Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü'ne atananlar

ayazefe

O hal sanırım ekpss için tek işliyor(!) 2016 Ogm kpss alımlarında tam 1 ayda başladılar. Neden onlara güvenlik soruşturması uygulanmadı?

bu aday memurluk işi canım sıktı 1yıl dan az 2 yıldan fazla olamazmış ve bu süre içinde tayin olamazmış bilgisi olan varmı yakarlarmı memurluğumuzu

sen işini düzgün ve hakkıyla yaptıktan sonra kimse birşey diyemez. ama kimi engelli arkadaşlarımız var işletmelere sadece yük oluyor ve o nedenle engelliye önyargı var bunu kırmak gerek önce. adam geliyor ben engelliyim bana iş veremezsiniz diyor işe gelmiyor yada mesai saatinde kayboluyor öyle bir dünya yok engelli evet ama iş yapmam diye birşey yok.

veysellabvettek
o dönemde ohal yoktu ayrıca o durum çok farklıydı çoğu başka kurumlardan geçti ve sayıları çok çok azdı 56 kişiydiler sanırım. çoğunun güvenlik soruşturması bile yapılmadı.

Bartın/ulus orman genel müdürlüğü şükürler olsun rabbim

Öncelikle ataması olmayan arkadaşlara kendilerini çok yıpratmasınlar 2.atama var 3. atama var ve puanlar oldukça aşağılara kadarda düşeceğinden şüphemiz yok üzmeyin demekle olmuyor ama ne kadar kendimizi çok üzer perişan edersek o kadar kendimize haksızlık ederiz özelikle çalışmış emek vermiş arkadaşlar için söylüyorum bunu ben 2014 sınavında 73 e yakın önlisans puanı ile atanamadım 2 yıl bekledim işede giremedim bu sefer atama çıkar diye diye ama yanlış yapmışım yarım puanla 3. atamayıda kaçırdım kendimi yıprattım durdum ama vazgeçmedim 2016 sınavına daha fazla çalıştım ve 78 e yakın puanla atamam oldu demem şudur ki vazgeçmeyin sonuna kadar sabredin ve isteyin bunu allah isterse siz isterseniz eninde sonunda olur herşeyin sonu değil umudumuzu yitirmeyecez arkadaşlar

ayrıca bütün atanamayan arkadaşlara çok önemli tavsiyem benim düştüğüm hataya düşmeyin 2. atamada nasıl olsa atanırım yada atanma şansım var değip eğer çalışabilme işe girme şansınız varsa özel söktörde girin çalışın sakın beklemeyin çalışın paranızı kazanın
2. atama çıktımı çıkışı verirsininz işyerinden gidersiniz kurumunuzda çalışmaya 2. atamada çıkmadıysa devam özelde çalışmaya ben bekledim kaybım 2.5 yıl ben bunları size hem beklerken yıpranmayın hem sigortanız paranız olsun diye söylüyorum tabi bu dediğimde çalışabilme imkanı olanlara imkanı olmayanlarda umtlarını yitirmesinler hayata karşı bu hayat mücadele arkadaşlar kendimizi bırakmak
yok

bartın lıyım bartına ataması çıkan tüm branşlarda tüm kurumlarda kim varsa yardımcı olmaya hazırım bana özelden mesaj atmanız yeterli buradan sağlıcakla kalın

Merhabalar arkadaşım öncelikle bize yardımcı olma çabandan dolayı teşekkür ederim merak ettiğim birşey var acaba evrakları ( örn: Adli sicil kaydı , askerlik durum belgesi filan) e-devlet üzerinden alırsak kurum kabul edermi tek tek kurumları dolaşmak zor olacak düşüncesindeyim

uNiQuE_54
Merhabalar arkadaşım öncelikle bize yardımcı olma çabandan dolayı teşekkür ederim merak ettiğim birşey var acaba evrakları ( örn: Adli sicil kaydı , askerlik durum belgesi filan) e-devlet üzerinden alırsak kurum kabul edermi tek tek kurumları dolaşmak zor olacak düşüncesindeyim

Merhaba arkadaş. Mesai durumu nasıl. Allah razı olsun

ha_kan

kurum bunu nerden alacağınızı size bildirir fakat iş kolaylaşsın diye edevletten alma prosedürü çıkarıldı diye biliyorum geçerli olması lazım çok isterlersede gidip alırsınız yapacak birşey yok

