Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

Evet tayin yapılmasın yani. Yarın ki ilan da istenecek belgeler. Ve orman genel müdürlüğünün kurumuna tayin yapılmasın diye yazı gönderilecek. Sekreter dedi ki ihtiyaç var ki kontenjan açılıyor herkes memleketine giderse kim çalışacak.

MEB den başka h,ç bir kurum şimdiye kadar ikamet ettiği yerde çalışma olanağı tanımadı. Bu defa sanırım MEB de tanımayacak.. OGM nin her yerde müdürlüğü yok MEB en yaygın kurum olduğu için şimdiye kadar bu şansı tanıdı..

meb den başka h,ç bir kurum şimdiye kadar ikamet ettiği yerde çalışma olanağı tanımadı. Bu defa sanırım meb de tanımayacak.. Ogm nin her yerde müdürlüğü yok meb en yaygın kurum olduğu için şimdiye kadar bu şansı tanıdı..

artık 1 yıl yada 2 yıl mecburi atandığımız yerde çalışacağız..sonra asalet alınca asıl yaşadığımız ile tayin istiycez..başka çaremiz yok gibi duruyor..

OGM duyuruyu ne zaman yayınlayacak?

Merhabalar bende Muğla OGM ye atandım fakat tüm ilçeler yazıyor ilçeyi öğrenebileceğimiz herhangi bir yer var mıdır
Muğla OGM yi aradım Cuma günü arayın daha listeler elimize gelmedi dediler.

ARKADAŞLAR AKLINIZDA OLSUN. Raporunda "SÜREKLİDİR" ibaresi olan varsa, raporu yanmadığı, yırtılıp okunmayacak düzeye gelmediği taktirde tarihi yüzünden değiştirilmesi, yakın tarihli rapor alınması ya da tazelenmesi istenemez. Sadece mahkeme kararı ile incelenmesi istenirse tekrar heyete girilmesi istenebilir. Aksi halde işe başlarken ya da başladıktan sonra görevlendirme talebinde bulunurken "Bu raporun tarihi 6 aydan (ya da şu kadar zamandan) fazla" diyen olursa raporun alt tarafındaki "SÜREKLİDİR" ibaresini gösterin. Mahkeme kararı olmazsa dünyanın neresine giderseniz gidin Cumhurbaşkanı dahil hiç kimse tarihine karışamaz.
NOT: Bu konuda ben çok uğraştım. Siz de uğraşmayın :)

veysellabvettek merhaba kastamonu çok güzel bir şehir ben her gittiğimde keşke burda yaşasam derdim ve sonunda oldu memurluğum orası oldu küçük ama güzel bir şehir

@uNiQuE_54

Üstad kendi şehrinde kalma imkanı hakkında bilgin var mı? Bu sene böyle bir açıklama yapıldı mı?

Kendi şehrinde kalma durumu OGM de yok diye biliyorum..Ancak eğerki engelli birinin yanlız başına olmadan hayatı devam ettiremez gibi bir sağlık raporu olduğunda heralde görevlendirme yapılarak çözülür sanıyorum fakat net bilgiye sahip değilim..Çünkü asaleti almadan yani asli memur ünvanı olmadan tayin olmuyor geçici görevlendirme yapılabilir asli memur olunca tayin olunabiliyor..

Mehmetİbrahim

memur ihtiyacı her yerde var ama açılan engelli kontejyanı kadrosu il geneli olarak açılıyor.. madem herkes memleketine giderse kim çalışacak diyor ozaman ekpss de engelli tayini kolaylığı koymasınlar kanunun amacı ne ? Eş durumu, sağlık durumu ve engellilik durumuyla ilgili tayin kolaylıklarını devlet sağlıyor ben sağlamıyorum..Kanunen özür gruplarında böyle kolaylık sağlanıyorsa atama yapılırkende dikkate alınması gerekli değilmi?..
Mesela tekerlekli sandalyeli bir engellinin başka şehre tercih ettiğinde kazandığında ataması yapılırken dikkate alınması gerekir diye düşünüyorum.. Yada EKPSS de herkes atandığı yerde çalışacak diye bir madde, engelli durumundan atanmayı ve sağlık durumundan atamayı kaldıracak maddeler koyulsunki hiç hak olmasın eee onuda yapamıyolar..

Arkadaşlar bu arada merak edenler için söylüyorum..
OGM atananlar atandıkları yerde lojmanda boşluk varsa bekarda olsa kolaylık sağlanıyor bazı amirlerce özellikle ilçelerde merak etmeyin ama şu var bazı lojmanlar bakımsız olabilir.. Ayrıca ilçede başka kurumun misafirhaneleride kullanılabilir geçici olarak..

Evrakları tamamlayıp ankaraya başvurup ne zaman başlanacak bilgisi verilecek

Artvin orman bölge müdürlüğüne atandim.kurumla görüştüm.carsamba günü genel müdürlük sitesinde basvuru icin istenilen belgeler aciklanacakmis.bilgilerinize

Kafa karıştırıcı bir duyuru olmuş. Orman genel müdürlüğü, orman ve su işleri bakanlığına bağlı bir kurumdur. Acaba bu duyurunun bizimle bir alakası olup olmadığını anlamak güç. Arayıp sormak lazım. Sabah ola hayrola.

OGM Orman ve Su işleri bakanlığına bağlı bir kurumdur ama 2014 yılı evraklarında gizli ölüm belgesi 5 yıl çalışma dilekçesi falan varmış
tam emin değilim ama buna yakın bir evrak isteyebilirler.

Şimdi o ilan bizi ilgilendirmiyor mu yani. Ogm zaten orman ve su işleri bakanlığına bağlı neden kafanız karıştı ki

Üst Alt