Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Onun açısından bakmama yardımcı olabilir misiniz?

bdilara umarım istediğin her sey şıp diye gönlünce olur ... Şunuda söylemeliyimki evlenmek için teklif bekleme canım (bende bekledim ama etmedi :( ) bazen soylediğimde su cevabı alıyorum sen zaten evlenecegim kadındın ben sana ilk çıkma teklifi ettiğimde farkında olmasanda benimle evleneceğini kabul etmiş oldun çunku ben seni hiç bir zaman sevgilim olarak kız arkadasım olarak görmedimki ilk gördüğğüm anda sana evlilik için geldim ve alyansı taktım diyor o zaman alyansın gümüştü şimdi ise altın ve benim eşimsin diyor sanırım beni bu sekilde avutuyor :) :) :)

biyologzeyno evet bizimkine zaten sen benim esimsin imzayı kalplere attık biz diyor .zaten artık akışına bıraktım .olacağı varsa olur :)

bdilara büşra hanim merhabalar, Nasılsın efem. Beni hatirladiniz mı? Başlığı açtığınız da ilk yazan bendim. Uzun zaman oldu sizleri görmeyeli. Düğüne bekledik davetinizi ama sanırım hersey yolunda gitmedi. Sizi tekrar gormek guzel. umarım hersey istediğiniz gibi olur.. MUTLULUKLAR..

@456 teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız hatırladım tabiki ��bizm düğün yattı galiba kaç yıl oldu ses yok ��sitede mutluluklar diliyorum iyi günler

@sleeping beauty kalbimin sesini dinledim onulayim sorun her zaman oluyor hayatımızda ama alıştım ya bakalım hayat ne gösterecek. Yorumunuz için teşekkür ederim

Üst Alt