Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar oncelikle hayırlı olsun dılerım hepinizie benim sorum teknısyen olarakmı atandınız bende elektırık lisesi mezunuyum pıanım 74 bir daha ki tercıhde yazarsam benımde sansım var mı acaba tşk tekrardan hayırşlı olsun
sürekli ibareli raporunuz varsa tekrar istenmesi söz konusu olamaz..Bunu bilmeyen memurlar isteyebilir ama sizde süreklidir ibaresini yeni rapor çıkarmanın mükerrer olacağını bildirisiniz.
Arkadaşlar ben de Kastamonu Bozkurtu kazandım. Bozkurtla görüştüm ama hiçbir bilgi gelmedi dediler. Kastamonu merkez ya da Ankarayı arayıp bilgi alın diyorlar.
"Orman Genel Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüklerine tertibi yapılan personel 0(312) 296 40 00 telefon numarası ile irtibata geçebilir." diye bir ibare var gerekli evrakların listesinin altında. İsterseniz arayıp kesin bilgi alın.
Hayırlı olsun. Ayın 23'üne kadar süremiz var isteyen bayramdan önce isteyen bayramdan sonra gider. Bayramın olduğu hafta gitmeyi düşünmeyin arkadaşlar resmi kurum olduğu için kapalı olacaktır.
Varsa aslını da götür bence.
4 kişi kazanmış demişlerdi. Diğer iki kişiden bilgin var mı? Onlarla da tanışsak
Bi de ne zaman gitmeyi düşünüyosun sen? veysellabvettek
Varsa aslını da götür bence.
4 kişi kazanmış demişlerdi. Diğer iki kişiden bilgin var mı? Onlarla da tanışsak
Bi de ne zaman gitmeyi düşünüyosun sen?
Valla abi diğer iki kişiyi de araştırdım sosyal medyadan falan hiç bulamadım.
Abi benim aslı kayboldu aslı gibidir var sadece başhekim onayladı kaşesini mührünü vurdu.