Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

kardelenn
aşağıdaki linkten katılın durduk yere araç alacağım diye kazık yemeyin ortak akıl oluşturulmaya çalışılıyor.
Araçlar yurt içi piyasaya geldikçe toplu pazarlık yapma durumumuz olacak 1-2 bayi ile görüşme halindeyim.Şuan araç kıtlığından bayiler istifiade ediyor malesef sakın araç almayın tavsiyem bu ocak ayını bekleyin ve lütfen gruba katılım sağlayınız.
https://t.me/joinchat/ST8-u0c9EDDvwLc851giBQ

suskun57
Malesef ben dahil bir çok arkadaşım yüzlşercesinden bahsediyorum bazı bayiler özellişkle marka değeri yüksek olanlar bu şekilde değil ama marka değeri düşük bir kaç dağıtım ağına sahip markanın leş bayisi engelliyi sömürüyor yapıyor ben yukarda isimde verdim...

298 lik araca 205 fiyat başka arkadaşşıma 230 çekildi ve bunların nicesi var

arkadaşlar limitin artırılması veya kaldırılması ile ilgili cimere yazın bence, ne kadar çok istek giderse o kadar etkili olur.

Şu limiti tamamen kaldirsalar ya da en azından vergisiz fiyatlardan limit belirlense çok güzel olur. Az kaldi baz paket clio alamicaz bu gidişle.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar
Bende bi suv araç tavsiyesi yapayım!
Öncelikle umud edelim 2021 OCAK ayında açıklanacak limit alacağımız aracı karşılasın!!
Benim kullandığım araç hundai tucson 1.6 turbo elit plus!!!
Tüm ihtiyacımı karşılayan mükemmel bir suv.
En beyendiğim özelliği koltuk ve direksiyon ısıtma,şu soğuk kış günlerinde illaki olmazsa olmazım.
Sizlerde alacağınız araçda bu özelliği mutlaka arayın.
Şimdiden herkese mutlu yıllar ve limitsiz günler diliyorum.

2021 yılında engelli adına suv araç alımı yapanlar

2021 yılında engelli araba alan arkadaşlar burdan bilgilendirme yaparsa alacak olanlara faydalı olacağı inancındayım.hangi bayi den alındı kaça alındı hangi araç alındı bu tur konuları burdan paylaşabilirmisiniz ?

bizim iş yerinde abi iki sene önce aldı 2. elindeki sıkıntı ve ufacık plastik parçalardaki yedek parça sıkıntısı yüzünden pişman sıfır 756 bin ben 400 bine satamıyorum aracı diyordu.

Mesaj düzeltme

Değerli arkadaşlar;

Aracımızı teslim aldık. Forumlardan da çok faydalandım. Belki benzer durumdaki kişilere yardımcı olur diye süreci tarihleriyle özetleyeceğim.

SUV alma niyetindeydim ve belirlediğim birkaç marka ve model üzerinden uzun zamandır araç fiyatlarını ve bayileri kontrol ediyordum. Forumda kapsama alınacak denilen yeni modelleri de özellikle bayilerden soruyordum. Bayilerden fiyat alırken yasal sınır dahilinde ödememiz gereken plaka, tescil vb dahil 184,4 bin TL den fazla para telep edenlerle çok tartıştım. Yaptıklarının doğru olmadığını, işinize gelirse alırsınız tavırlarının kabul edilemeyeceğini defalarca ifade ettim.

Ocak ayında 2020 Tiguan lar ötv siz verilmişti. Şubat ayı başında passat business kapsama girer girmez 2021 tiguan için bayileri aradım. 3 Şubat ta Tiguan için kapora gönderdim. Gümrükten aracın çekilmesi vb tamamlanınca 9 şubatta aracın kalan bedelini ödedim ve toplam 184.450 TL faturası kesildi. Başka da ödeme yapmadım.

Aracı kızım üzerine Çözger ÖKGV raporu ile aldım. 9 şubatta ödeme yaptığım gün hastane raporunun noterden 2 tane aslı gibidir kopyası, vekaletname, ve taahhütname aldım. Noter 500 TL tuttu. Bunları da aynı gün bayiye teslim ettim. Aracımı 15 Şubatta teslim etttiler. İl Ankara.

Umarım herkes istediği araca en kısa sürede kavuşur.

Sağlıklı günler dilerim.

Son düzenleme:
Bu fiyata nasıl tiguan aldınız şimdi biraz inceledim ve ötv indirimi ile bu fiyat çıkmıyor.184.400

2021 Yeni Tiguan 1,5 TSI Life DSG
183.750 araç bedeli 700 TL de tescil vb.
Toplam 184.450 TL.

hsancay
Tekrar hayırlı olsun.
Demek ki ülkeye giriş fiyatı o civarlardaydı, yoksa kesinlikle vermiyorlar.
Geçen sene passat bussines için çok ugrasmıştım ama alamamıştım.

