerinden alınsında önümüz açılsın diye bakanlar var. Zaten raporda sürekli/sürekli değil diye belirtiyolar.Açıkcası, ben kendimi söyleyeyim bundan 10 yıl önce aldım raporu, işe gircektim askere almadıklarından rapor istediler, ilk baş (A) hastanesine gittim doktor elinde kahve bir ayağını sandalyeye atmış bir yandan diğer Dr. arkadaşı ile muhabbet ediyor, kocaman yazıları oku bakayım dedi bende okudum (okumak istemeyip kandıradabilirdim) sonra sağlamsın dedi gönderdi.Daha sonra (B) hastanesine gittim böyle böyle oranlı özür raporu almam lazım dedim. Sonra 4-5 çeşit cihazlarla kontrol ettiler beni (Askeriyedeki gibi) sonra %40 rapor verdiler, daha sonra Ankaraya gönderdim raporu Ankaradanda % 4 6 ile dönüş yapıldı (normalde düşürüyolarmış) şimdi takılan kafama şu olucak böyle rapor tekrar alınırsa ilk dr. daki gibi işini sallamayan birine denk gelirsem, veya Dr. eskiye göre raporu 0 vs. verirlerse şuanki işimdendemi olayım?