Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

bestami308 sadece benim için değil herkesin allah yardımcısı olsun aslında beklemek canımı sıkmıyo ama kış şartları başladı ev kalmadı kiralayacak zor durum her açıdan ama sadece tahmin ekim ayının son haftası açıklanır bence

Bende evliyim mesut kardeş.. sonuçta eline bakan birileri var.. o konudan bende muzdaribim.. bencil davranmak haksızlık olur allah hepimizin yardımcısı olsun.. merhum olmadan.

Muhafaza memurlari atandı hemde bizden 12 gün sonra son evrak teslimi idi. Yani ekim 5... aradan sadece 12 gün geçti atandı adamlar.. bu nedir peki..adaletsizlik değilde... bu ne?23 den beri bekleyen biz... daha zaman vardemek k.. hakikaten merhum olmamızı mi bekliyorlar acaba..!

Eminmisiniz ekim 5de başlamak zorunda mıyız

Çok özur dilerim 5 kasım iş başında olmamiz lazım diyen arkadaş vardı onu soruyorum

Orman muhafaza memurlarının isimleri açıklanmış. Yarında bizim ki açıklanır mı acaba. Yaklaşık olarak aynı dönemde atamamız gerçekleşmiş.

Bence biz bugünde arayalım onlari onlar bizden kurtulsun... bizde beklemekten kurtulalım... derimmm
yoksa bu is çok uzayacak..

son durum nedir ? ogm tarafından hiç aranan oldumu ?

Arkadaşlar bende aradım az önce.Bana da 8-10 güne kadar site üzerinden açıklanacağını belirttiler.Halen yazışmalar devam ediyormuş.Bana verdikleri numara da 0 312 296 38 04.

bu 8-10 gün hiç geçmiyor yarında arasak 8-10 diyecekler allah yardımcımız olsun :(

Bu hafta da geçti geçmiş olsun hepimize arkadaşlar.. umutlar haftaya...
haftaya da... bi daha haftaya demeyiz inşallah.. hay ben bu adaletsizliğin................... taa

arkadaşlar 2014 ogmleri yaklaşık olarak 4. haftanın son gününe doğru atamışlar heralde bizimkileride aynı yapacaklar bir ayda atamışlar adamları heralde aynı olur düşüncem

bu haftadan umudum yok bnm inşalllah açıklanır ama hayırlısı olsun

Hiç suphen olmasın kardesim.
aynı cevabı alacaksın..
bunlar bilerek cevap vermiyorlar bence onlarda biz nekadar biliyorsak o kadar biliyorlar.. bize oyalayıcı cevaplar verip uzatiyorlar. Da uzatiyorlar.. bunların hiç bisey bildiği yok..
yarın küt diye sonuçlar açıklanacak....yada bir ay daha bekleyecez...kimsenin bi bok bildiği yok.. allaha kalmış bizim işimiz.

dün bizzat bi arkdaşımız gitmiş sormuş. 24-28ekim arasında açıklanmazsa eğer kasımın ilk haftası mutlaka açıklanır demişler. kasım ilk haftaydı son haftaydı aralık odur budur derken sene 2017 geliyor allah yardımcımız olsun

Ogm Sayfasi açılmıyor... açabilen var mi? Arkadaşlar..

şu an ogm sayfasına bişey yükleniyor arkadaşlar bunu duyuru gibi algılamayın her şey yüklenebilir ben bu işleri yapıyorum siteye bir şey yüklerken siteye ulaşamazsınız ama tabiki benim de gönlümden bizimle ilgili duyuru yüklenmesinden yana o bir gerçek:):):)

İki ay önce ösym nin sayfasından çıkmıyorduk beş dakika da bir giriyoduk :) şimdi de ogm nin sayfasından çıkmıyoruz :). Yayınlayın siz de rahat edin bizde edelim işte

Bugün açıklanmiyor belli , inşallah yarın açıklanir .

engelli kadrosunda çalışanların yer değiştirme hakları vardır...
mazerete göre ...
engelli kanununa bakın ...
okuyup araştırmaktan aciz bi toplum olduk; sorduğunuz sorulareın cevapları nette var zaten...

Köyden indim şehire filminde ali rıza gelmedi mi diye bir sahne var aynen ona dönük
Youtube'da ali rıza geldimi diye arayıp
İzleyebilirsiniz 😀😀😀

Üst Alt