Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

fringe

sayfanın en altında EKLER ; Ekler.rar diye bir yer var. Oraya tıklayıp indirebilirsiniz.

8-Harcırah Beyannamesi (2 Adet) ( EK-1)
9-Gizli Ölüm Beyannamesi (2 adet) ( EK-2)
10-Güv.Sor.ve Arş.Ar.For. (3 adet) (EK-3)
11-İstifa dilekçesi (2 adet) (EK-4)
12-Mal bildirim beyannamesi (2 adet) (EK-5)

Bunların hepsini elle mi dolduracağız yoksa bilgisayarda mı evrakların altında veya duyuruda yazmıyor bilgisayar ile doldurulacaktır diye bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

atama başvuru formunu yarın yayınlayacaklar yanında yazıyor.

Belgeleri indirip bilgisayarda doldurup sonra çıktı al kardeş. Hatta belgelerin dolu halini kaydedip flash bellekle yanınıza alın ki garanti olsun

Belgeleri cikti alcan kendin dolduracaksin .

Belgeleri doldurma isini pc'de yapilacakmisiz sadece imza atilacak elle pardon

Atandığımız il müdürlüğüne belgeleri teslim ettiğimiz gün başlamış oluyor muyuz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

İşe resmi başlangıç için Tebligatı bekliyor muyuz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba arkadaşlar
Öncelikle herkese hayırlı olsun
Bir kaç sorum olacak
Bu iyi hal indirimi dediği temiz kağıdı mi bunu e devletten çıkarsak sorun olur mu??
Bu evrakların diplomanın engelli raporunun aslını istiyorlar bunları ogm alıyor mu bunları noterde tasdiklememize gerek var mı yoksa asli gibidir olsa yeterli olur mu çünkü aslını vermek istemiyorum

Bu bilgisayar çıktıklarını elle doldursak hayır olmaz derler mi

Şimdiden çok tesekur ederim

efsane_3519

ben elle dolduruyorum.
öyle bir şart yok..pc de doldurulcak diye birşey yazmıyor.

birde sutünlar çok küçük..karınca duası gibi yazınca anca sığıyor..bi ton evrak işi.

Merhaba Arkadaşlar benim elimde diploma yok mezuniyet belgem var onuda yeni aldım sıkıntı olur mu

fringe Bende elden dolduruyorum bu Cumhuriyet savcılığı iyi hal belgesi e devlet adil sicil kaydı yeterli mi onun dışında güvenlik araştırma formunun en aşasında nüfus bilgilerini onaylayacak olan kişi evrakları teslim edeceğimiz komisyon mu ? Ayrıyeten sicil numarası yazın yer nasıl olacak

EnemyHunter

BENDE TAM OLARAK SENİN ANLAMADIĞIN BU İKİ NOKTAYI ANLAMADIM.
1.Cumhuriyet savcılığı iyi hal belgesi= e devlet adil sicil kaydı . BU İKİSİ AYNI MI?
2.Güvenlik araştırma formunun en aşağısında nüfus bilgilerini onaylayacak olan kişi, evrakları teslim edeceğimiz komisyon mu ? bunu kim onaylayacak..

Üstad sıkıntı çıkabilir. Bence garantiye al diploman elinde olsun. Normal zamanda belki bir şekilde hallederler ama kritik durumda olduğumuz için kimse göze alamıyor. O yüzden evraklar tam olsun. Ayrıca diplomanın aslı diye belirtmişler zaten

arkadaşlar bi sorum olacak . benim raporumda kronik işaretli açıklama kısmında cp hastasıı yazıyo fakat sınava başvuru yaparken sisten ortopedik cp hastası olarak kabul ediyor dediler klavuzu okudum burdada öyle diyr benim şimdi aday başvuru forumuna hangisini yazmam gerek yardımcı olurmusunuz arada kaldım valla
http://i.hizliresim.com/nErO9a.png
http://i.hizliresim.com/rE9OvB.png

Diplomanın ve raporun aslını alıyorlar mı yoksa sadece kontrol mü ediyorlar

Arkadaşlar Sağlık raporunuzun ve diplomanızın aslını verin yada aslı gibidir noterce onaylatın, ama bana sorarsanız asılları verin çünkü size lazım olmaz olsada dosyanızda duruyor lazım olunca alırsınız..
Sabıka kaydınız edevletten olur diye düşünüyorum ama siz yinede kurum personel şubesine sorun.
Ayrıca bu evrakları hangi ile atamanız çıktıysa o bölge müdürlüğüne elden teslim edin.

Aşağıdaki evrakları biz işe girince kurumda doldurmuşduk. (kurum sicil no kurumdan verilecek size)

8-Harcırah Beyannamesi (2 Adet) ( EK-1)

9-Gizli Ölüm Beyannamesi (2 adet) ( EK-2)

10-Güv.Sor.ve Arş.Ar.For. (3 adet) (EK-3)

11-İstifa dilekçesi (2 adet) (EK-4)

(Memuriyete atanmasına mani bir hali çıktığında işleme konulmak üzere)

12-Mal bildirim beyannamesi (2 adet) (EK-5)

arkadaslar ogm görüştüm adli sicil kaydı ve askerlik durum belgesini yeni tarihli istiyorlar yani kurumlardan alacağız

ayrıca sicil numarası yok dedim orayı boş bırakın dedi

Ogm ile görüştüm güvenlik soruşturması dışında ki belgeleri elle doldurabiliriz

@veysellabvettek

ya bende bunu anlayamıyorum...ogm nin açıklamalarında belgeler bilgisayarda doldurulacaktır,el ile doldurulmayacaktır gibi bir ibare yok veya bunun tam tersine bir ibare de yok..

buda demek oluyorki isteyen belgeleri elle doldurur isteyen bilgisayardan doldurur.
çünkü ogm nin sitesinde bu konuda bir açıklama yok.

Aslında herşeyi çok açık yazmışlar, panik yapmadan dikkatli okuyalım arkadaşlar.
1. Link bugün açıldı kayıt olup doldurabilirsiniz.
2. Evraklarda sizinle ilgili olan kısımları doldurun. bilmediklerinizi ya da sizinle ilgili olmayanları boş bırakın . Önemli olan bu formları istedikleri sayıda ve gerekli bilgilerinizi doldurmuş imzalı şekilde getirmeniz.
3. Sağlık raporunun aslını ve fotokopileri istemişler. Yinede noter onaylı yaptırın Anlasalar bile size kalır başka bir yerde gerekirse kullanırsınız.
4. Mezuniyet belgesinin aslı ve ya noter onaylı sureti demişler. Bence noter onaylı yaptırın aslı yine sizde kalsın. Fotokopisini koymayida unutmayın.
5. Yazmışlar zaten evraklar atandiginiz ilin bağlı olduğu bölge mudurlugune elden teslim edilecek. Liste ekte var.
6. Yapabiliyorsaniz evraklar pcde doldurun sığdırmak daha kolay oluyor ve 2 tane 3 tane yazmak zorunda kalmazsiniz. Yapamiyorsaniz okunaklı şekilde yazın kayıtlara geçerken yanlışlık olmasın nasıl başlarsa öyle gider sonra ugrasirsiniz.

Üst Alt