Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

Bana kalırsa bu evrakları yaptırabiliyorsanız hazır tutun derim 1 2 evrak değişebilir.

Mehmetİbrahim

tam olarak anlamadığım atanan herkes ankaraya mı verecek evrakları yoksa atandıkları yerin bağlı bulundukları bölge müdürlüklerinemi bu istenen evraklar bizden istenen evraklar 9 eylül mesai saatine kadar bizzat verilmesi gerekiyormuş.bilgisi olan varsa başvurulaın nereye yapoılacağı konusunda paylaşsın normalde aramak lazım ama bugün resmi tatil

orman genel müdürlüğüyle ortak proje yürüttüğümüz için biliyorum sürekli yatarlar en rahat kurum heralde :) orman işletme ve orman genel müdürlüğü atanan arkadaşlara baaşarılar :)

Ahmedkilicc

biz yatmaya değil çalışmaya gidiyoruz çalışmayıp yan gelip yatanlarıda çalıştırırız biz sen merak etme çalışmayıp ne kadar yatmak kaytarmak için uğraşan varsa bu milletin hakkını yer adamın maaş zamanı maaşını aldığı zaman yüzü olmalı

bartın

Arkadaş öyle demek istememiş yani iş yoğunluğu yok. İş yoksa kendi kendine iş çıkartacakta değil zaten. Öyle iş var yatıyorum demiyor.

ben bu evraklardan birşey anlamadım bu evrakları ankaraya mı götürücez yani atanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

ayrıca bolu mengene atandım hiç yok mu boluya atanan:)

SALMANCTR memnun oldum bende mengendeyim burası ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum keşke bolulu arkadaşlardan biraz bilgi alsak:)

Neden Ankara da teslim ediyoruz?

Geçen yıllarda atandığımız ildeki kuruma teslim ediyorduk..

Eğer bu istenilenler ogm icinde geçerliyse atama başvuru formunda ki sağlık durumu beyanı, adli sicil kaydı beyanı ve askerlik Durumu beyanı kısmını nasıl doldurulacak zaten rapor ,sabıka kaydı ve askerlik durumunu ayriyeten istemişler

Arkadaşlar atandığım bölge müdürlüğünü aradım orman su işleri bakanlığı sitesi değil ogm.gov.tr den takip edin dediler emin değilim ama kimseyi yanlış yönlendirmek istemem bu gün de herkes atandığı yeri arayıp aldığı cevabı burda paylaşır ise sağlıklı bilgi almış oluruz bence

Arkadaşlar az önce orman şu işleri bakanlığını da aradım orman genel müdürlüğünü de aradım her iki taraftanda yayınlanan duyurunun ogm ye atananlar ile alakası yoktur dediler onların söylemini aktarıyorum sadece ayrıca orman genel müdürlüğündeki hanımefendi öğleden sonra 4 - 5 gibi siteyi takip edin açıklanır dedi bilginize

Aynen bende aradım ... Ogm sitesini takip edin dediler... Kimse bostan yere Ankara ya gitmesin.... Bağlı olduğu bölge müdürlüğü ne gidecek herkes...

Daha yeni bende aradım aldigim cevap aynıydı bakanlık ayrı ogm ayrı dediler ve ogmnin de istenilenleri hazırmış ama sistemde arizadan dolayı yayinlanmiyormus sayfayi kontrol edin en kisa süre de yayınlanır dediler bana söylenen de buydu arkadaslar.

Bugün bir duyuru yüklendi ama Ekpss ile atananlar hakkında değil...
Ösym sitesindeki nobetimiz bitti şimdi ogm sitesinde bekliyoruz...

Ra198606 gel beklerken muhabbet edelim nereye atandın :)

Orman genel müdürlüğünü arayan oldu mu?

Ogm yi arayan oldu mu? Son durum nedir? Bana çarşamba kurum web sitesinde evrak listesi yayınlanacak denilmişti..ama baktım şimdi ogm web sitesine yayınlanan bir şey yok :(

Kastamonu çatalzeytin bende bir sonra ki tercihim orasıydı beraber çalışıyor olabilirdik bak kısmet :)

Dostlar şimdi evrakları nereye teslim etmemiz gerekiyor. Orman işletmeye atansak bile orman genel mudurlugune mi teslim etmeliyiz.

arkadaşlar ogm aradım evraklar henüz yayınlanmamış yayınlanan orman ve su işleri bakanlığına aitmiş OGM ye değil

bu arada ordu ya atanan varmı OGM

Ben Muğlaya atandımda ilçem belli değil daha

İlçeler ne zaman belli olur evrakları teslim ettikten sonra mı

evet gamze evraklat teslim oldukdan sonra belli olacakmış

orduya atanan yokmu ya 6 kişiyiz nerdesiniz

arkadaslar maaşlar ne kadar bilen varmı

evet gamze evraklat teslim oldukdan sonra belli olacakmış

orduya atanan yokmu ya 6 kişiyiz nerdesiniz

arkadaslar maaşlar ne kadar bilen varmı[/ gamze06]
emirhan38 Zemre

ben birşeyi merak ediyorum.şimdi ben özel sektörde çalışıyorum,engelli kadrosunda..atamam yapıldı benimde ogm ye.
bu ogm bize süre vermicek mi? ee ben işten ayrılıcam,önceden bildirmem lazım çalıştığım şirkete..sonra yaşadığım il dışına atandığım için hazırlık yapmam lazım..v.s v.s..şimdi ogm evrakları yayınladı diyelim..bizde hazırladık ve teslim ettik diyelim..bize kesin işbaşı tarihi söylerler mi? 15-20 gün öncesinden..çünkü bir ton hazırlık işi,evraklar,yenilenen sağlık kurulu raporumun alınması v.s var...yani kısacası bize gerekli süre verilir değil mi? evrakları teslim ettikten sonra hooop gel 2 gün içinde işe başla denmez yani..sonuçta daha atandığımız yere gidicez kiralık ev bulucaz v.s...zaman verilir yani bize..

tabiki süre tanırlar aynı ilde olanlara 2 gün dışardan gelenlere 15 gün veriyorlar bende halen çalışıyorum daha güvenlik soruşturması var

Üst Alt