Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

veysellabvettek

ogm hani en altta ekte bir liste yayınlamış..evrakları nereye teslim etmemiz gerekiyor diye..o listede edirneyi istanbul ogm bölge müdürlüğüne bağlamış.

istanbul ogm bölge müdürlüğüne mail attım ogm web sitesinde edirne keşan ogm yi size bağlı göstermiş..evrakları sizemi teslim edeceğim diye.

attıkları cevap şu: hayır edirne keşan ogm, çanakkale ogm bölge müdürlüğüne bağlıdır..evraklarınızı oraya teslim edeceksiniz diyorlar.

bu ne şimdi? :( yemin ediyorum sıkıntıdan başım ağrıyor.

Evraklarını tamamlayıp teslim eden varsa bizimle paylaşsın başka türlü olmayacak yoksa

@EnemyHunter

bendeki durumda bu şuan:

ogm hani en altta ekte bir liste yayınlamış..evrakları nereye teslim etmemiz gerekiyor diye..o listede edirneyi istanbul ogm bölge müdürlüğüne bağlamış.

istanbul ogm bölge müdürlüğüne mail attım ogm web sitesinde edirne keşan ogm yi size bağlı göstermiş..evrakları sizemi teslim edeceğim diye.

attıkları cevap şu: hayır edirne keşan ogm, çanakkale ogm bölge müdürlüğüne bağlıdır..evraklarınızı oraya teslim edeceksiniz diyorlar.

bu ne şimdi? yemin ediyorum sıkıntıdan başım ağrıyor.

Keşan orman işletme müdürlüğü, resmi sayfada da Çanakkale orman bölge mudurlugune dahil gorunuyor.
Fakat Edirne dahil değil.
OGM yayınladığı listede illere göre bağlı olduğu kurumları vermiş. O yüzden bence listeye göre hareket etmek gerekli.
Tahminen soyluyorum İstanbul bölge, Edirne genel, Keşan işletme mudurlugune aktarilacaksinuz. Telefona cevap verenleri ben artık çok dikkate almiyorum.
İş konusunda Keşan Çanakkalede takip ediliyor olabilir kesin. Ama basvurudaki listede İstanbul demisse öyledir.

@NESLİİ

yani listede il bazında edirne istanbula bağlı evet..o şekilde yayınlamış..ilçe belirtilmemiş..hangi ilçe nereye bağlıdır diye.

garanti olsun diye istanbul ogm bölge müdürlüğüne mail attım.

cevapları şu keşan ogm çanakkale bölge müdürlüğüne bağlı..bu yüzden evraklarınızı çanakkale ogm bölge müdürlüğüne elden teslim edeceksiniz..

kafamı karıştırdılar.

iyi ama ilçe önemli olsaydı ogm genel müdürlüğü ilçe ilçe şu şuraya bağlıdır der ve ona göre liste yayınlardı değil mi?
ama genel müdürlük il il liste yayınlamış ve edirneyi istanbula bağlamış.

sence ben ne yapayım şimdi?

Aynen arkadaşım, bende il il ayırdıkları için İstanbul doğru.
ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜKLERİ

Burada da gorunuyor.. demekki önce ile aktarılacak sonra ilçeden işlem görecek.

Keşan Çanakkalede bağlı oda doğru.
Orman İşletme Müdürlüklerimiz

Ben olsam Ankara ogm yi arayıp oraya sorardım. Siz muhtemelen önce istanbula gideceksiniz sonra Çanakkalede. Sacma sapan işler.

Merhaba arkadaşlar

Bilgi için aktarıyorum

Az önce boli orman bölge müdürlüğünü aradım
Evraklarının hepsinin aslını alacaklar bilginiz olsun herkes noter tasdiki yaptırıp öyle götürsün derim çünkü adam hepsinin raporun aslını diplomanın aslini askerlik belgesi vs. Aslını alacaklar haberiniz olsun

Bir de bu bilgisayar çıktılarının tamamı bilgisayarda veya daktilo doldurulup öyle götürülecek sakin elle yazmayın kabul etmiyorlarmış haberiniz olsun

Atama başvuru formu nu da bilgisayardan doldurup daire sicil nosu boş kalacak şekilde doldurulacakmis

Cumhuriyet savciligindan alınacak iyi hal belgesi temiz kağıdı ile aynı bunu da direk cumhuriyet başsavcılığından müraacat ederek ıslak imzalı olarak kabul ediyorlar bilginize

Az önce gideceğim yerle görüştüm.
Onlara daha yazı gelmemiş size de yazı gelmeden evrakları getirmeyin işleme alamayız dedi

Arkadaşlar öğrenim bilgilerini nasıl dolduracağız bende hata veriyor ogm'nin sitesindeki başvuru formunda...

