Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

Bende bugün bölge müdürlüğünü aradım atamalar gerçekleşmiş . atandığım ilçeyi aradım ordaki müdür dedi ki listeler elimizde bugün gelin sigorta girişini yapalım çünkü sigorta girişi bir gün önceden yapılıyor . işlemleri yapalım maaş tarihinden önce izin alıp bankadan hesap açarsınız dedi ama bugün mutlaka gelin denildi. binlerce defa hamd olsun herkes için de hayırlı olsun .

Siz hangi ilçeye atanmıştınız Bursa'da.

cgdmm ataması gelenlere hayırlısı olsun bizede sabır saBIR

ZONGULDAK SADECE BEN VARIM GALİBA İLGİNÇ

arkadaşlar atamam gerçekleşti,edirne keşan-benim hastalık şizofreni( öle diyo doktorlar,neyse konu o değil )..
sizinde içinizde bir sıkıntı,hüzün,ayrılık korkusu,endişe var mı?
tek kalıcam.istanbuldan ailemden ayrılıcam...

burukluk var mı içinizde?

Evine evrak gelen var mı arkadaşlar.. bana geldi bugün.. Kurumu aradım . Kuruma henüz gelmemiş benim bilgi.. nasıl iş anlamadım :)

edirne keşana 8 kişi atanmışız,ama o 8 kişiden bu formda olan sadece ben miyim yaw..yok mu benden başka edirne keşan

Blue Dream

Benim atandığım ilçedeki şef yılbasına kadar başlayabilirsiniz dedi.Duyunca çok şaşırdım. :)

Bugün başlayan oldu mu ? Yada giden oldu mu ? Nasıl bir süreç geçirdiler ? Lojman verilen oldu mu ?

Mühendisler ne zaman başlayacak bilen var mı.
Yada başlayan var mı

bizim ilçedeki şef 15 gün içinde başlayabilirsiniz dedi. gelmeyen 2 kişi vardı başlaması gereken beni maaş hazırlama kısmına verdiler yarın işe gideceğim. umarım hayırlısı olur hepimiz için.

arkadaşlar göreve başlayan mühendis varmı ? mesut41 bölgeni bugünde arayıp haber verirmisin

gncfb ankara ogm yi bu gün aradım bu hafta yetiştireceğiz dediler

mavim valla bunaldık millet hep başladı bizim kurumda memurlarda başladı . bi biz kaldık kimse başlamadı demi mühendislerden ?

Tokat niksara atanan varmi arkadaslar goreve ne zaman baslarz bilgisi olan varmi
??

Aradım mühendis olarak daha isim gelmediğini söylediler

Teknik kadroların imzaları bitmiş arkadaşlar elektronik posta bölgelere yarın gönderilmeye başlanacakmış en geç 2 gün içinde herkesin ismi gitmiş olacak dedi teknik kadro ile ilgilenen kişi ile görüştüm yarın akşama doğru çıkmamışsa isminiz ertesi gün tekrar deneyin imzadan geldiğini e postası kaldığını söyledi sadece

mesut41 çarşamba yada perşembe herkesin gitmiş olurmu kardeşim ? şahsi numarandan bana bilgi versene o numaradan ayrılmışın

atanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun bekleyen arkadaslarımında allah yardımcısı olsun canınızı sıkmayın geç olsun ama güç olmasın.
bilecik merkeze yerleştim pazartesi istanbuldan bileciğe gittim ev bakmaya vs.
gittiğim gün sivil kıyafetimle sabah iş başı yaptırdılar şok oldum :D :D :D bölge müdürümüzün odasına çıktım rica ettim hiç hesapta yokken bi anda iş başı verildi daha ev tutmadım eşyalarımı getirmedim vs. müdür bey sağolsun anlayışla karşıladı lojmana yerleştirdi 2 gün mazeret izni yazdırdı eşyalarını topla gel diye. perşembe iş başı

ARKADASLAR BU ARADA BU SAYFAYI AÇAN KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDERİM. HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN
BENCE BU SAYFAYI KALDIRIP Bİ KÖŞEYE ATMAYALIM BİRBİRİMİZİ BİLGİLENDİRELİM KAFAMIZA TAKILAN HER NE KONU OLURSA OLSUN. HEP BERABER AYLARIMIZ GEÇTİ UZUN Bİ BEKLEYİŞTİ
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Günaydın arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum bölge müd. Personelden arandım e imzayla evrağınız gitti kurumunuza gidin başlayın denildi - atandığım kurum kendi ilçemde olduğu için pazartesi gittim müdür yok dediler salı gel müdürle bi görüş dediler - salı gittim müdüre bize gelen bişey yok biz size haber vereceğiz dedi beni salladı . Aradım tekrar bölgeyi personel müd. - öyle şey olurmu kardeşim e imzayla ekrana düşüyor ayrıca seni çağırma diye bi durum yok sen zaten hak ettin git başla müdüre bakma sen senin yevmiyen işleyecek çünkü dedi . şimdi ben müdür böyle dedği için tekrar gitmedim telefon bekliyorum hala arayan olmadı 2 gün yevmiyem ve sigortam gitti zaten sağlık hizmetlerine muhtacız bu arada ilaç bile yazdıramıyorum sigortam olmadıgı için şimdi bu kaybım kaç gün olursa ben bu müdürü başlamadan şikayet etmeyi düşünüyorum . Bize sanki kendileri iş veriyor biz kazanıp hakettik kardeşim kimse ikinci insan muamelesi yapıp bizi s*ktir edemez ! Nasıl bir yol izleyim bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum

sinantuncer

arkadaşım bölge müdürüne git bugün de ki gittim bize resmi olarak yazı gelmedi diye yolladılar de bunu ordaki müdür dedi diye belirt . sonra durumu izah et ilaç bile alamıyorum de sigortam yok diye anlat. ordan sana gerekli ne varsa yapacaklardır

aynı ildekiler 2 günde başlamalı hak kaybı yaşamayın gidin bastırın

Arkadaşlar mühendislerden bir haber var mı?

Eyvallah teşekkür ederim kafadan şikayet etmiş olmak bizim için bi problem yaratırmı ?

Üst Alt