Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önemsediğim içerikleri burada paylaşıyorum

[SIZE=3]Kalperenler Buluştular[/SIZE]

Kalperenler Oktan Keleş ile bir araya geldiler...

4194d1423040900-kalperenler-oktan-kelesi-ziyaret-ettiler-7233.jpg

Oktan Keleş çeşitli illerden gelen Kalperenlerle Tuzla'da buluştu:

fotoğraflar için: Kalperenler Buluştular / ON ALTI YILDIZ

4270d1423520235-oktan-kelesten-stratejik-analizler-7263.jpg

Oktan Keleş'ten stratejik analizler...

Kulisler- 1

YÜCE TÜRK DEVLETİNE STRATEJİK ANALİZLER:

Not: Bu analiz, şu anki mevcut verilere göre yazılmıştır. Anlatılanlar, konjonktüre göre dizayn edilmiştir. Siyasetin değişkenliği ve denklemlerin yeniden kurulma olasılığı her zaman vardır.

Seçimler yaklaşıyor, siyaset arenası ısınırken; kulisler, stratejiler, düşünceler yüksek sesle dile getiriliyor. Bu arada fısıltılar da insanları şaşırtıyor; mahrem, gizli süsüyle yapılan konuşmalar, psikolojik yönlendirmeler, yönlendirilen görevliler, yönlendirecekleri alana propagandalar, yönlendirici anket sonuçları vs. gibi çalışmalar yapılıyor.

devamı: Kulisler- 1 / ON ALTI YILDIZ

4277d1423563690-kulbak-bilge-saklanan-gercekleri-mi-cikartiyor-7266.jpg

1.000.000 (Bir Milyon)'u Geçtik!

On Altı Yıldız ilk yayına başladığı Haziran 2010 tarihinden itibaren her geçen gün büyümeye devam etti. Allah’ın izni ve sizlerin duaları ve destekleri ile bugün itibarı ile 1.000.000 (Bir Milyon) kişiye ulaşmış bulunuyoruz.

Evet, Oktan Keleş'in yazıp-çizdiği Kulbak Bilge çizgi romanı 16 Yıldız takipçileri tarafından olağanüstü ilgi gördü ve 10.02.2015 tarihi itibarı ile Bir Milyon kişi tarafından okundu. Kulbak Bilge-17 / ON ALTI YILDIZ

devamı: Ve... 1.000.000 (Bir Milyon)'u Geçtik! / ON ALTI YILDIZ

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Oktan Keleş, 22 Şubat (bugün) Pazar günü saat 19.30'da KRT KültürTv'de Gönül Mimarları programında...[/FONT][/SIZE]

Tarihi Türkler Yazıyor!

Tarihi Türkler Yazıyor! Bu gece 16 Yıldız'da.

16 Yıldız yine tarihe damgasını vuruyor. Batı'ya ait olduğu sanılan birçok efsane bu gece çökecek inşallah...Tarihi yapan Türkler, tarihi de yazıyor artık. Binlerce yıllık muammalar, yalanlar bu gece sona eriyor.

Bu gece, Oktan Keleş, fotoğraflarla ve görüntülerle başta Çin, İngiltere ve İtalya olmak üzere tüm dünyaya tarih dersi verecek...

Erol Elmas

devamı: Tarihi Türkler Yazıyor! / ON ALTI YILDIZ

C*

Kulbak Bilge nin bu gece yayınlanacak olan yeni bölümünü heyecanla bekliyoruz. Yaşayan roman, Kulbak Bilge ye Selam olsun...

[SIZE=3]Türkler Atalarını Tanıyor![/SIZE]

4629d1425554009-kulbak-bilge-saklanan-gercekleri-mi-cikartiyor-7484.jpg

Türk çocuğu Atalarını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır...

