Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

Hele biz. Bir. Atanalim başlayalım ise de yer değiştirmek şöyle dursun kardeş..

Kaç defa daha inşallah yarın dicez bakalım.. Allah sonumuzu hayır etsin.. aa dostlar..

Arkadaşlar hayırlı olsun ekpss ile mi memur oldunuz ben lise mezunuyum nasıl memur oldunuz

Yine ogm açılmıyor kac saat oldu.. bunun sonu bizim için hayirlisi olur inşallah... yarın zaten olduuuuuuuu oldu.. olmazsa
umutlar haftaya
kalacak..

Bana kalırsa bu iş kasım 15 i geçecek gibi... ekstradan yangın tazminatı vermememek için bekletiyorlar...

ra198606

Her memura yangın tazminatı var mı,, tam bilgiye ulaşamadım ben internetten ..

erdo33

evrak tesliminde bölge müdürü ile tanışma fırsatım oldu o bana her memurun aldığını söyledi nöbetle alakası yok yani...

Bugünde geçti allah rahmet eylesin arkadaşlar..
Bu haftayı da öldürdük gömdük ...
Bu sene inşallah başlarız işe..

Arkadaslar pazartesi hep beraber arayalım ve yuklenelim. yoksa bu iş 3 gün 5 gün derken seneye kalacak

0312 296 38 04 arayalım ogm ankara..

Yada bu numara.. hiç umrumda değil kim rahatsız olacaksa olsun..0312 207 5538 yada bu numara.. ikisini de arayacam.. hakkımızı versinler artık..

15 kasım sonrası başlarız yangın tazminati o zaman bitiyo ya devletin kasasına 500 bin girsin...

Allah devlete zarar zeval vermesin bize versin..

Arkadaşlar az önce bakanlıkla görüştüm. Bu hafta muhtemelen atamalar kesinleşecek çok yoğun çalışıyoruz dedi. Tahminimce en geç önümüzdeki hafta belli olur. Hakkımızda hayırlısı olsun

Inşallah sümen altı olmayız bizi unutmazlar.. evraklar kaybolmaz inşallah..

Arkadaşlar bu süreçte biraz daha sabırlı olmamız lazım. Bu kadar bekledik bir hafta daha bekleyebiliriz değil mi? Emin olun hiçbirimiz pişman olmayacağız

az önce aradım ogm yi bu hafta içi açıklanacak dedi daha sonra çalışıyorum istifa edeyim ozaman dedim sıkıştırdım yani birazcık kadını bir hafta daha bekleyin ne olur ne olmaz dedi hayırlısı aslında ettim istifa ama sıkıştırma maksatlı sordum ilhanugur88 katılıyorum sana ama evli olanlar için süreç zor kasım ayına girdik nerdeyse taşınma vs vs vs

bu hafta içi açıklanırmı sizce ? kesin bir bilgi hala yokmu

Orman genel müdürlugune atananlar

OGM ye atananlar bu hafta yayınlanacak takipte olun

bilgi hangi numaradan aldın kardeşim kesinmi ?

evet ogm personel başkanlıgından bilgi aldım bu hafta içerisinde takipte kalın cumaya kadar açıklanacak arkadaşlar

personel başkanlığı tanıdık olarakmı aldın bilgiyi yoksa telden arayıpmı aldın çünkü telden aldımız bilgiler sağlıklı olmuyor. bende bu hafta içi diye duydumda inşallah kardeşim heycanla bekliyoruz :)

arkadaşımdan aldım bilgiyi arkadaşımın abisi ankara ogm de çalışıyor kardeşim

Inşallah bu hafta açıklanır... pek umudum olmasa da....
ama biz birlik olup aynı saatte aynı gün ararsak aynı dakikada arayıp bundan sebep çok şikayet geldiği bakanın kulağına giderse belki hemen sonrasında bi seyler olumlu bi seyler olabilir.. yoksa allaha kalmış bizim işimiz arkadaşlar. Ahada buraya yazıyorum bir ay daha bekleriz.. yarın bir saat belirleyelim ve aynı saatte yuklenelim arayalım hep beraber.. ne sabır kaldı artık ne de dayanacak güç.. ortak karar alıp arayalım diyorum... ne dersiniz?

Kaç haftadır bu hafta açıklanır ha on gün sonra 8 gün sonra ha bugün ha yarın diye diye... kış ortası olacak cagiracaklar o zaman bittik..hadi bul bbakalım ev lojman tasinma allah yardımcımız olsun..

arkadaşlar sıkıntılı bi süreçteyiz bekliyoruz biraz konumuzun dışına çıkıcam sizlerle de paylaşmak istedim
bileciğe atandım dosyalarımı bursaya teslim ettim etme aşamasında da ses çıkarmadılar raporumun bitim tarihi yakındı. raporumun süresi kasımın 2 sinde bitmiş oluyo 7-8 gün sonra. sizce bi sorun çıkarmı ? kısmetse iş başı yaptığımda raporumun süresi bitmiş olarak işe başlayacağım kafamı çok kurcaladı. ben biraz daha vakit varken raporumu mu yeniletsem ? bazı sitelere göz attım atandığınız kurum rapor yenileme istemeden siz kendiniz yenilemeyin diyen arkadaslar olmus ( kurumun nasıl bi rapor istediğini bilemezsiniz hesabı)
şimdiden teşekkürler ALLAH yardımcımız olsun insallah

savasyildiz şahsi fikrim başvuru sürecinde evrak tesliminde raporunun süresi bitmediği için birşey olmaz sonradan raporunu yeniletip personele verirsin yok vermeme durumun olursa düz memur olarak devam edersin

ya da kurumunu ara sor seni etkilemek istemem kardeş

Üst Alt