Evet tayin yapılmasın yani. Yarın ki ilan da istenecek belgeler. Ve orman genel müdürlüğünün kurumuna tayin yapılmasın diye yazı gönderilecek. Sekreter dedi ki ihtiyaç var ki kontenjan açılıyor herkes memleketine giderse kim çalışacak.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
meb den başka h,ç bir kurum şimdiye kadar ikamet ettiği yerde çalışma olanağı tanımadı. Bu defa sanırım meb de tanımayacak.. Ogm nin her yerde müdürlüğü yok meb en yaygın kurum olduğu için şimdiye kadar bu şansı tanıdı..
CebepOGM duyuruyu ne zaman yayınlayacak?
Hayır gitmedim hiç kastamonuya da hiç gitmedim oda ayrı gözlemlerim çok güzel yer olduğu inşallah hayırlısı olur hakkımızda@veysellabvettek
Eyvallah üstad ben de memnun oldum. Ama dediğim gibi böyle bir imkan verilirse muhtemelen memlekette kalırım. Hayırlısı dedim bekliyorum.
Hiç gittin mi Bozkurt'a?
Cebep
ben ogm genel müdürlüğünü aradım..bana çarşamba duyuru yapılacak dediler( ogm web sitesinden )
İnşallah abi(yaşça büyüksünüz sanırım) gerçekten internetten baktımBenim ikinci memleket orası. Gezeriz inşallah beraber. Eminim hayrah kalırsın veysellabvettek
@uNiQuE_54
Üstad kendi şehrinde kalma imkanı hakkında bilgin var mı? Bu sene böyle bir açıklama yapıldı mı?
Bende araştırdım gerçekten çok beğendim hatta hayran oldum diyebilirim.veysellabvettek merhaba kastamonu çok güzel bir şehir ben her gittiğimde keşke burda yaşasam derdim ve sonunda oldu memurluğum orası oldu küçük ama güzel bir şehir