Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

Arkadaşlar Genel müdürlükten Antalya'ya bir teknikerin atama evrağı geldi eminim sizlerinde gelmeye başlamıştır/geliyordur.

Antalyaya atananlardan varmı

150 bimer i arayın şikayet edin kurumu ....
Kurumun başındaki adam hep oyaliyorar

arkadaslar benim yaptığımı yapın diye söylemiyorum ama belki yardımcı olur bu anlattıklarım
bileciğe atandım ismimin gelip gelmediğini bile sormadan kafaya koydum pazartesi günü istanbuldan bileciğe gittim
kuruma gidince istanbuldan geldiğimi belirttim baktılar ismim yok
sonra bursa bölge müdürlüğünü aradılar durum şöyle böyle vs. bu kardeşimiz kalkıp istanbuldan gelmiş ama ismi bize ulaşmadı diye.
sonra bölge müdürlüğü telefonda demişki o arakdasın evrakları geldi biz faxlayalım o zaman.
burdaki anlatmak istediğim olay şu
ben gitmesem bileciği telefonla arasam bana ha bire ismin gelmedi ismin gelmedi.. alacağım cevap belliydi.
kalkıp bileciğe gitmem hızlandırdı
ben sizlere atandığınız yere illa gidin demiyorum
ama şunu unutmayınki kaybetceğimiz daha fazla bişi yok zaten hergün bekleyerek kaybediyoruz bu durumlarda

Eyvallah teşekkür ederim kafadan şikayet etmiş olmak bizim için bi problem yaratırmı ?[/QUOTE
arkadaşım sen şikayet etmiyorsun ki . bölge ye yazın gelmiştir ilçe olarak atama yazısı ilçe sistemine düşmemiştir bi arkadaş istanbuldan Bilecik e gitmiş işlemlerini hızlandırmışlar senin de öyle bi durum olabilir gidip yüzyüze konuş mağduriyetini belirt

Makine mühendisiyim
Bu sabah kurumu aradım
İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz
Dedi.
Herkese çok teşekkür ederim

Eyvallah teşekkür ederim kafadan şikayet etmiş olmak bizim için bi problem yaratırmı ?[/QUOTE
arkadaşım sen şikayet etmiyorsun ki . bölge ye yazın gelmiştir ilçe olarak atama yazısı ilçe sistemine düşmemiştir bi arkadaş istanbuldan Bilecik e gitmiş işlemlerini hızlandırmışlar senin de öyle bi durum olabilir gidip yüzyüze konuş mağduriyetini belirt

BÖLGEYİ ARADIM E İMZAYLA İSMİM MÜDÜRE DÜŞMÜŞ SALI SABAHI ZATEN İSİM DÜŞMÜŞ OLMASINA RAGMEN ADAM TERSLEYEREK BİZ SİZİ ARARIZ DEDİ YOLLADI

Arkadaşlar..
düz memurlar için söylüyorum...
ataması yapılmamış kimse kalmadı
eğer yok falan diyorlarsa yanlarinda genel mudurlugu arayıp telefona verin
konuşsunlar.
Hadi o zaman da olmasın. Görelim.

Ben sizin yerinizde olsam, bu konuyla ilgili kamu denetçiliğine başvuru yapardım.Maaşın bağlanması gereken sürenin başlangıcı olarak atanmanızın gerçekleştiği süreyi baz almaları lazım.Adamın ataması gerçekleşmiş 3 ay bekletmişler.Burada kurumun suçu var, bu kadar süre bekletilmemesi lazım.Bekletiyorlarsada beklenen sürenin maaşı ödenmesi lazım."Bu benim şahsi düşüncem"

hayırlı olsun.. Erzurum a mühendis olarak atandım ancak OGM genel müdürlük sayfasında ilanı beklememiz gerekiyor diye biliyorum. Erzurum u aradım, henüz tebligat ulaşmamış.

Sizin hangi il?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Semoi arakadaşım biz 4 kişi başladık M.Kemalpaşaya. hafta içi.sen ne zaman başlıyorsun

mavim balikesire geldinmi ? Bende balikesirdeyim ev isini halletinmi

arkadaşlar merhaba
ses soluk kesildi çoğumuz iş başı yaptık
orman genel müdürlüğü tayini en zor kurumlardan biriymiş fakat engellilere bir defaya mahsus tayin hakkı diye bişi duydum bu konuda bi bilginiz varsa biraz açabilirmiyiz. ( asalet onaylanana kadar beklemek zorundayız orası ayrı )

yaz aylarında hafta sonları nöbetlerimizde olacakmış 50 saati doldurmak için.
atama emrinde atandığımın ilin merkezine atandığım açıkça belirtilmiş fakat müdür seni 4 aylığına ilçeye veriyimmi diyo
istemediğimi belirttim hala bi kaç defa daha üsberledi seni gönderiyim diye ve ben hala uygun bir dille istemediğimi belirtiyorum
asalet olayı yüzünden pek seste edemiyorum
bu konuda bi görüşü olan varmı arkadaşlar

Ben kendi bölüm şefi me sordum müdür ilçeye gönderebilir mi diye eğer gerekli görürse gönderebilir dedi . Ayrıca o 50 saat bize mesai yok işçilerin bile haftalık 50 saat mesai si yok memurların nasıl olur . 50 saat yangın tazminatının ödenmesiyle ilgili bir durum 50 saat ne olduğu için bize 6 ay yangın tazminatı ödemesi yapılıyormuş

s.a arkadaşlar öncelikle atanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum ben 2016 Ekpss de lisanstan 82,57 aldım 1287 sıralamam var ama atanamadım şimdi 2017 atamalarını bekliyorum OGM de çalışan arkadaşlardan bir ricam var OGM işkur aracılıgıyla 24 engelli daha alacak lisans mezunu olarak sadece 1 kadrosu var onada ekpss şartı falan aramıyor yani olacagından değilde kurada bana çıktı diyelim memurluk kadronun bir vasfı yok diğer orman işçileri diye açılmış 3 sorum olacak
1. bu kadrolar normal memur kadrosumu yoksa işçi olarakmı yani maaşlar ne olur
2. ben bu kadroya atansam 2017 ekpss de 4001 leri tercih edebilirmiyim
3.bir üniversite mezunu olarak böyle bir kadroda ne iş yaparım
Ben Konya OGM kadrosuna başvurdum
OGM de çalışan arkadaşlardan ricam ordaki yetkililerden falan bir araştırıp bana bir iyilik yaparlar mı EKPSS puanım iyi oldugu için riske atmak istemiyorum bir yandan da 2017 de atama olmaz falan veya lisanstan yine az atama olur diye tedirginim ben başvurdum ama çıkmayacak zaten yinede ne olur ne olmaz yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Mrb arkadaslar 6 aydan sonra tayin isteyebiliyor muyuz cevap verirseniz cok sevinirim orman genel mudurlugu

Orman genel Müdürlüğünün hizmetli kadrosu varmıydı hatırlamıyorum eğer ogm de hizmetli olarak atanan kardeşlerimiz varsa ne iş yapıyosunuz

Atanan Arkadaşlardan Tayini olan var mı ?

Ormancılık ve orman ürünleri mezunuyum orman bakanlığı kadro açıyormu ilk defa girdim ekpss sınavına

Üst Alt