Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

Teşekkür ederim. Herkes için hayırlısı olsun.

arkadaşlar zonguldak ogm yada bağlı bulunduğu illere atanan varmı arayıp öğrendinizmi isimler gitmişmi ben aradım ama pazartesi ara dediler resmi tatil diye

listeler bölge müdürlüklerine gitmiş ama benle birlikte 5 kişinin ismi yoktu 6 kişinin var parça parça olması çok saçma değil mi ? atanamadm mı diye korkuyorm .benim gibi olan var mı?

arkdaşlar isimler parça parça gitmiyor memurlar ve teknisyenler gitti.

tekniker , avukat , mühendisler haftaya gidecek pazartesi salı onlarda ulaşır

gncfb kardeşim aradım ama gececi olduğum için öğlen birde kalktım resmi tatil olunca pazartesi ara dediler öğrenemedim

selamun aleyküm
arkadaşlar bursayı aradım pazartesi işbaşı yap dediler
bi anda noluyo dedim kendi kendime daha ev tutmadım etmedim
direk iş başı yapmak zorundamıyız yoksa bize belirli bi süre verebileceklermi ev kiralamak yerleşmek için ?

Merhaba arkadaşlar önümüzdeki hafta perşembe (yani 3 Kasım 2016 Persembe günü) ANKARA da ENGELLI ÖGRETMEN ATAMALARI için MEB in önünde eylem yapilacaktir...
Lütfen eşlik edelim sesimizi kamuoyuna ve yetkililere duyurmak için bu fırsatı kacirmayalim bu eylemimizde 2 mv'miz de bizlere eşlik edecek bu nedenle katılan kişi sayısı çok önemli...

Bende bursayi aradım. Ev vs tutmadım. Pazartesiden itibaren baslayabiliyoruz 15 gün süremiz var.

mea37 engelli öğretmen kaldımıki kardeşim ben hepsi atandı diye biliyorum.

arkadaşlar teknik kadrolar pazartesi gidermi ona göre hazırlık yapıcam bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim

Sakarya

Bende memur olarak yerleşmstm ama atamadilar mi acaba :-( insanin içine endişe düşüruyolar ya

Arkadaşlar teknik kadrolardan atanan varmı ismi giden mühendis avukat tekniker vb. Herkes birbirine yardımcı olsun okuyup geçmeyin lütfen

mervis mervis hanım bende Sakarya'ya atandım. Listeleri kim okudu veya siz nerden bilgi aldınız yardımcı olur musunuz.

Memurlar içinde K.H.K ile yasalaşan soruşturma yapılacağı haberlerde çıktı bizi kapsamaz inşallah
Bilgisi olan varsa birbirimizle irtibata geçelim

Kutahya domanice atandım bende beklemenin yanında birde bu haberleri duyunca ister istemez daha beklicekmiyiz diye düşünmeden gecemiyorum

itakeinbal

ben hiç bir şey anlamadım..memur olarak atandım,ama bana ulaşan bir tebligat veya yazı yok..atandığım kurumu arıyorum bize ulaşan herhangi bir şey yok şuan diyorlar..ama burada birçok memur kadrosundan atanan kişiye pazartesi gel iş başı yap demişler..acaba atamam mı iptal oldu :( kuşku düşüyor içime..sıkıntı bastı vesselam

benim isim de çıkmadı ama bazı kişilerinki gitmiş yakın zamanda herkesin gelir dedi ama ilginç birşey ya

Arkadaşlar ben şimdi konuştum bölge müdürlüğüyle atamalar gerçekleşmiş listeler cuma günü ellerine ulaşmış istediğin zaman başlayabilirsin dediler

@Toprak20

ben kendi atandığım yeri arıyorum edirne keşan- bize şuan ulaşan birşey yok..bekleyeceksiniz diyorlar..çıldırcam ya

teknik kadro ve alt kadroların imza birimleri ayrıymış hepsi gitmiş imzaya ama herkesi imzalayamamışlar bu hafta içinde herkesinki biter dedi ankara personel işleri atandığınız yeri arayın ara ara dedi

9'da aradılar bugün başla dediler kutahya domanic bekle geliyorum
Allah herkesin yolunu açık etsin
Hakkınızı helal edin

itakeinbal

allahım lütfen beni de arasınlar :( valla çok üzülüyorum bi aksilik olacak diye..kimse arayıp sormadı henüz..ben arıyorum bize birşey ulaşmadı diyorlar..edirne-keşan..ya bir aksilik olursa..bütün hayallerin alt üst olacak :(

Bende bugün bölge müdürlüğünü aradım atamalar gerçekleşmiş . atandığım ilçeyi aradım ordaki müdür dedi ki listeler elimizde bugün gelin sigorta girişini yapalım çünkü sigorta girişi bir gün önceden yapılıyor . işlemleri yapalım maaş tarihinden önce izin alıp bankadan hesap açarsınız dedi ama bugün mutlaka gelin denildi. binlerce defa hamd olsun herkes için de hayırlı olsun .

Bende bugün bölge müdürlüğünü aradım atamalar gerçekleşmiş . atandığım ilçeyi aradım ordaki müdür dedi ki listeler elimizde bugün gelin sigorta girişini yapalım çünkü sigorta girişi bir gün önceden yapılıyor . işlemleri yapalım maaş tarihinden önce izin alıp bankadan hesap açarsınız dedi ama bugün mutlaka gelin denildi. binlerce defa hamd olsun herkes için de hayırlı olsun .

şükürler olsun atamam gerçeklemiş....Allah herkese hayırlısını nasip etsin..

Denizli atamalar gerçekleşti arkadaşlar yarın is basi yapabilirsiniz. Hayirli olsun.. herkese.

Denizli geneli atamalar..

teknik kadrolardan atanan varmı arkadaşlar herkes atandığını yazıyo ama ne olduğunu yazmıyo

Üst Alt