[SIZE=2]Oktan Keleş'in "Türk Atasını Unutmaz, Unutmadı, Unutmayacak" başlığı ile yayınladığı Kulbak Bilge yazı dizisinin 18. bölümü 3 gün içinde Bir Milyon Kişi tarafından okundu. Kulbak Bilge - 18 / ON ALTI YILDIZ

Erol Elmas Hocamızın yazısının devamı, fotoğraflar, belgeler: Türkler Atalarını Tanıyor! / ON ALTI YILDIZ[/SIZE]

4676d1426071304-kalperenler-oktan-kelesi-ziyaret-ettiler-7552.jpg

Kalperenler Derneği

Uzun istişarelerden sonra inşallah KALPERENLER dernekleşme sürecine YENER DURSUN Başkanlığı'nda girmiş bulunuyor. Dernek Darıca merkezli olacaktır. Buranın seçilmesindeki sebep, coğrafik konumu, ulaşım kolaylığı göz önünde bulundurulmuştur.

Oktan Keleş

devamı: Kalperenler Derneği Kuruluyor! / ON ALTI YILDIZ

4824d1427283454-kulbak-bilge-saklanan-gercekleri-mi-cikartiyor-7647.jpg

Muhsin Yazıcıoğlu nun geçirdiği helikopter kazasının iç yüzünü Oktan Keleş Hocamız Kulbak Bilge 10. bölmde açıklamıştı. Oktan Hocamız ın Alperenlere ve Türk Milletine mesajını, Kulbak Bilge 10. bölümde Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili gerçekleri onaltıyıldız dan okuyabilirsiniz. Alperen'i Rahmetle Anıyoruz / ON ALTI YILDIZ

Muhsin Yazıcıoğlu na Allah tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı dilerim...

5285d1431250544-gonul-mimarlarii-turk-tasavvufu-ve-kultur-krt-tv-7939.jpg

Oktan Keleş, Namık Kemal Zeybek ve Erol Elmas'ın katılacağı Gönül Mimarları Programı bu akşam saat 19.30'da Karadeniz Kültür Tv'de...

onaltıyıldızdan alıntıdır...

..

Her hafta kaçırmadan izlediğim Gönül Mimarları programından çok şey öğrendim. Kuran, Hadis, Tasavvuf, Türk Tarihi, güncel olaylar, Oktan Hocamızdan huzur dolu türküler, Zeybek Bey den yakın tarihimizle ilgili anılar, Mahmut İshakoğlu Abimizin bendirinden gelen titreşimler ve hepsini sayamayacağım pek çok güzellik bu programda. Allah hepsinden razı olsun...

Bakalım bu akşam neler olacak... İyi seyirler Efendim...

Kani Karaca Belgeseli - TRT

Gönlüyle gören güzel insan Kani Karaca Üstadımızın kendi sesinden ve diğer sanatçıların dilinden hayat hikayesini dinlemek ister misiniz?
Ruhuna Fatiha...

[SIZE=3]Sabri Dede'nin Eyüp Spor'u[/SIZE]

Eyüpspor şampiyonluk kupasını kaldırdı

5465d1434119545-kulbak-bilge-saklanan-gercekleri-mi-cikartiyor-8088.jpg

Eyüpspor şampiyonluk kupasını kaldırdı

11 Mayıs 2015 Pazartesi, 11:03:07 Güncelleme: 11:24:41

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta şampiyon olarak 2. Lig'e yükselen Eyüpspor, şampiyonluk coşkusunu yaşadı.

kaynak: Sabri Dede'nin Eyüp Spor'u / ON ALTI YILDIZ

C*

Oktan Hocamız Kulbak Bilge 17. Bölümde Sabri Dede ve Eyüpspor hakkında bilgiler vermişti. Eyüpspor u tebrik eder, başarılarının devamın dilerim...

