Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

Merhaba arkadaşım ben bu gün Erzurum'a evraklarımı teslim ettim merak ettiğin birşey varsa bana sor yardımcı olayım ben ayrıca Allah razı olsun Erzurum'da çalışanların hepsi de çok iyi ve baya yardımcı oldular ayrıca hangi ile atandın sen ???

bizden istenen fotografı tekrar çektirmesekde çogaltsak olur mu??

Saglik raporu calistilamayan is alani ibaresinin dolu olmasi sartmi

1-istenilen fotoğraf son altı ayda çekilmiş olması ideal olandır ama bir yıl önceki foto ya da birinin itiraz edeceğini düşünmüyorum bu şahsi fikrim...
2- sağlık kurulu raporu için önemli olan engel oranı alındığı kurum ve eğer süreli ise tarihi geri kalan kısma çok dikkat edildiğini sanmıyorum lakin gerçekten engeliniz herhangi bir işi yapmaya engel ise bu iş zaten şefiniz tarafından verilmez diye tahmin ediyorum işte burada olaki zoraki bir görevlendirme olur ise sadece karşı çıkmak için engel raporunda çalıştırılamayacağı işler kısmında yapamayacağınız işlerin belirtilmesi yararınıza olur tabi ki yine şahsi fikrim bu siz başvurduğunuz bölge müdürlüğüne sorun derim ben....

AĞRI YA Atanan başka arkadaş yokmu ya bir türlü denk gelemedik...

Selam, " Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formu " nda, sayfanın sonunda " nüfus cüzdanı suretini onaylayanın " soyadı, adı, görevi, imza-mühür ve tarihi " kısmının doldurulması için nüfus müdürlüğüne mi gidiyoruz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba arkadaşım ben bu gün Erzurum'a evraklarımı teslim ettim merak ettiğin birşey varsa bana sor yardımcı olayım ben ayrıca Allah razı olsun Erzurum'da çalışanların hepsi de çok iyi ve baya yardımcı oldular ayrıca hangi ile atandın sen ???

Teşekkür ederim, bende güvenlik soruşturma formunun en alt kısmındaki onaylayan memur kısmını soracaktim. Nufustanmi onaylatiyoruz? Şimdilik boş duruyor. dün tamamladım evrakları hepsi hazır artık yarın uçuyorum erzuruma. Ardahan a atandim.

Teşekkür ederim, bende güvenlik soruşturma formunun en alt kısmındaki onaylayan memur kısmını soracaktim. Nufustanmi onaylatiyoruz? Şimdilik boş duruyor. dün tamamladım evrakları hepsi hazır artık yarın uçuyorum erzuruma. Ardahan a atandim.

Hayırlı olsun ben dün gittim bahsettiğin formu kendileri bilgisayardan doldurdular baya da yardımcı oldular sıkıntı yapma bence sadece diğer evrakların tam olsun gerisine orada yardımcı olurlar....

Tamam çok teşekkürler sizede Hayırlı olsun.

Arkadaşlar ben de OGM ye atandım sayımız hayli fazla bir başlık altında buluşmamız daha doğru olur. Bilgileri burdan paylaşalım.

şuan özel sektörde çalışıyorum.
iş yerim evraklarımı hazırlamam v.s gibi durumlar için izin vermiyor.
istifa et , git işini gücünü hallet diyorlar.
memuriyete ne zaman başlayacağım da belli olmadığı için gözümü karartıp istifa edemiyorum.
borcum var,3-5 ay borç ödenmemesi beni bitirir.
ama bana izin vermeyen ve istifa et diyen müdürün çalışma saatleri aynen şöyle.

sabah 11 de gelir.
öğleden sonra 4 te gider
hiç ama hiç bir iş yapmaz..internetten film izler.
cumartesi pazar tatil..ama bizim müdür cuma günleride gelmez.

ve bana işlerimi halletmem için izin vermiyor.
istifa et diyor.

vayy be..ama istifa etmicem..son ana kadar çalışıcam.
mecburum..

hasan2025

Vallah Allah razı olsun herkes yardımcı oldu açıkcası sadece orman bölge müdürlüğü için demedim şehirde de tanımadığım insanlar yardımcı oldu baya bi rabbim herkesin gönlüne göre versin...

