Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

Gerçekleri anlatmak aşağılamakla, bilmişlikle ve anlattıklarının kesin doğru olduğunu söylemekle olmazherkes yaşayarak görecek burdaki yazılar insana yol göstererek umutlandırmalı insanı umutsuzluğa sevketmemeli olursa olur olmazsa olmaz bu kadar basit

ayazefe

Beni tanımadan benden daha kaliteli olduğunu belirterek kaliteni ortaya koydun kardeşim. Anlamadığım şey sana ne oluyor ? Sen neden çatacak yer arıyorsun. ?

Son düzenleme:
Ogm de çalışan arkadaşlar işinizle ilgili bilgi verebilir misiniz zorluğu ne derece hangi işlerde çalışıyorsunuz

Bolu mudurnuya atandım şimdi yapılacaklar neler aynı yere gideceler kimler acaba

Burcu0906 hayırlı olsun engel durumunuz nedir orman işletmesine mi atandınız.

Burcu0906 bende bolu goynuk ogm ye atandim kurumu aradim bu hafta belgeleri yayinlanacak dediler

Kimin kimden daha kaliteli olduğuna kim neye göre karar veriyor anlamış değilim ama ilk ataması yapılmış yeni devlet memurluğuna atanacak biraz mutluluk biraz heyecan biraz acemilik ve belirsizlik duygularını hepsini engeli ile birlikte içinde barındıran bir birey için daha önce aynı duyguları yaşamış ve aynı yoldan geçmiş yani aynı zorlukları yaşamış bireylerin yardımcı olmaları bence çok daha güzel bir ortama zemin hazırlar hepimiz aşağı yukarı aynı zorlukları yaşıyor ve bir şekilde hayatımız idame etmeye çalışıyruz heleki engelli bireyler için psikolojik etkenler ne kadar önemli hepimiz yaşayarak bir bir öğreniyoruz. Hal böyle iken kimse daha önce deneyimi olan arakadaşlardan pollyannacılık beklemiyor illaki lakin biraz daha samimi ve yeni atanan(bende bunlardan biriyim) arkadaşlara hem psikolojik hemde bilgi olarak yardımcı olmaya çalışır ise zaten zor olan bu yaşamı birbirimiz için daha kolay hale getirebiliriz illaki kimsenin buna zorunluluğu yoktur lakin yapıcı olmuyor ise biri bence yıkıcı da olmasın yazıyı okuduğumdan beridir içim daralıyor desem yeridir ben atandım lakin kaliteli !!!! Arkadaşın yazdığı yazıdan dolayı maşallah atanma sevinci hemen hemen kursağımızda kaldı diğer kaliteli arkadaşa da bilgi sunar hayırlı günler dilerim....

ha_kan

Azına sağlık ha_kan bey duygularımıza tercüman olmuşsun gerçekten de biraz daha yapıcı biraz daha cesaret verici şeyler söylenirse zorlukların üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum

Ortopedik engelliyim orman işletme müd bolu mudurnuya atandım

Aynen bakalım hayırlısı olsun

uNiQuE_54
hocam orman genel md. 1. atamada tayin hakki var mi.

Serdar Karacadağ
sen erzuruma bnm memlekete atanmissin. kesin merkeze gelirsin. cunku erzurum merkeze acmislardi kadro.

sen benim memlekete atanmisin. erzurum merkeze kadro acmisti yani ilcelere vermezler merak etme.

Nasıl tayin hakkı? Aday memurken tayin olurmu bilmiyorumda asli memur olunca tayin hakkı elbette var

Merhabalar. Bana da Bozkurt/KASTAMONU OGM geldi. Geçen yıl il dışını kazananlara kendi şehirlerinde kalma imkanı vermişlerdi. Bu sene de böyle bir uygulama olacak mı bilginiz var mı?

@ilhanugur88

merhaba,

bende ogm atandım. ogm kendi ilinde kalma imkanı vermiyor diye biliyorum..öyle söylendi bana..geçen yıl bu hakkı verdiklerinden eminmisiniz?

@fringe

Evet. Hatta ben Çankırı'yı kazanmıştım ama mesafe uzak diye başlamadım. Sonrasında kendi şehrinde kalmak isteyenler dilekçe ile başvuru yapsın diye açıklama yapıldı ve isteyen kaldı isteyen gitti.

uNiQuE_54

Üstad kendi şehrinde kalma imkanı hakkında bilgin var mı? Bu sene böyle bir açıklama yapıldı mı?

@veysellabvettek

Eyvallah üstad ben de memnun oldum. Ama dediğim gibi böyle bir imkan verilirse muhtemelen memlekette kalırım. Hayırlısı dedim bekliyorum.
Hiç gittin mi Bozkurt'a?

Arkadaşlar ankarayı aradım. Asalet tasdik olana kadar hiç kimsenin tayini gerçekleştirilmeyrcekmiş. Yarın ilan verilecek ve yarın ogm bütün kurumlarına dilekçe gönderilecek kimsenin ataması yapılmasın diye. Bana bu bilgi verilirdi gene de inşallah memleketimize atanırız

@Mehmetİbrahim

kimsenin ataması yapılmasın ne demek onu anlayamadım..biz zaten atandık ogm ye..söylemek istediğin şey; asalet alınana kadar kimsenin tayini yapılmasın. Herkes atandığı yerde çalışsın,ogm genel müdürlüğü bu yönde bir duyuruyu mu gönderecek miş ogm müdürlüklerine...bu arada yarın ogm ne ilanı verecek..anlayamadım ben kusura bakma..bu arada tşk ederim..

Üst Alt