Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

@emirhan38

emirhan sence bizim net işe başlamamız ne kadar sürer..bugünden sonra mesela 1 ay sonra? 1,5 ay sonra?..tahminen*

Arkadaslar oncelikle hayırlı olsun dılerım hepinizie benim sorum teknısyen olarakmı atandınız bende elektırık lisesi mezunuyum pıanım 74 bir daha ki tercıhde yazarsam benımde sansım var mı acaba tşk tekrardan hayırşlı olsun

Benim 3. Tercih köyceğiz idi nasip sana imiş.
4.Tercih dalaman puan 79.029

Mesai saati bitti. Duyuru hala yok. Yarın da akşama kadar bekleyeceğiz..

OGM yi aradım, ''Orman ve Su işlerinin sitesindeki açıklama sizi bağlamıyor, siz OGM'nin sitesindeki duyuruyu bekleyin ''dedi

bartın orman genel müdürü mü atandın çalışmayanı çalıştıracaksın :) ben işime bakarım sorumlusu değilim çalışanı değilim

Son düzenleme:
Bunlarda ÖSYM ye benzedi yok bugün yok yarın... Bugün başka bir duyuru yüklendi ama bize gelince sistem arızalı....

meraba akadaşlar ben marmaris ogm atandım oraya atanan arkadaşlar var mı

ogm atanalardan yeni rapor istenirmi acaba 2014 atamalrında istenmişmiydi

emirhan38

ben yenilettim raporumu...kurumu aramıştım,(ogm yi) istenebilir denilmişti..bende ne olur ne olmaz diye yeniletmiştim.

sürekli ibareli raporunuz varsa tekrar istenmesi söz konusu olamaz..Bunu bilmeyen memurlar isteyebilir ama sizde süreklidir ibaresini yeni rapor çıkarmanın mükerrer olacağını bildirisiniz.

ben yeniletmedim ama bakalım hayırlısı belki istemzler istihdam işaretli çalışamayacağı yerler var sürekli olunca proplem olmaz gibi

Mrb arkadaslar ogm yi arayan var mi duyuru bugun gelecek mi

Bunlar evrakları bayram sonuna bırakacak gibi....

Ben az once ogm sayfasindan bilgi edinme hakkimi kullandim. Evraklarin yayinlanmasi icin yazdim sizde yazarsiniz iyi olur diye dusunuyorum

Merhaba arkadaşlar.yeni katıldım ben de.Bursa M.Kemalpaşaya atananlar var mı aranızda.birbirimizi tanıyalım. 😊

Açıklandı arkadaşlar duyurulara bakın

Arkadaşlar ben de Kastamonu Bozkurtu kazandım. Bozkurtla görüştüm ama hiçbir bilgi gelmedi dediler. Kastamonu merkez ya da Ankarayı arayıp bilgi alın diyorlar.

"Orman Genel Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüklerine tertibi yapılan personel 0(312) 296 40 00 telefon numarası ile irtibata geçebilir." diye bir ibare var gerekli evrakların listesinin altında. İsterseniz arayıp kesin bilgi alın.

Hayırlı olsun. Ayın 23'üne kadar süremiz var isteyen bayramdan önce isteyen bayramdan sonra gider. Bayramın olduğu hafta gitmeyi düşünmeyin arkadaşlar resmi kurum olduğu için kapalı olacaktır.

veysellabvettek

Varsa aslını da götür bence.
4 kişi kazanmış demişlerdi. Diğer iki kişiden bilgin var mı? Onlarla da tanışsak :)
Bi de ne zaman gitmeyi düşünüyosun sen?
veysellabvettek

Varsa aslını da götür bence.
4 kişi kazanmış demişlerdi. Diğer iki kişiden bilgin var mı? Onlarla da tanışsak :)
Bi de ne zaman gitmeyi düşünüyosun sen?

Cebep

iyide bazı istedikleri belgeler var,hiç bişey anlamadım onlardan..onları nereden alacağız..?
8-Harcırah Beyannamesi (2 Adet) ( EK-1)
9-Gizli Ölüm Beyannamesi (2 adet) ( EK-2)
10-Güv.Sor.ve Arş.Ar.For. (3 adet) (EK-3)
11-İstifa dilekçesi (2 adet) (EK-4)
12-Mal bildirim beyannamesi (2 adet) (EK-5)

bunları nereden temin edeceğiz?

ilhanugur88

Valla abi diğer iki kişiyi de araştırdım sosyal medyadan falan hiç bulamadım.
Abi benim aslı kayboldu aslı gibidir var sadece başhekim onayladı kaşesini mührünü vurdu.

EK İndir var onu indir onun içinde belgeler ordan çıktı al..

Arkadaşlar duyuru' nun en altında ekler.rar dosyası var oradan gerekli belgeleri indirebilirsiniz.

Hepinizin memurluğuHayırlı olsun arkadaşlar.Bu arada Bursa M.Kemalpaşaya atanan var mı acaba.

sercan.91

arkadaşlar,

askerlik durum belgesi ve cumhuriyet savcılığı iyi hal belgesi e devletten alınsa tamam mıdır?

Üst Alt