Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önemsediğim içerikleri burada paylaşıyorum

[SIZE=3]Kalperence Tefekkürler-1[/SIZE]

Kalperen kardeşlerimiz Oktan Keleş'in yazdıkları üzerine tefekkür denizlerine daldılar...

attachment.php

Okumaya Çalışma-1

Kulbak Bilge Serisi’nin başlangıcı ANT-1 kitabı. ANT-2 Kitabının en sonu Karanlık Sırrı...Kulbak Bilge Serisi “Cinler” ile başlıyor ve hem karanlık sırlarından hem evrensel sırlardan hem de Türklük sırlarından bir çok bilgiler veriyor.

ANT-1 Kitabının ilk kısmında bulunan kristal kafatasının incelenmesi sonucunda:

“İkra...Bismi rabbikellezi halak” (Oku...Yaradan Rabbinin adıyla Oku...O seni alaktan yarattı...)

“Allah Allah ...Yaradan önce KENDİNİ OKU” diyor....

Yani hem ANT kitaplarında hem de Kulbak Bilge serisinde kendi hayatımızı okumak için bir çok ipucu gizlenmiş. Oktan Hocam çizimlerinde ve anlatımlarında bazen sembolik anlatımlar kullanıyor, bazen de görünenin ardındaki görünmeyi görebilmemiz için resimlerin altlarına başka çizimler gizliyor. Amaç farkındalığımızı artırmak ve gönül gözlerimizi açmak. Allah razı olsun ondan.

Mesela Ant-1 kitabındaki elin soluk parmağı benim bir çocukluk anımı çağrıştırıyor, kimselerin bilemeyeceği. Kendimi analiz etmem sonucu kalem ile açığa çıkacak olan her neyse (yazarlık, ressamlık, şairlik?) bu sebeple ortaya çıkamamış gibi...

Hepimiz Seferiyiz, nerden gelmişiz nerelere gideriz?

Bu sesi dinlediğimde ilk aklıma gelen Hz. Mevlana’nın şu sözleri oldu:

Unutmayın Dünyada Yaşamıyorsunuz, Dünyadan Geçiyorsunuz…

Kulbak Bilge-14’deki “Türklerin Yasak Kitabı”ndan öğrendik ki, kimbilir nerelerden gelmişiz nerelere gideriz?

Nasıl İZ’ler bırakmışız, bizde kimlerin İZ’leri olmuş? Kendi kendimize sormalıyız.

...

Ayşecik

devamı: Kalperence Tefekkürler-1 / ON ALTI YILDIZ

[SIZE=3]Gönül Mimarları
[/SIZE]
Türk Tasavvufu ve kültür değerlerimiz

3387d1416082295-gonul-mimarlarii-turk-tasavvufu-ve-kultur-krt-tv-4106.jpg

Geçmişte Kültür Bakanlığı yapmış olan değerli büyüğümüz Namık Kemal Zeybek in yönettiği, araştırmacı-yazar Oktan Keleş in katılımıyla Türk Tasavvufu ve kültürel konuların işlendiği krt tv de Karadeniz'den Kültür'e yayınlanan Gönül Mimarları programını her Pazar 19.30 da kaçırmadan izlemeye çalışırım.

Türk Tasavvufu ve kültürümüzle ilgili yeni ve doğru bilgiler öğrenmek isteyen herkese programı izlemelerni tavsiye ederim...

[SIZE=3]Kalperence Tefekkürler-2-[/SIZE]

Kalperen kardeşlerimiz Oktan Keleş'in yazdıkları üzerine tefekkür denizlerine daldılar...

attachment.php

Değerli Kalperenler; aciz bendeniz, değerli hocamız, Sultanımız Oktan Keleş'in son İstanbul gezisine katılabilme şansına erişmiş bahtiyarlardan biriyim. Sonsuz hamdü senalar olsun Rabb'ime ki; değerli hocamızın bizleri gezdirdiği deryanın kıyısında, nasibimize düşen damlalarla ıslandık. Bu damlalardan birini sizlerle paylaşmak isterim değerli canlar.

İstanbul sohbetinde hocamız, Ay'ın fiziki şeklinin limonu andırdığını, bunun modern bilim tarafından da yeni keşfedilen bir bilgi olduğunu anlattı. Yani, Ay'ın kutupları dünyamızın ki gibi yuvarlak ve içe basık değil; tam tersine, bir limonun uçları gibi dışa doğru çıkık ve yandan bakıldığında bir limonun şekli gibi. Fakat, bu uçların biri dünyaya bakıp, diğeri de sürekli karanlık yüzünde kaldığı için, biz Ay'ı yuvarlak olarak görüyoruz.

