24.08.1979
ortalama kasım ayı gibi işbaşı yaparsınız.
hizmetli olarak atananlar masabaşı iş beklemesin getir götür çay temizlik işleri yapacaklar çoğunlukla.
kurum olarak hantal bir kurumdur ama sessiz ve sakindir.
çok fazla memur ihtiyacı olduğundan iş yoğunluğuda olacaktır yani ben engelliyim giderim yatarım bana iş vermezler nasılsa düşünceniz var ise şimdiden vazgeçin
biliyorsunuz 1 ila 2 yıl aday memur olacaksınız eğer verimli olmazsanız memurluğunuz tasdik olmaz ve iptal edilebilir yani garanti diye birşey yok
yine söylüyorum hemen tayin isterim anamın babamın yanına giderim düşünceniz varsa en baştan başlamayın çünkü kurumun ihtiyacına göre talep yapıldı.
meb ile karşılaştırmayın meb apayrı bir kurum okullarda bile görev alırsınız ama ogm bunun gibi değil. yani siz tayin istersiniz müdürünüz kabul eder belki ama gideceğiniz yerdeki müdürün ve bölge müdürlüğünde onay vermesi gerekiyor o nedenle öyle kolay olmuyor.
5 yıl tayin isteyemiyorsunuz yani baştan diyeyim ben giderimde tayin alırım diyen varsa en baştan unutsun bir arkadaş 6. defa dilekçe verdi yine red edildi. ve tüm evraklarınızın aslı yerine "noter tasdikli" kopyasını verinarkadaş sen kurum dışındasın ama bizden iyi biliyorsun herşeyi sen gel o zaman bakalım tayini kaç ayda alıyorsun görelim. bölge müdürü senin tayinini onaylamasın bakalım ozaman pozitif mi negatif mi görürüz! zaten bir tek siz biliyorsunuz biz bilmiyoruz.
lojman vs yok kiralık ev ara şimdiden
Orman Genel Müdürlüğüne atananlar ? / Atama süresi hakkında bilgi paylaşalım... - Memurlar.Net - Forum
memurlar.net 'in forumundan alıntı şehire göre değişiyor mu yasalar