Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

Belgeleri teslim aldıklarına dair bir belge aldınız mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Güvenlik soruşturmasıni nereye imzalanacak nüfus diyor oranın nüfusu mu

Ben nüfusa gittim muhtar onaylar dediler muhtara onaylayıp verdim... Sıkıntı yok

kurum amiriniz evrağı teslim alırken imzalayabiliyor bidaha muhtarmış nüfusmuş dolaşmayın

Biliyorum biraz tuhaf bir soru olacak ama aklıma takıldı ilk iş günümüz de takım elbise ile gitsek olur mu tuhaf bir durum olur mu acaba ??

Ne bileyim bende öyle düşünüyorum ama evrak teslimi ne girenler genel olarak nasıl bir durum var orada

Askerlikle ilgili istedikleri ilişik belgesi için direk askeri hastaneden aldığım muaf raporunu götürsem olur mu yoksa e devletten askerlik durum belgesi de çıkarmalı mıyım??

Oho beyler çoğunuz hala askerlik durum belgesi sabıka belgesi deyip takılmış nerden alacam diye askerimi hastanemi e devletmi baylar bayanlar defalarca yazıldı hala yazılıyor askerlik durum belgesi sabıka sicil belgesi hepsi e devletten alınacak geçerlidir ben bile verdim verenlerde olmuş bunlara takılmayın yarın çoğu kurumun son günü geç kalmayın elinizden gidebilir yazıktır

Ogm nin 23 eylül de son tarih öne çekilme ihtimali yoktur umarım

efsane_3519

Öyle bir şey olması halinde mahkeme yolu açıktır bizim için. Sıkıntı yapmayın ben de 21-22'sinde teslim edeceğim.

Arkadaşlar bugün beni aradılar bayramdan sonraki haftaya kadar belgeleri getirmemi istediler. Güvenlik formunu bilgisayarda dolduracakmışız. Alttaki imza ve mührü de onlar atacakmış. İmzalamak için başka yere gitmeye gerek yok yani. Üstteki imzayı ve tarihi de biz atacakmışız.

Merhaba ben Muğla OGM'ye Perşembe günü evrakları teslim ettim raporun diplomanın askerlik belgesinin asıllarını verdim, kaybolursa falan diye noter onaylatayımmı dedim bir şey olmaz dediler fakat evrakları aldıklarına dair kağıt imzalatmadılar.
Lojmanları sormadım daha hangi ilçeye tayinim belli olmadığı için, kıyafet konusunu sordum takım elbise falan kurum amirine sorarsın dediler.Fakat burada herkes yakalı tshirt ya da gömlek giyiyor pantolon serbest kot kumaş farketmiyor gözlemlediğim kadarıyla

Memurlar da takım elbise ekim ayında başlar mayıs ayında biter yaz aylarında aşırı spora kacmadığıniz müddetçe serbest giyinebilirsiniz...

Hangi ilçeye bağlı olduğunu nasıl öğreneceksin peki ya bende bayramdan sonra gidip donmicem çünkü kız kardeşim de yanımda olacak ve onun okulu var bi bilgin var mı bu konuda coko

Arkadaşlar merak ettiğim bişey var bizim diğer kurumlar gibi şark görevimiz var mı yok diye biliyorum ama gene de bilen birinden bilgi almak istedim

Merhaba arkadaşlar harcırah beyannamesını nasıl dolduruyoruz yardımcı olabilir misiniz?

Adını soyadını yazıyorsun memur yazıyorsun sadece bide aşağıya eğer bakmakla yükümlü olduğun birileri varsa anne, baba veya çocuk Vs varsa onların isimlerini yakınlık derecelerini falan yazıyorsun eğer yoksa hiç bir şey yazmânâ gerek yok evrakları teslim edeçegin gün tarih atıp imzalarsin anlamadığın bir yer olursa yardimci olmaya çalışırım

BjorN

Çok teşekkür ederim diğer evrakları tamamladım bi onu anlamamıştım. Tatil bitince teslim edicem zaten tekrar sağolun.

Ne demek önemli değil hayırlı olsun bu arada.

Şu ana kadar evrakları teslim eden arkadaşlarin ogmnin sitesinden aldıkları başvuru formunda resimleri var mıydı acaba?

Bende teslim ettim yoktu bende de ama bugün öylesine bi siteye girdim başvuru formunu güncellemişler ösymde ki resmimizi getirmişler Form'a yarından itibaren teslim eden kişiler de resimde olacak ama bizim yapacağımız bir şey yok sanırım onlardan kaynaklanan bir durum bu

cgdmm

Beni arayacaklarmış işte 15 gün içinde gel işe başla diye o zaman telefonda soracağım söylemezlerse ev tutmak için tekrar gideceğim o zaman öğrenirim diye düşünüyorum.

Bugün evraklarımı teslim ettim çok şükür herhangi bir sorun yok personel şube müdürü ogm duyuruları takip edin oradan aramalar yapılacak dediler ogm de yayınlandıktan sonra işe başlayabiliyoruz bu arada arkadaşlar maaşımız 2300 tl imiş bilgi vereyim dedim ona göre gelir tablosu yapın derim :)

Arkadaşlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun
Ben de bu GUN evraklarımı teslim ettim.
Hepsini de bilgisayarda doldurdum
Sicil no derece kademe gibi yerleri boş bırakın
Geri kalan bilgiler ise sie ve yakınlarınıza ait kimlik bilgileri rahat olun
Atandığını yerde size yardımcı oluyorlar
Orda bilgisayar da yazıcı da var

coko

Hayır memurlar için geçerli
Teknisyenler daha fazla alıyor 100 150 fazla alıyor ücret tablosunu gördüğüm için bu kadar net söylüyorum

efsane_3519

Teşekkürler birde 300 tl gibi yangın ihbar tazminatı veriyorlar demişti forumdan birisi onuda eklersek ona göre hesap yapayım :)

Üst Alt