'Ay'ın limon şeklinde olduğu keşfedildi!'

Ay’ın limon şeklinde olduğu keşfedildi | Stuff

Bu durumun neden böyle olduğuna dair yapılan çalışmalar, Batı bilimin karakteristik bir özelliği haline gelmiş, aksi ispat edilene kadar 'kesin gerçek!' olarak kabul edilen, tahmini açıklamalardan ibaret!

Ay neden limon şeklinde? - BBC Türkçe

Ay'ın fiziki yapısının, diğer bilinen gezegen veya uyduların hiç birisine benzememesi, üstüne bir de Oktan hocamızın Kulbak Bilge serisinde, Ay ile ilgili hiç bilinmeyen sırları deşifre etmesi, bu konu üzerine dikkatle eğilmemi sağladı. Bazı ezoterik ve bilimsel düşünce sahipleri, Ay'ın yapısı itibarı ile doğal olamayacağını, içinin boş olduğunu, hatta yörüngesine dış uzaydan gelip yerleştiğini iddia etmişlerdir.

- Ay, Asl1nda Yapay Bir Uydu mu?

Tüm bu iddialar, Kulbak Bilge ile değişen bakış açımızla birlikte bir iddia olmanın ötesine geçmiştir. Şimdi biliyoruz ki Ay, Türk'ün Ata'sına dünyadan önce ev sahipliği yapan bir konaktır!

...

Bülent Ateş

devamı: Kalperence Tefekkürler-2- / ON ALTI YILDIZ

görseler ne yazar ki?
sonuçta evde zor tutuyoruz dedikleri bir yüzde 50'lik varmış..
bunları söyleyince de kesin cehapeli, mehapeli, olmadı paralelci olursun otomatikman.

[SIZE=3]Kulbak Bilge'nin 16. Bölümü[/SIZE]..Kulbak Bilge'nin 16. Bölümü / ON ALTI YILDIZ

Kulbak Bilge'nin 16. Bölümü yayınlandı...

Oktan Keleş'in yazıp çizdiği Kulbak Bilge çizgi romanının 16. bölümü yayınlandı:

-Hz. İsa'nın Göğe yükselme meselesi ve sahte mesihler

-Üçleme meselesinin aslı

-Lat-Menat-Uzza...ŞİRA

-Hz. İbrahim'in Sırları...UR BARRA...

-Hz. İbrahim ve Hacer'ül Esved...

-Soyların Sırları...

-Hz. İsmail'in Sırları...

-Musalla Taşı Sırrı

İlk defa açıklanan sırlarla Kulbak Bilge çağların kapılarını açıyor inşallah...

Kulbak Bilge-16 / ON ALTI YILDIZ

[SIZE=3]Kulbak Bilge 600.000'ni Geçti [/SIZE]

Kulbak Bilge'nin 16. Bölümü sadece sitemizde 600.000'nin üzerinde okundu.

3467d1416834073-kulbak-bilge-saklanan-gercekleri-mi-cikartiyor-6689.jpg

Oktan Keleş'in yazıp-çizdiği Kulbak Bilge çizgi romanı 16 Yıldız takipçileri tarafından olağanüstü ilgi görmeye devam ediyor.

Dünya tarihi ve özellikle de Türk tarihine ait yeni sırların açıklandığı, yeni bilgilerin ve tefekkür kapılarının açıldığı roman her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşmaktadır.

Kulbak Bilge'nin 16. Bölümü ise On Altı Yıldız Sitesi'nin de en kısa sürede en çok okunan bölümü oldu ve 600.000'i aştı.

Sadece 16 Yıldız'da bu kadar okunan Kulbak Bile diğer sosyal paylaşım siteleri ile birlikte hesaplandığında milyonlarca kişiye ulaşmış gözüküyor. Kulbak Bilge'yi okumaya ve tefekküre devam...