Efsane arkadaş bende sordum askerlik ve sicil kaydı için e devletten olur dedi

arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu harcırah beyannamesi ve mal bildirmi nasıl doldurulacak ben hiç bir şey anlamadım.Birde Güvenlik arşiv araştırması formunda en son çalıştığı yer yazıyor şimdi ben hala çalışıyorum istifa etmedim yazmalı mıyım eğer yazmalıysamda tarihten tarihe kısmını nasıl doldurcam

nani67
Osym de kayıtlı olan bilgilerinize uygun doldurunuz. Sistem zaten otomatik yüklemiş olmalıydı.

efsane_3519
Evet. Hepsi aynı kurum ama uygulamaları Mudurluge gore değişiyor işte. Oda bizi etkiliyor. O yüzden herkes ken di başvuracağı yerin uygulamasına uymali. Genel bilgi vermemeliyiz.

ogm nin sistemine kayıt oldum,bütün bilgileri doldurdum..sonra çıktı almak için bilgisayara kaydettim..ama sayfa boş çıkıyor
sebebini bilen var mı?

Mal bildirim beyannamesi nasıl doldurulur ailenin ki de yazılıyor mu?

Bilgileri doldurduktan sonra 'basvuru formu' butonunu tıkladıgınızda mı boş çıkıyor yazıcıdan mı boş çıkıyor?

Mal bildirim beyannamesi nasıl doldurulur ailenin ki de yazılıyor mu?

Evliyseniz eşiniz ve varsa çocuklarda yazılıyor.
Bekarsanız sadece şahsınız. Anne Baba yazılmıyor dediler.

1) Yakınlığı sütununa "kendi", "eşi" veya "çocuğu" ibaresi yazılacaktır.
2) Bu bölüme "bina", "arsa" veya "arazi" yazılacaktır.
3) Bu bölüme kara, deniz veya hava ulaşım araçları yazılacaktır.
4) Silah, pul, diğer kolleksiyonlar, antikalar, kıymetli tablolar, hayvanlar vs.
5) Yurtiçindeki veya yurtdışındaki bankalar ile özel finans kuruluşlarında bulunan para veya menkul değerler yazılacaktır.
6) Tüzel kişilerde unvan yazılacaktır.
7) Menkul mallara ait ihtira beratı, alameti farika ve telif hakkı gibi haklar yazılacaktır.

cgdmm

sizin üzerinize tapu araba yada mal varlığınız yoksa, bakmakla yükümlü olduğunuz çocuğunuz eşiniz yoksa, adınızı soyadınızı yazın imzalayın verin. anneniz babanız bunların üzerine olanlar sizi ilgilendirmez. 300-500 lira gibi borç yada bankada paranız filan varsa bunları göstersenizde olur göstermesinizde, isterseniz gösterin.belgeleri verirkende sorabilirsiniz bu durumu.

@NESLİİ

formu dolduruyorum sorun yok,en son aşamada başvur diyince,başvurunun bi örneğini pc ye kayıt ediyor ya.sonra kayıt edilen o örneği yazdırıyoruz hani.işte o kayıt ettiği boş...

tmm o zaman adını soyadını yaz imzala ver, sicil numaranı henüz bilmiyorsun orası boş kalcak, 5 yılda bir mal beyanı isterler böyle, bu beyandan sonra birde genelde maaşının 5 katından fazla bir mal varlığın olursa bunu bir ay içinde bildirmen gerekir, bunu başlayınca sorarsın çalışacağın yerdeki arkadaşlara.
hayırlı olsun :eek:

Teşekkür ederim hepimiz için hayırlı olsun :)

Ogm imzalıyor dimi bu mal bildirim beyannamesini :) atandığımiz yer imza atıyor

fringe

Bilemedim ya :( teknik bir sorundur belki ben tekrar denedim şimdi yine Oldu sorun yok.

Son düzenleme:
ya bu başvuru formu sorununu bende yaşıyorum.Başvuru formuna tıklıyorum kaydet diyorum dosyayı açıyorum boş

Dosyayı açmana gerek yok kaydediyor o tekrar 4.aday başvuru formunu aç açılır

Evraklarını çanakkale orman bölge müdürlüğüne teslim edeceksin senin istanbul obm ile alakan yok. 8 ay önce keşan çanakkaleye bağlandı.

bilmeyen bile çok biliyormuş gibi yorum yapıyor bölge müdürlüğü cevabı vermiş işte daha ne

Harcırah beyannamesi nasıl yapılıyor bilen var mı ?

Üst Alt