İstifa konusu için arkadaş bana dedikleri şey 23 eylüle kadar bölge müdürlükleri evrakları kendi bünyelerinde toplayacak daha sonra da Ankara genel müdürlüğe evrakları yollayacaklar genel müdürlükte 5 ve 10 gün arası atama işlerini halledip bölge müdürlüklerine yazı ve memur adaylarına tebligat gönderecek ve memur adayları işe başlayacak yani tahmini en geç ekim ayı ortasında işe başlanır bölge müdürlüğünden bana böyle bilgi verdiler bence siz de evrak işlerini halledip bir an önce bölge müdürlüğüne ulaştırın alacağınız en fazla yarım ay maaş olur ama öte yandan gelecek ay memur olarak başlayacaksınız ve ekim onbeş te bir maaş alacaksınız yani özel sektördeki gibi çalıştıktan sonra maaş almayacaksınız başlamadan bir maaş alacaksınız sanırım bu sizi borç manasında rahatlatmaya yetecektir....

aslında pek borcla alakası yok. hani 1-2 ay surecekse bos durup ne yapacagım calısırım dedim. sen nereye atanmıstın.

ha_kan

Adaş benim adımda hakan,

sen nereye atandın. Atandığın yerde kiralar nasıl,baktın mı hiç? Ev olayını ne yapacaksın? Acaba lojman verirler mi? Yada ilk gidişimizde pansiyonda kalırız sonrada ucuz bi ev bulmaya bakarız..eşya yok bişey yok..ufff.

Lojman konusunda bilgisi olan var mı?lojmanlar nasıldır?Harabe gibiyse hiç girmeye gerek yok.Yani içine masrafsız girilebilir mi yoksa bakım gerektirir mi?

fringe

Arkadaşlar sizlere de hayırlı uğurlu olsun ben Ağrı'ya atandım.. Dün Erzurum bölgeye evraklarımı teslim ederken tayin konusu haricinde bütün konular için olumlu konuştular yani lojman ve misafirhanesi var kurumun atandığınız ilde sorarsınız müsaitlik durumuna bağlı olaraktan yardımcı olacaklarıdır dediler sizler nereye atandınız arkadaşlar ???

ha_kan

ben edirneye atandım.
istanbul da ailemle(annemle) yaşıyorum.
hastalığım şizofreni.( ben kabul etmiyorum o ayrı )

ama ailemden, annemden uzakta tek başıma yaşayabilirmiyim bilmiyorum.
çok düşkünüm ona..ee babamda yok zaten.
annemi özlerim ki ben:( oturur ağlarım her gece..

ARKADAŞLAR OGM İLE İLGİLİ EVRAK,ATAMA V.S HER ŞEYİ AŞAĞIDAKİ POSTA ADRESİNE SORABİLİRSİNİZ.
BEN DEFALARCA SORDUM VE HER DEFASINDA SAĞOLSUNLAR CEVAP VERDİLER.

BİLGİNİZE.

istanbulobm@ogm.gov.tr

Insallah bi sorun cikmaz raporda fln yuzduk yuzdk kuyruguna geldik

minimanilist

Mal beyanında ismine ait resmi ne varsa yazacaksın borçlardan tut araba ev altın vs vs vs herşeyi yazıyorsun ayrıca raporda ne gibi sıkıntı çıkabilir ki ???

Arkadaşlar herkese günaydın;

Herkesin aklına evrak tesliminden sonra barınmak sorunu geliyor doğal olarak. Ben bunun için görev yerime gittim ama hafta sonuna denk geldiği için lojmanların içini göremedim. Çoğu işletme müdürlüğünde lojman varmış ayrıca misafirhanede var. Nedeni ise rotasyon olmasından dolayı. İmkanınız varsa gidin görün hafta sonu olsa bile, lojmanda yer yoksa geçici olarak misafirhanede kalırsınız oda olmazsa mutlaka ev bulursunuz ama önceden gitmekte fayda var.

Arkadaslar merhaba ben bu atama basvuru formunu cikartamadim cikarirken arka sayfadakilerde cikiyor . Biri nasil yaptigini anlatabilir mi

oz.ge

Bilgileri dolduruyorsunuz 4. Kısımaa inince sayfa açılıyor ve altında başvuru formu butonu var basınca otomatik olarak tek sayfa indiriyor onun çıktısını alıyorsunuz.

Erzurum evrak teslimini yaptım bugün. Şahsınıza ait evrakları tam goturun diğer forumlarda zaten yardımcı oluyorlar. Birde sabıka kaydını savcılıktan alın, e-devlet kabul etmedi Erzurum.

Şahsi tavsiyem formların doldurulmuş birer örneğini bir hafıza kartı /taşıyıcı aygıt/ bellek artık ne derseniz adına digital ortamda üzerinde değişiklik yapabilecek bir şekilde yanınızda bulundurun. Çok faydası oluyor. Direk bilgisayara takip sizin adınıza eksik ya da yanlışları düzeltip yeni çıktı alınabilir. Elle yeniden yazmak zorunda kalmazsiniz.

Arkadaşlar.
Evrakaları OGM Dışında Bir yere teslim etmemiz gerekiyor mu. Ogm Sitesi dışında başka bir yere başvuracak mıyız.

Üst Alt