Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

Arkadaşlar bende aradım.Atamam yapılmış.Bursa Bölge Müdürlüğüne atanan arkadaşlar var ise 21 kişinin ataması yapılmış.Pazartesi başlayabilirsiniz dediler.Hayırlı olsun herkese :)

ben hem edirne keşanı aradım,hem ankara genel müdürlüğü aradım,şuan atama yayınlanmadı..ogm takip edin dediler.

Banada haber gelmedi Sakarya ilçem de belli değil site yayınlanmadan nasıl arıyorlar sizi

Fringe kardeş sen nereye basliyacaksin.. haber gelmedi..?
bestami308

ben edirne keşan..aradım edirne keşanı,daha henüz onlara yazı gitmemiş..sonra ankarayı aradım..kurumun web sayfasını takip edin dediler..edirne keşana toplam 8 kişi atanmışız ama hiç kimsenin resmi yazısı ulaşmamış daha edirne keşana

hayirli olsun herkese . denizliyi arayan var mi

Ben deniZliyi aradım
özge
tatil dediler... pazartesi dediler..

Denizli den haber alan varsa... bize de haber versin arkadaşlar... yakın olan oturan oralarda olan varsa..!

Herkese hayırlı olsun şimdiden en azından adım atıldı

Ogm nin sayfasından başka biryerde açıklanmayacak diye biliyorum evrakların teslimi sırasında o şekilde bilgilendirme yapılmıştı bana aradığımda da sayfayı takip etmem söylendi.

Arkadaşlar sitede yayınlanma olayı şöyle olur ; herkes müdürlükte kendi dairelerinde işe başlar liste genel müdürlüğe gider ondan sonra OGM sitesinde yayımlanır . Şuan il veya ilçe müdürlüğünüzden haber beklemek lazım . Muhtemelen ilk gün işe başlayış evrakları hazırlanacak ( banka işlemleri , sigorta girişi vb) . Herkese hayırlı olsun 😊 Şükür etmeyi unutmayın ..

Ben çameli ogm yi aradım tatil dediler... öğleden sonra.. santraldaki ali rıza abi. Pazartesi dedi
Denizli merkezde artık acmiyo..

Hayırlı olsun küçük bir yer Çameli

29 ekim nedeniyle mesai bitmiş o yüzden açan olmaz

Evet kucuk bi yer . Bestami abi ev tuttun mu bende aradim acmiyorlar tatil cunku

Bende tuttum abi 1 ay oldu tutali hayirlisi olsun

Bir arkadaşımız bursa da atandığını yazmıştı . Benimde bursa keles atama yeri siz nerden öğrendiniz bursa orman genel müdürlüğünden mi aldınız bilgiyi? bugün resmi tatil olduğu için yarım gün çalışma var ondan cevap vermezler. pazartesi biz direk atandığımız yere mi gitsek

Bursa Mustafakemalpaşaya atandım evet. Bursa orman Genel müdürlüğünü aradım. 21 kişinin atamasının yapıldığını söyledi personel şefi. Pazartesi günü gelip başlayabilirsiniz dediler bana.

Semoi

hayırlısı olsun sizin için . benimde keles atama yeri önce arayıp bilgi alırım ondan sonra giderim. atanan herkes için hayırlısı olsun Rabbim sürekli çalışmayı nasip etsin

Üst Alt