5475d1434365789-kulbak-bilge-saklanan-gercekleri-mi-cikartiyor-8135.jpg

Papa'nın kırılan asası bant ile yapıştırıldı.

kaynak: haberin aslı ve ayrıntıları onaltıyıldız da... (alntıdır)

C*

Papanın asası kırılmış. Oktan Hocamız Kulbak Bilge-6 da 51. resimde papanın asasını çizmişti, Oktan Hocamızın çizdiği resim ile asanın yapıştırıldığı resmi karşılaştırın bakalım ne göreceksiniz...

Biz de soralım asanı KİM kırdı pepe.

O zamanlar tığ gibi delikanlı, cepte para çok. Oyuncu bir de, Mavi Boncuk filmini cekiyoruz, bir gün setten çıktık,eve gidiyoruz, ben Laleli'de oturuyorum, Kemal,benden önce çıktı, herkes yevmiyesini almış, taksiyle giden gitti, kendi arabasıyla giden gitti, ben baktım ki Kemal yürüyerek gidiyor, üç kilometre var gideceği yer. Her gün yuruyerek gidip geliyor, merak ettim, nereye gidiyor bu adam böyle diye.

Uzun süre yürüdü, sonra bir bankta bir adam yatıyordu, kaldırdı adamı,bir şeyler konuştular, sonra cebinden para çıkarıp verdi. Şaşırmıştım,sonra biraz daha ilerde bir lokantaya girdi,bir şey yemeden çıktı, oraya da para verdiğini görmüştüm..

Bıraktım takibi,banktaki adama yaklaştım,'tanıyor musunuz o az önce size para veren adamı?' dedim.
'Adını bilmem,sormam da,her gün para verir bana..'dedi,
Teşekkür ettim,

az ilerdeki lokantaya gittim,
'Az önce gelen beyin borcu mu var size?'dedim,tanımadılar beni,
'Kemal abi'nin mi,yok hayır bize her gün evsizler uğrar,yemek yediririz,o da sağolsun,onların yemek masrafını öder..'
dedi..

Ertesi gün Kemal'in yanına gittim,
'Sen ne güzel bir adamsın ya..'
dedim,ne olduğunu anlayamadı,
sarıldım ağladım..
'Ölme sen benden önce..' dedim,
dinletemedim...

- Emel Sayın -

Büyük ustayı ölüm yıldönümünde saygıyla anıyoruz..

03.07.2000..

ATA VATAN DOĞU TÜRKİSTAN -feyzbk alntı...
https://www.facebook.com/AtaVatanDog...type=1&theater

[SIZE=3]Uygur Türklerine çin zulmü... Kardeşine sahip çık...[/SIZE]

Ayyıldız Tim (International Force) -feyzbk alntı...

Allah ım Uygur kardeşlerimize ve tüm zulme uğrayanlara yardım et...

Doğu Türkistan için el ele. -feyzbk alntı...

‪İstanbul‬ bugün çok hareketliydi, şehrin dört bir yanında Türkistan Bayrakları dalgalandı

Yer: Çin konsolosluğu önü

Fotoğrafı Gönderen Elif kardeşime teşekkür ediyorum

fotoğraflar için: https://www.facebook.com/pages/Do%C4...122?fref=photo

Aleyhissalatu vesselam.
Allah'ın salatu selamı onun üzerine olsun.

SallAllahu aleyhi ve sellem.
Allah'u Teala, Ona salatu selam etsin.

Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed.
Allahım! (peygamberimiz) Hz. Muhammed'e ve aline (evladu iyaline) rahmet eyle.

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Allahım! Efendimiz, mihmandarımız, rehberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)'e, ailesi ve ashabına rahmet eyle ve bereketler ihsan eyle.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.
Ey Allahım! Efendimiz, büyüğümüz Muhammed'e, evladu iyaline, ashabına salatu selam eyle. (Rahmet et, selametlik ver.)