@ Mami Junior
Çok teşekkür ederim. Daha iyisi sizlere olsun. Aynı fiyata passat business da vardi. Ancak benim tercihim tiguan dan yana oldu.

hsancay

Ben satmicam nasıl oluyor bilgili yokmu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2021 model 184 bine mi aldınız? mümkün değil

şu an yani ocak ayında ki kampanyada passat verdiler tiguan da aynı şekilde belki bu ayda devam ediyor olabilir bayilerle görüşün.

hangi bayi den aldınız

mina1323
Neye istinaden mümkün olmadığını söylüyorsunuz? Sadece ben değil pek çok kişi şubat ayi içinde 184.450 TL den aracini aldi. Arastirin, farkli bayilerle görüşün.

Bayi ile tabiki çok alakası var 210 bin isteyen bayi bile var ! Bu fiyat opak renk ve aksesuarsız fiyat. Ben 190 bine aldım özel renk aytaşı gri 3.000 küsür aksesuar 3.000 de bayimiz aldı sağ olsunlar.

mina1323
Tüm renkler aynı fiyata satıldı. Siz bayilerin söylediğine inaniyorsunuz. Benim aracım derin siyah. Kahve rengi ve gri de vardi. Hepsi icin normalde web sitesinde fiyat farkı var ancak satislar 184,450 den yapıldı. Uzatmayacağım. Arac az oldugu icin bayiler firsatcilik yapiyor. Aracınız hayirli olsun.

Aynen öyle. Sağolun sizede.

Hayırlı olsun kampanyadan faydalanabilmişsiniz ve hakettiğinden fazlasını ödememişsiniz. Hangi şehirden aldınız acaba sizin aldığınız bayii öğrenebilir miyiz ? Anlaşılan her bayii aynı politikayı uygulamıyor

Merhaba

Ben Çorlu Çalışkanlar dan aldım aracımı 190.000 ödedim 183,300 araç fatura 3,000 aksesuar faturalandırıldı 3.000 de elden nakit verdim.

Bayi açık açık patron Doğuş un yaptığı indirimin hepsinden müşteriyi yararlandırmamızı istemiyor dedi. o farkı o yüzden verdik. 210.000 isteyende çıktı bu bayide araç bulduk ve almak zorunda kaldık birazda. Hepimize hayırlı olsun inşallah. 184.000 e alan arkadaşlarda var Ankara sanırım

hayırlı olsun kardeşim
bende almayı düşünüyorum
ama araç benzinli düşündürüyor beni

hsancay

Hocam hayırlı olsun öncelikle.
Ben de VW T-Roc modelini inceliyorum 167bin TL demiş sitesinde. Tek düşündüğüm 1.5 benzinli olması. Siz memnun musunuz araçtan?

Bir de biz anneannemiz üzerinden (heyet sonucu %90 çıkarsa) almayı düşünüyoruz. Kendisi 85 yaşında ve psikiyatri bölümü heyete uygundur tarzı bir şey yazdı. Şimdi araç alımı işlemlerinde anneannemizin imzası geçerli olur mu, yoksa her halukarda vasi kararı almak mı gerekir?
(Konu hakkında bilgi sahibi diğer arkadaşların da yardımını rica ediyorum)

bu gün bursa doğuş otodan seat ateca cam tavanlı anlaştık 184.400 tl ye geldi son cam tavanlı araçtı cam tavansızlarına 180.500 tl diyorlar
hepsi 2021 model 1.5 tsi

Erzurum'da Tiguan, Karoq ve Ateca inceledim ve bugün Ateca için Kapora verdim.

Tiguan'da neredeyse hiçbir şey yok. Gösterge analog, anahtarsız çalıştırma yok, arka kamera yok... Fiyat için 184 bin dedi.

Karoq çok beğendim ama onun da göstergede aradaki renkli bilgi ekranı dışında gösterge kısımları dijital değildi. Araçta Aplle Car Player var, bagajda iki adet elektrik soketi var, bazı güzel detaylar var. Ayrıca cam tavan, metalik boya ve bazı küçük detaylar vardı. Ama maalesef geri görüş kamerası yoktu. Fiyatı için 192 bin dediler.

Ateca'da Apple Car Player yoktu ama sonradan belli bir miktara ekletilebiliyormuş. Cam tavandan hoşlanmadığım için ve mavi renk sevmediğim için cam tavansız istedim. Xperıence makyajlı kasa, arka kamera var ve gösterge paneli gayet şık bir dijital panele sahip. Bagajda soket olmaması gibi bir kaç detayın olmaması bir yana orta dolulukta bir paket derlemişler. Anahtarsız giriş ve çalıştırma var. Fiyat için 179 bin dedi. Araç bir haftaya kadar bayide olur dediler.

Pejmurde geri görüş için ben olsam Karoq tan vazgeçmezdim,geri görüş sonradan çok kolay takılan ve pahalı olmayan bir sistem.
sadece geri görüşü dert ediyorsan diye yazdım.

Üst Alt