Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben de OGM ye atandım sayımız hayli fazla bir başlık altında buluşmamız daha doğru olur. Bilgileri burdan paylaşalım.

bende ogm bolu mengene atandım önlisanstan

bir kaç sorum olucak bilen arkadaşlar yanıtlarsa süper olur

bize ne zaman haber gelir??
yeni başlayan memur maaşları nasıl??
iş ortamı nasıl??
boluya iki kişi daha var atanan onlar kimler??:):)
birde boluda ev tutmam gerekecek kira geçim sosyal aktivite gibi şeyler nasıldır??

bolulu arkadaşlardan ricamdır yanıtlarsa çok memnun olurum

Antalya/Korkuteli diğer arkadaşlar iletişime geçebilir eğer görüyorlarsa

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar..
Ben Orman Genel Müdürlüğünde Memurum sormak istediğiniz merak ettiğiniz bir konu varsa yardımcı olabilirim arkadaşlar..

@uNiQuE_54 merhaba Ben Kastamo'nuya atandım.İş yoğunluğu ve maaşları ne kadar,yardım ve ya lojman imkanı varmı biraz bilgi verirsen çok yardımcı olursun.

Merhaba arkadaşlar,

- Atandığınız kurumdan sizin atandığınızı ve bazı işe başlama evrakları hazırlamanız gerektiği konulu tebligat yazar sizde hazırlar teslim edersiniz ve nereye atanmışsanız orada göreve başlarsınız. (süreci hızlandırmak adına atandığınız yeri arayarak tebligatı elden teslim alabilirmiyim diye sorun eğer verirlerse tebligatı elden teslim alarak evrakları da hazırlayarak teslim edip göreve başlayın.)
- Maaş konusunda tam net olmamakla birlikte bekarsanız 2300 TL. , evli eşiniz çalışmıyorsa 2550 civarı alırsınız.
Ayrıca yılın 7 ayı mayıs-aralık arası 300 tl küsür yangın tazminatı var.
- Orman genel müdürlüğü iş bakımından çok yoğun değil fakat verilen görev yerine göre de değişir.. Şunu bilmenizde yarar var atanırken size verilen iş sağlığınıza da uygun olmalı sağlığınızı bozacak işi işe girdiniz diye kabul etmeyin.
- Kurumun lojmanları var ilçelerde kolay çıkar fakat bölgelerde kalabalık olduğundan puan sıralamasına tabisiniz ve uzun zaman alır.

ordu akkuş OGM nasıl bir yer bilen varmı

5 yıl çalışmak zorundamıyız engeeli olarak bizede geçerlimi 5 yıl

cvb veren yokmu

@uNiQuE_54

milli eğitim bakanlığında olduğu gibi; atandıktan sonra, göreve başlamadan yaşadığımız ile tayin isteyebiliyor muyuz OGM de?

işte onu bilemiyorum konuyla karşılaşmadım ama kanunlar Meb' e özel değildir herhalde neye göre atama yapılıyorsa tüm kurumlarda uygulanması esastır diye düşünüyorum.

uNiQuE_54 çok teşekkür ederim allah razı olsun fringe'de dediği gibi tayin olayı varmı 5yıl kalmak zorunlu mu eşim burda özel sektörde çalışıyor tayin olarak bahane olabilirmi

Rica ederim ne demek arkadaşlar..
Sadece fikrimi söylüyorum 5 yıl çalışma şartı eş durumu, sağlık durumu ve engellilik durumundan tayinlerde geçerli değil diye biliyorum. eş durumunda kanunlara göre aile birliği esastır diye biliyorum net bilgisi olanlar varsa cevap verebilir.

uNiQuE_54 tekrar teşekkürler az çok kafamızda bir şeyler oluştu.Allah işini gücünü rast getirsin aklımıza bişey gelir sorarsak kızma sakın:eek:

Bende kastamonu bozkurt a atandım ne zaman başlarız daha önce OGM ye atananlar ne kadar sürede çalışmaya başladılar

nedemek arkadaşlar bilgim varsa paylaşırım allah sizlerdende razı olsun :)
kurum size gerekli evrakları hazırlayın diye yazı yazar sizde hazırladıktan sonra başlarsınız hemen..

NOT: Elinizdeki engelli raporları sürekliyse kurum tekrar rapor isteyemez bilginiz olsun..

1 hafta sonra evrakları ister bizde 1 hafta da hazırlayıp içeri verirsek 1 haftada orda 3 hafta sonra başlarız o zaman

peki biz işimdik aday memur mu olacaz.yoksa memur mu?

elbette size bildirmelerini bekleyeceksiniz. ayrıca http://www.ogm.gov.tr adresini takip edin. aday memur olarak başlıcaksınız 1,5-2 yıl içinde memurluk eğitim seminerine ve kolay bir sınava girerek asaleti alarak memur ünvanını alacaksınız.

veysellabvettek

o kadar hızlı olmaz daha dur bakalım güvenlik soruşturması var ne bu boyacı küpü mü :) raporlar incelenecek ohalde olduğumuzdan daha detaylı araştırma olur bence

uNiQuE_54

Kardeşim adli sicil kaydı ve askerlikle ilişik belgesini edevletten almak sorun olur mu? Yoksa illa bizzat alınmasını mı talep ederler?

biz bile normal ortamda 2,5 ay sonra işbaşı yaptık :) devlet işleri öyle özel sektördeki gibi hızlı ilerlemez :) daha bakanın önüne imzaya gidecek sonra araştırmalar komisyonlar kontroller şuanki durumdan ötürü daha da uzayabilir çünkü en ince detayına kadar bakacaklardır :)

fringe

OHAL sürecindeyiz memurlar bile tek tek araştırılıyor yenilerin araştırılması gayet normal. dua et başka kuruma atanmadın egm'de adam1 sene iş başı yapamadı sonrada raporu nedeniyle ataması iptal edildi o nedenle dua et :)

Üst Alt