Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

Arkadaşlar herkes aynı saatte arasin... saat 2 de.. yoksa bu is seneye kalacak gün itibariyle 1ay 2 gün oldu...

0312 296 38 04 veya

0312 207 5538

0312 207 5538

yarın ola hayır ola merak etmeyin inşallah cumaya kadar açıklanır. atamalar onaylanmış sitede yayınlancak sorunlu olan yokmuş . yarın daha net öğrenmeye çalışırız

Delinin biri kuyuya bi taş atmış... allah sonumuzu hayır etsin.. 😎😎😎

Personel daire başkanlığını şimdi aradım.Yetiştirilmeye çalışılıyor.Bu hafta olmayabilir fakat haftaya büyük ihtimalle belli olur dedi.Arkadaşlar anlayacağınız kesin bir tarih yok.Sadece aranıldığında geçiştirme var.Bize de belli belirsiz sürede beklemek düşüyor.

Arkadaşlar trafik kazaları en çok, varış yerine yaklaşınca olur. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Biraz daha sabredin lütfen

Torpilimiz yok bizim birader. Bakanlıkla bi kez konuştum onu da yazdım zaten. Beklemek o kadar zoruna gidiyosa siktir git Bakanlığı bas götün yiyosa. Adamların kafasını bas hadi evrakların içine. Var mı o yürek? Ne milleti gaza getiriyonuz burda sürekli arayın diye. Adamlar telefona mı baksın iş mi yapsın beyinsiz. Zoruna giden varsa umudu kesip yoluna baksın. Kötü konuşmayım dedim ama hepimiz sike sike bekleyecez. Devlet bi iş imkanı sunmuş ne güzel. Daha yemek yemeden kabın içine pislemeyin bekleyin işte

@bestami308 bu iş kuruma göre değişiyo hiç mi araştırmadın? Milli eğitime atananlar bir aydır çalışıyo. Sonuçlardan bir hafta sonra başladılar. Orman hâlâ atanacak. Adliyeye atananların güvenlik soruşturması Bike sadece 6-7 ay sürüyo. Tek tercih yapıp milli eğitimi yazsaydın o zaman.

Memur dediğin adamlar zaten işini yapıp yetiştirmeye çalışıyo. Gir internetten BİMERe yaz o zaman ordan duyur sesini. Milleti galyana getirmeyin.

Ben de ekpss mağduruyum. Gittim ev tuttum. Boş yere kira veriyorum hangi tuzun kuruluğundan bahsediyon sen? Biz de ev taşıyacaz heralde. Biz de düzen kuracaz aynı tarihlerde. Sen kışın ortasında donarken ben sahilde güneşlenmeyecem.

Nasip diye bişey var biraz imanın varsa bilirsin. Yiyecek ekmeğinin yeri tarihi ne zamana yazıldıysa o zaman orda olursun sıkıntı etme.

Bakanlığın dediği şu: "Arkadaşlar çok yoğun çalışıyo. Bu hafta kararnameleri yetiştirecez."

ÇİRKİN SÖZLER İÇİN HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM...

Bak kardesim ogm de orman muhafaza memurlari ni takip et bizden sonra sınava girip önce ise basladilar
kaldı ki polisler
bizden önceki normal kpss ile atananlar hep kısa vadede atandı
hele ki en son yazdığım kpss ogm memurlari 19 günde ise başladı... benim ve herkesin zoruna giden bu.. ben kalp hastası biriyim bu haksızlığı görünce di cem ama gözlerime pek iyi gormuyo
o yüzden zoruma gidiyo dayanamıyorum
kalbini kirdiysam da k. Bakma hakkını helal et.

Az önce aradım, '' ay sonu dediler,, bekliyoruz, bizim de bilgimiz yok '' dedi.... napacaksın .. bekliyoruz mecburen

bu nedir ya..ayıptır günahtır..bir iş bu kadarda uzatılmaz ki..hayır herkese aynı muamele olsa gam yemicem..kpss v.s hepsi atandı bitti gitti..

Şimdi aradım bu ... sefer bir bay ile konuştum..
kasım da is basi yapacağımız i söyledi arkadaş..
Hayirliisi olsun..

Kasımın kaçi acaba gene sonumu dicekler

Arkadaşlar özel kalemle yeni gorustum bölgelere ustyazi gönderilmiş haftaya ilan olur

hadi gözümüz aydın arkadaşlar allahıma çok şükür atama yazıları bölgelere gitmiş herkes bölgesini arasın bilgi alsın ben aradım pazartesi gel başla tebligatlarınız bize ulaştı dediler:) çok şükür

Ben de aradım , 3 kişinin gelmiş, peyderpey gelmeye devam ediyor dedi.. benimki ya öğlen gelir ya da pazartesiye kalır artık.. ama artık başladı ya.. herkese hayırlı olsun :)

Ben de aradım , 3 kişinin gelmiş, peyderpey gelmeye devam ediyor dedi.. benimki ya öğlen gelir ya da pazartesiye kalır artık.. ama artık başladı ya.. herkese hayırlı olsun :)

aradım edirne keşan-henüz ulaşan bir şey yok dediler.

%48 engelli raporunu aldım vergi dairesine gittim onlar ankaraya sordular cevabı iş yerime yolladılar iş yerinden aldım bağcılar ssk ya götürdüm onlarda fotokopi alıp aslını bana verdiler bizde ankaraya soracağız dediler ne zaman emekli olacağım ssk ankaraya sorup cevabı geldikten sonramı yoksa başka bir prasödür varmı onu merak ettim

Üst Alt