Allahümme salli ala Muhammedin ve enzilhul'muk'adel'mukarrabe indeke yevmel'kıyameti.
Ey Allahım! Hz. Muhammed'e Salatu selam et, ve onu kıyamet gününde sana yakın bir yere (makam-ı Mahmut'a) indir.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin tıbbil'kulubi ve devaiha ve afiyetil, abdani ve şifaiha ve nuril'ebsari ve ziyaiha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.
Ey Allahım! kalplerin doktoru ve devası, vücutların şifası, gözlerin nuru ve ziyası olan Muhammed'e (S.A.V) aline ve ashabına salatu selam eyle.

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed bi'adedi ilmike.
Ey Allahım! efendimiz Hz. Muhammedin (S.A.V) aline nihayetsiz olan ilminin adedince salatu selam ve bereketler ihsan eyle.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin mahtelefel-melevani ve teakabel-asarani ve kerraral-cedidani vestekbelel-ferkadani ve belliğ ruhahu ve ervaha ehl-i beytihi minnat-tahiyyete vesselame verham ve barik ve sellim aleyhi ve aleyhim teslimen kesiran kesira.
Allah'ım melevan, asaran, cedidan ve ferkadan yıldızları devam ettiği müddetçe Efendimiz Muhammed'e (S.A.V) salat ve selam eyle. O'nun ve ehl-i beytinin ruhuna bizden saygı ve selam ulaştır.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali Muhammedin ve Ademe Nuhin ve İbrahime ve Musa ve İsa ve ma beynehum minen'nebiyyine vel'murselin. Salevatullahi ve selamu ve selamuhu aleyhim ecmain.
Allahım! Hz. Muhammed'e (S.A.V) Hz. Adem, Hz. Nuh, Hz. İbrahim,Hz. İsa (A.S.V) ve bunların arasında (gelmiş geçmiş bütün) peygamberlere rahmet ihsan eyle.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin abdike ve Resulike ve alel'muminine vel'muslimine vel'muslimati.
Allahım! kulun ve Resulün Hz. Muhammed'e salat (Rahmet) et. Mümin olan erkek ve kadınlara, Müslüman olan erkek ve kadınlara da merhamet eyle.

Allahümme salli ala Ruhi seyyidina Muhammedin fil'ervahi ve salli ala cesedi seyyidina Muhammedin fil'ecsadi ve salli ala kabri seyyidina Muhammedin filkuburi. Allahümme belliğ minni tehiyyeten ve selama.
Ey Allahım! Ruhlar içinde sevgili peygamberimiz Hz. Muhammedin ruhuna, cesedler içinde Hz. Muhammedin (A.S.V) cesedine, kabirler içinde Hz. Muhammedin (A.S.V) kabrine salatu selam eyle. Allahım, benim selamımı sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (A.S.V)'in aziz ruhuna vasıl eyle (ulaştır).

Allahümme salli ala Muhammedin ve ezvacihi ve zurriyetihi kema salleyte ala ibrahime, ve barik ala Muhammedin ve ezvacihi ve zurriyetihi kema barekte ala İbrahime inneke hamidun mecid.
Ey Allahım! Hz. Muhammed'e zevcelerine ve soyuna rahmet et. Hz. İbrahim'e rahmet ettiğin gibi Hz. Muhammed'e, zevcelerine ve soyundan gelenlere bereket ver. Hz. İbrahim'e bereket verdiğin gibi. Gerçek ki, Sen, Hamidsin (Öğülmüş yalnız sensin) Mecidsin (şan ve şeref sahibisin).

TIBB ve TASAVVUF DOKTORU MÜNİR DERMAN (k.s.) [1910-1989] -feyzbk alntı...

“Kim benden kırk hadis ezberlerse benim şefaatim ona farz olur” diyor Cenâb-ı Peygamber.
Hadis ezberlemek, kafaya sokmak demek değildir o hareketi yapmak.
Meselâ her sabah Resûlu Sallallâhu aleyhi ve sellem Efendimiz dişlerini fırçalardı siz de fırçalayınız aha biat ettin.
Bunu yapabildin mi, o zaman hadis olur kafada değil, yapacaksın hadisi.

Dr.Münir Derman (k.s.)

