Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

atandıgım yerdeki personel müdürüyle yüzyüze görüştüm bana seni personele verebiliriz ya da bölge katibi yapabiliriz dedi bu ne demek bölge katipliği nasıl oluyor bilgisi olan var mı?

Ogm nın kasımdan önce başlaması zor. Sağlık bakanlığına bağlı güvenlik soruşturması yapmayan kurumlar bile daha iş başı vermedi. 15-20 gün var diyorlar sordugumuzda.

Gs3434

sizin söylediginize göre bölge müdürlüklerindeki müdürler ya da ankaradaki personel müdürü yalan söylüyor ya da işi bilmiyor

Bende Bursa / Mustafa Kemal Paşa ya atandım. Hayırlısı olsun inşallah

arkadaşlar henüz kimseyi aramadılar galiba 10-15 ekim demişlerdi başlarsınız diye evraklar ankaraya gitmiştir heralde

Memurlar.net te bi arkadaş aramış bugün kasım ayının ilk haftası en erken başlarsınız demiş :-(

veysel bey santrali arıyorlar o da bilmiyor. ondan öğrendiği bilgiyi paylaşıyorlar bilmeyen kişiden öğrendiğini paylaşınca bilgi kirliliği çıkıyor personel şefi yada personelde çalışanlardan alınan bilgiler daha temizdir. ekim ayının ortasında işlemler tamamlanır 3. hafta başlarız. merak etmeyin

Bende bugün sordum bu hafta yada önümüzde ki hafta muhtemelen çağrırlar dedi personel şefiyle yüzyüze konuştum

İnşallah öyle olur beklemek sıktı biraz.

Kurumu arayan yeni bilgi edinen var mı

zongoldak orman genel müdürlüğü nasıldır kurum olarak fikri olan çalışan varmı

birde mühendis maaşı 4000 varmıdır acaba

veysellabvettek
ben aradım 21 ne kadar herkese telefon edilebilir bekle siteyi takip et dediler

İşte almayalım kasım 15 te bu ay alalım erken başlayalım

Müdürlüğü arıyorum kimse açmıyor . İletişi delki bilgiler doğru mu acaba

Çok sıkıldım bende.Neden arayan soran yok.Belki pazartesi açıklanır dedim ama, yine fos çıktı.. :(

Az önce ( 10,10,2016 - pazartesi ) OGM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA - PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI İLE GÖRÜŞTÜM.
ATAMA KESİN SONUÇ VE GÖREVE BAŞLAMA 10 GÜN SONRA AÇIKLANACAK DEDİLER...

beyler erken başlayalım demişsiniz maaş alalım bu ayın diyorsunuz öyle birşey yok göreve başlarken en geç ayın 5 inden önce göreve başlamnız gerek gelecek maaşı almanız için ayın 6 sıda olsa alamazsınız şuan maaş teleaşına kapılmayın az bekleyin ben 3 hafta oldu göreve başlamışım

Konudan bağımsız ama arkadaşlar bilen var mıdır acaba

Masa başı ogm memuru olduğumuzda da yangın tazminatı alıyor muyuz ??

Arkadaşım eminmsnn inşallah 10gun içinde olur. fringe kız kardeşim okulu var yanımda kalacak maaş filann umrumda değil

Arkadaşım eminmsnn inşallah 10gun içinde olur. fringe kız kardeşim okulu var yanımda kalacak maaş filann umrumda değil
cgdmm

bugün konuştum ankara genel müdürlük-personel daire başkanlığı ile bana 10 gün sonra açıklanacak dedi.ogm genel müdürlüğü..bende onların yalancısıyım :)

cgdmm , fringe genel müdürlükle görüştüm personelle ay sonunda açıklanacak dedi bende dedim geçen hafta 21 i demiştiniz oda dedi ogm yoğun ay sonuna sıçrar ama kasımda işe başlarsınız ilk hafta tutarsız konuşuyolar sinirim bozuldu işten erken istifa ettim resmen

@mesut41

Allah tan ben daha istifa etmedim..çalışıyorum halen.hatta şuan ofisten yazıyorum..keşke istifa etmek için acele etmeseydin.

Üst Alt