Merhaba arkadaş. Mesai durumu nasıl, bilgi verirmisiniz. Allah razı olsun

amirine ters davranmadığın ve işerini düzgün yaptığın takdirde kimse memurluğunu yakamaz . adaylığın kalkması için temel ve hazırlayıcı eğitime katılcaksın en az 60 puan alıp geçmek zorundasın geçemezsen tekrar aynı eğitıme katılman gerekiyor ozguruh

ha_kan

evet alabilirsin ama noterden onay isteyebilirler emin değilim. ikinci olarak diploma rapor gibi evraklarının asıllarını isterseler önceden noterden tasdikli yaptır onları ver evet cebinden para çıkar ama asılları sende kalır evraklarının

Eskişehiri kazanan arkadaş, tanışalım gel :) (OGM)

Son düzenleme:
24.08.1979

ortalama kasım ayı gibi işbaşı yaparsınız.

hizmetli olarak atananlar masabaşı iş beklemesin getir götür çay temizlik işleri yapacaklar çoğunlukla.

kurum olarak hantal bir kurumdur ama sessiz ve sakindir.

çok fazla memur ihtiyacı olduğundan iş yoğunluğuda olacaktır yani ben engelliyim giderim yatarım bana iş vermezler nasılsa düşünceniz var ise şimdiden vazgeçin

biliyorsunuz 1 ila 2 yıl aday memur olacaksınız eğer verimli olmazsanız memurluğunuz tasdik olmaz ve iptal edilebilir yani garanti diye birşey yok

yine söylüyorum hemen tayin isterim anamın babamın yanına giderim düşünceniz varsa en baştan başlamayın çünkü kurumun ihtiyacına göre talep yapıldı.

meb ile karşılaştırmayın meb apayrı bir kurum okullarda bile görev alırsınız ama ogm bunun gibi değil. yani siz tayin istersiniz müdürünüz kabul eder belki ama gideceğiniz yerdeki müdürün ve bölge müdürlüğünde onay vermesi gerekiyor o nedenle öyle kolay olmuyor.
5 yıl tayin isteyemiyorsunuz yani baştan diyeyim ben giderimde tayin alırım diyen varsa en baştan unutsun bir arkadaş 6. defa dilekçe verdi yine red edildi. ve tüm evraklarınızın aslı yerine "noter tasdikli" kopyasını verinarkadaş sen kurum dışındasın ama bizden iyi biliyorsun herşeyi sen gel o zaman bakalım tayini kaç ayda alıyorsun görelim. bölge müdürü senin tayinini onaylamasın bakalım ozaman pozitif mi negatif mi görürüz! zaten bir tek siz biliyorsunuz biz bilmiyoruz.

lojman vs yok kiralık ev ara şimdiden

Orman Genel Müdürlüğüne atananlar ? / Atama süresi hakkında bilgi paylaşalım... - Memurlar.Net - Forum

memurlar.net 'in forumundan alıntı şehire göre değişiyor mu yasalar

biz ilçe merkezindemi çalısacağız yoksa dağ bayır ormandamı

Memurlar netteki oyazıyı yazan kişinin yorumlarını okudum ağır haplanmış veya hayatta çok fazla ezilmiş bir iş bukadar isteksiz anlatılamaz kimse forumlarda yazan bilgileri kesin olarak üstüne almasın kuruma gitsin sorsun heryerde durum farklılık gösteriyor ne içinizi karartın nede aşırı sevinmeyin

Juan

Katılıyorum. Bence o arkadaş işkembeden sallıyor. Belki de atanamadı ve milleti soğutarak açık kadro kalmasını istediğinden bu şekilde açıklama yapıyor..

Eskişehir Merkez OGM.. nerdesin arkadaşım. tanışalım artık :)

erdo33

O dediğin arkadaşı tanıyorum sizden daha kaliteli bir arkadaşımdır ve dediklerine de sonuna kadar katılıyorum. siz şimdi pollyannacılık oynamaya devam edin kuruma girdikten 3-4 ay sonra burada konuşalım bakalım neler oluyor...

şuan tabiri caizse bekara karı boşamak kolay bu kurumu meble yada başka bir kurumla karşılaştırmayın neyse size daha fazla laf anlatmaya gerek yok zaten anlama zorluğu var demek ki çünkü size gerçekleri gösteren herkes sizi rahatsız ediyor.

Üst Alt