16 Yıldız Sitesi ilk kurulduğundan bu yana bizlere desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kulbak Bilge-16 / ON ALTI YILDIZ

Kulbak Bilge 600.000'ni Geçti / ON ALTI YILDIZ

[SIZE=3]Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun[/SIZE]

16 Yıldız olarak bütün öğretmelerimizin, öğretmenler gününü kutlarız.

3472d1416866912-kalperenler-oktan-kelesi-ziyaret-ettiler-6687.jpg

On Altı Yıldız olarak bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız. Binbir emek ve çile ile vakurlu bir şekilde gelecek nesillerimizi yetiştiren öğretmenlerimiz hakkında ne desek her sözcük yetersiz kalacaktır.

Allah, aşk ile görevini yapan öğretmenlerimizin hepsinden razı olsun.

Kalperenler olarak ondan çok şey öğrendiğimiz ve öğretmenimiz olarak kabul ettiğimiz Oktan Keleş'in de öğretmenler gününü kutlarız.

Bugün ayrıca Oktan Keleş Bey'in doğum günü. KALPERENLER olarak, Oktan Bey'in doğum gününü kutlar, nice hayırlı hizmetlerde bulunması Yüce Allah'tan dileriz.

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun / ON ALTI YILDIZ

[SIZE=3]Dışişleri Bakanlığı'na Çağrı[/SIZE]

290 Uygur Türk kardeşimiz için Dışişleri Bakanlığına çağrı:Çin zulmünden Tayland'a kaçan Uygur Türkleri, Türkiye tarafından kabul edilmezse Çin'de kurşuna dizilecek

290 Uygur Türk kardeşimiz için Dışişleri Bakanlığına çağrı

Çin zulmünden kaçan Uygur kardeşlerimiz derhal Türkiye'ye getirilmeli.

Tüm Türkler, sayfalarından bu çağrıya kulak vererek; bu kardeşlerimizin Türkiye'ye getirilmeleri için kamuoyu oluşturmalarını rica ederim.

Oktan Keleş

Çin zulmünden Tayland'a kaçan Uygur Türkleri, Türkiye tarafından kabul edilmezse Çin'de kurşuna dizilecek.

Baskıya uğradıkları Çin’den kaçıp yasadışı yollardan Türkiye’ye ulaşmaya çalışan Uygur Türklerinin acı dolu yolculuğu:

UYGUR TÜRKLERİNİN ACI YOLCULUĞU | Uygur Haber ve Araştırma Merkezi

Dışişleri Bakanlığı'na Çağrı / ON ALTI YILDIZ

[SIZE=3]Ay Yıldız Teşkilatı[/SIZE]

Kalperenimiz Baran Aydın'ın yeni kitabı çıktı...

attachment.php

Ay Yıldız… Göğün direği alınana kadar hükmü sürecek TÜRK kavminin sırrı… Var olduğu günden bu yana HAKK'A tapan kavmin vicdanı… Türk destanlarının temel öğesi ve Türklük kodu…

devamı: Ay Yıldız Teşkilatı / ON ALTI YILDIZ

Kani Karaca - Melamet Hırkası : Kâni Karaca - Ben melâmet hırkasını kendim giydim eynime - YouTube

Ben melamet hırkasını

Ben melamet hırkasını
Kendim giydim eğnime
Ar ü namus şişesini
Taşa çaldım kime ne
Haydar Haydar taşa çaldım kime ne

Sofular haram demişler
Aşkımın şarabına
Ben doldurur ben içerim
Günah benim kime ne
Haydar Haydar günah benim kime ne

Gah çıkarım gökyüzüne
Seyrederim alemi
Gah inerim yeryüzüne
Seyreder alem beni
Haydar Haydar seyreder alem beni

Gah giderim medreseye
Ders okurum Hak için
Gah giderim meygedeye
Dem çekerim aşk için
Haydar Haydar dem çekerim aşk için

Nesimi'yi sorsalar kim
Yarin ile hoş musun
Hoş olam ya olmayayım
O yar benim kime ne
Haydar Haydar o yar benim kime ne

Aşık Nesimi

attachment.php

Kalperenlere Çağrı

Bugün ON ALTI YILDIZIMIZ’a bir mesaj geldi. Bir öğretmen tarafından. Yardım istiyordu öğrencileri için. Öğretmenimizle telefonda görüştüm. Daha önce Şanlıurfa’da öğretmenlik görevinden sonra, kendi memleketi olan Samsun’nun bir köyüne atanmış. Samsun Vezirköprü Halilbaba İlköğretim Okuluna.

haberin ayrıntıları: Kalperenlere Çağrı / ON ALTI YILDIZ

Üst Alt