Ceranimo
Söylediğinize şöyle katılıyorum. Eğer sınırın altında bir araç varsa, evet beklemenin hiçbir anlamı yok. Benim 8 ay önce 123.000 TL ye mal ettiğim Tuscon için şuanda 140-145.000 TL para istiyorlar. Daha 1 yıl dolmadan araca neredeyse 20.000 TL zam gelmiş...
Ancak, sizin sorduğunuz Pejo 5008 için beklemekten başka çareniz yok. Çünkü sınırın üzerinde. Yıl sonu indirimi ve artan sınır ile yakalayabilirseniz ancak öyle alabilirsiniz.
clawera
Geçmişte ben Türkiye Chevrolet Kulübü'nün Kurucusuydum. Ve Türkiye çapında yaklaşık 20.000 üye ile çalışmalar yaptık. O dönemde OPEL&Chevrolet bayiler ile alım%satım ve servis anlaşmalarını da bizzat ben yürütmüştüm.
Direk Genel Müdürlükte araçların geliş fiyatlarını, distribütör karlarını ve bayi karlarını kendi gözlerimle gördüm diyebilirim. Yıl sonu hedef/gerçekleşene göre verilen ödüller hariç araç başına distribütör %5-7 arası, Bayi de %5-%10 arası marj ile çalışıyordu. Elbette bu araç markalarına göre bir miktar değişebilir ama ortalama olarak bunu baz alabilirsiniz.
Birde alım garantisi ile belli bir süre sabit kurla araç çekerse, kurdan da kazanıyor. Zaten kurdan kazancı ile 0 faiz dediğimiz, takas desteği dediğimiz kampanyaları yürütüyorlar. Ne kadar çok kazanırlarsa, o kadar çok kampanyaları oluyor.
Sonuç olarak, Bayiye gittiğinizde sizin alacağınız araçtan %5-%10 arasında bir kar edeceğini ve eğer hedefini tutturmasına da az kaldıysa, birde oradan teşvik alacağını düşünebilir, bu şekilde pazarlık yapabilirsiniz.
Ben genelde rekabet kartını kullanırım. Mercedes Egemer'e gitmiştim. O dönemde istediğim özel üretim A serisi yaklaşık 100.000 TL ye geliyordu. (Pazarlıklı son fiyat) Sonra Has'a gittim. Bayiniz 95 dedi son rakam, 90 kabul ederseniz alırım. Aracın gelme süresi 3 aydı, kapora miktarını arttırmam kaydı ile kabul etmişlerdi. Hatta Tuscon'da da buna benzer bir şey yaptım.
Bu arada teşekkürler ama aracı alalı 8 ay oldu
cabbar0101
YDO oranı şöyle önemli bütün cezalar, harçlar yani Devlet ile yapacağınız tüm işler bu orana göre artıyor ve direk enflasyonu etkiliyor. Bu yüzden ben söylediğimi tekrar söyleyeyim, %25-27 arasında artış bekliyorum. 30 olursa gerçekten şaşırırım. Hele ki üst tahmininiz %36 olursa birçok konuda yer yerinden oynayabilir.
Son olarak genelde YDO'yu enflasyon oranı ile eşleştiriyorlar. Bu yıl enflasyonu %20-22 civarı çıkaracaklarını düşünüyorum. Elbette bekleyip göreceğiz
Eserin79
Geçmişte bir yazımda bahsetmiştim. Hyundai Grup, Tuson'un fiyatını arttırıp, Sportage'i daha uygun fiyata satıp konumlandırma yapacak diye. Sanırım dediğim oldu. Ne kadar donanımları Tuscon'a göre bir miktar eksik kalsa da (Emsal modellerin) fiyatının nispeten daha makul olması tercih sebebi yapıyor.
Evet, Tuscon biraz daha artarsa, bende bu segmentte soran arkadaşlara Sportage önermeye başlayacağım gibi...