Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

mesut41 pazartesi arayanlara 10 gün sonra sitede yayınlancak denmiş burdaki arkdaşta aynısını yazmış. ama bugün o 10 gün sonra unutuldu ay sonuna döndü herkes ayrı konuşuyor :( kafayı yedik

gncfb ben de aradığımda aynı cevabı almıştım ayın 21 i gibi açıklanır dedi istifa da ettim hayırlısı bakalım personel dairedeki çalışanlar arası bilgi kirliliği var galiba ay sonuna kadar açıklanacak gibi duruyo

bekar olsam düşünmeyecemde evli olunca dert daha fazla kışın ortasında ev ararız artık

haftaya siteyi takip et mesut. haftaya inşallah

Arkadaşlar haber alan yok mu ??? Daha başlamadık beklemek çok sıkıcı

Ben aradım 8-10 güne kadar açıklanır çalışmalar devam ediyor sitemizi takip edin dedi hanımefendi

Arkdaşlar facebook grubumuz da bir arkadaş personel başkanlığı ile görüşmüş evraklar bakan veysel eroğluna onay için gitmiş merak etmeyin allahın izniyle bu hafta duyurumuzu alacaz

Bence herkes aramalı aglamayana meme yok hatta veysel eroğlu aranmalı kulağına haber gitmeli
belkide adam bundan bihaber.

Biz engelliler hep ikinci sınıf muamele görüyoruz... seneye başlarız bu gidişle
Bence...

Aramak isteyen buyursun arkadaşlar.. eğer biz sesimizi duyurmazsak.. bu iş seneye kalacak.. ben arıyorum..
Veysel EROĞLUİzmir Milletvekili
Adres : ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI
Telefon : +90 (312) 207 62 62 +90 (312) 207 62 70
Faks : +90 (312) 207 62 99
E-Posta : veysel.eroglu@tbmm.gov.tr
Web : Prof.Dr.Veysel Eroğlu
*

0312 207 5538 personel şube başkanının numarası arkadaşlar bu numarayı verdiler yukarıdaki numaradan... burayı ararsanız yardımcı olacaklarmis.. Bence herkes harekete geçsin.. biz beklemekten bıktık onlar da bu rahatsızlıklarını bildirsin bakan a.. sesimizi duyuralım dediğim gibi yoksa seneye kalacak bu is..

Bu işin şakası kalmadı artık 7 8 gün sonra 1 ay olacak
artı basvuru tarihini de koyarsak 60 gundur ise baslayacaz
bizde seviniyoruz kazandık atandik diye
Lan hevesimiz kursağımızda kalmakla kalmadı
Sevinç yerini huzune bıraktı.

Kış geliyor nasıl düzen kurulacak insan biraz düşünur . Bu kadar mağdur olmasalar arar mı onca insan bi imza atacaklar.

Arkadaşlar korkmayın arayın korkunun ecele faydasi yok misali sesimizi duyurmaliyiz..0312 207 5538.. personel şube daire başkanlığı.. yoksa gerçekten seneye kalacak bu is. Mağduriyet devam edecek.. kimsenin umrunda değiliz bunu anlayalım artık. Korkmayın arayın. Onlar bize bilgi vermek zorundalar.. mağdur olan biziz..

benim gibi evli olanlar zaten durumu kötü ev tut yerleş kış geldi acayip ya 6 aay oldu sınav sonucu açıklanalı

mesut41

seneye kalacak.kış kapıda..hepimizin farklı farklı engelleri var..ailemizden uzakta,bir başımıza bu zaten yeterince zorken..birde kış ortasında ne halt edicez..ev ara bul kış ortasında.

Arkadaşlar aradım ankarayi ogm numarasını verdi . Konuştum onlarda 8-10 gün içerisinde belli olacak dedi

arkadaşlar bu numarayı arayın.

OGM PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI-ANKARA:

0312 296 38 04 BEN ARADIM..UYGUN BİR DİLLE DURUMU İZAH ETTİM..1-2 HAFTA DEDİLER..SİZDE ARAYIN..

Facebook grubunda arayanlar olmus bu hafta ici kesin aciklancak demisler. Simdi 8-10 ami inanalim bu hafta iciye mi ?

Arkadaşlar bana da 8-10 dediler ama bence de açıklanır. Bir arkadaş belirtmiş en geç ayın 5 ine kadar işe başlamanız lazım diye 20 sinden sonra açıklanır 15 günlük de başlama süresi. İnşallah cumaya kadar açıklanır hayırlısıyla

Yalniz su var o goreve baslayabilcemiz genel sureyimi 1 2 hafta diyor. Biz sitede yayinlanmasini soruyoz aslinda ortada bi yanlis anlasilma kesin var bukadar uc farkli bilgi cikmamali

Artık bu is çığrından çıktı... memur olmadan merhum olacaz.. ne yapsak bizde mi miting yapsak sokağa çıkıp sesimizi öyle mi duyursak.. sesimizi duyan var mi..ankaraa.. allah yardimcin olsun mesut kardeş hepimizin..

Üst Alt