C*

Ahzab /56

TefhimulKuran - Hiç şüphesiz, Allah ve melekleri peygambere salat etmektedirler. Ey iman edenler, siz de ona salat edin ve tam bir teslimiyetle ona selam verin.

Y.N. Öztürk - Şu bir gerçek ki, Allah ve melekleri, o Peygamber'e destek verirler/onun şanını yüceltirler. Ey inananlar! Siz de ona destek olun/onun şanını yüceltin ve ona içtenlikle selam verin.

Elmalılı Orj. - Muhakkak ki Allah ve Melâikesi Peygambere hep salât ile tekrim ederler, ey o bütün iyman edenler! Haydin ona teslimiyyetle salât-ü selâm getirin

Elmalılı S2 - Gerçekten Allah ve melekleri Peygambere salât ederler. Ey iman edenler! Siz de ona teslimiyetle salât ve selâm edin.

Diyanet - Şüphesiz Allah ve melekleri Peygamber’e salât ediyorlar. Ey iman edenler! Siz de ona salât edin, selâm edin.

Elmalılı S1 - Muhakkak ki, Allah ve melekleri, peygambere hep salat ile ikramda bulunurlar. Ey iman edenler, haydi ona teslimiyetle salat ve selam getirin!

F. Kuran - Şüphesiz Allah ve melekleri Peygamberi överler. Ey inananlar! Siz de O'nu övün, O'na salat ve selam getirin.

C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C*

C*

Kalpler Allah ın zikriyle yatışır....

[SIZE=2](RA'D suresi 28. ayet) (Resmi: 13/İniş:87/Alfabetik:85) [/SIZE]

[SIZE=4]اَلَّذٖينَ اٰمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللّٰهِ اَلَا بِذِكْرِ اللّٰهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ [/SIZE]

Okunuş - Ellezine amenu ve tatmeinnu kulubuhum bi zikrillah, e la bi zikrillahi tatmeinnul kulûb.

Kelime kelime anlamı

1. ellezîne âmenû : Allah'a ulaşmayı dileyen, âmenû olan kimseler
2. ve tatmainnu : ve mutmain olur, tatmin olur
3. kulûbu-hum : onların kalpleri
4. bi zikri allâhi : Allah'ın zikri ile
5. e lâ : öyle değil mi
6. bi zikrillâhi (zikri allâhi) : Allah'ın zikri ile
7. tatmainnu el kulûbu : kalpler tatmin (mutmain) olur

TefhimulKuran - Bunlar, iman edenler ve kalpleri Allah'ın zikriyle mutmain olanlardır. Haberiniz olsun; kalbleri yalnızca Allah'ın zikriyle mutmain olur.

Y.N. Öztürk - Böyleleri, inanan ve gönülleri Allah'ın zikriyle/Kur'an'ıyla tatmin bulan kişilerdir. Gözünüzü açın! Gönüller yalnız Allah'ın zikriyle/Kur'an'la tatmin bulur.

Elmalılı Orj. - Onlar ki iyman etmişlerdir ve kalbleri Allahın zikri ile yatışır, evet Allahın zikriyledir ki kalbler yatışır

Elmalılı S2 - Onlar, iman etmiş ve kalbleri Allah zikriyle yatışmış olanlardır. Evet, iyi bilin ki, kalbler Allah'ın zikri ile yatışır.

Diyanet - Onlar, inananlar ve kalpleri Allah’ı anmakla huzura kavuşanlardır. Biliniz ki, kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur.

Elmalılı S1 - Onlar, iman edip kalpleri Allah'ın zikriyle yatışan kimselerdir; evet Allah'ın zikri ile kalpler yatışır!»

F. Kuran - Onlar iman etmişlerdir ve kalpleri Allah'ı anmakla huzura kavuşur. Haberiniz olsun ki, kalpler ancak Allah'ı anmakla huzura erebilirler.

C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C* C*

Üst Alt