Selam arkadaşlar.buraya yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ettim ,sonuçta erkek erkeğe bişiler paylaşmışsınız benim yazmam uygun olmaz diye düşündüm.bütün yorumları okuyunca bir erkek için ereksiyonun ne kadar önem taşıdığını bir kez daha anladım.sizin deyiminizle of un ne olduğunuda öğrenmiş oldum.hepinizi çok cesur buldum.paylaşımlarınızı da samimi.bir bayan olarak ne kadar anlayabilirim ama kendimi siz olarak düşündüm.o kimyasal ilaçların yerine başka alternatif ne olabilir diye .peniste bedenimizin bir organıysa bir bütün olarak düşünürsek,...örneğin kolumuz ,bacağımız işlevini tam yada yarı yitirdiğinde düzenli egzersizler,masajlar yapıldığında bir süre sonra sonuç verebiliyor.benim engelim polyo .kendimden biliyorum.düzenli egzersiz yapınca geçmiş yıllara göre daha iyi oldu.işte peniside bir organ olarak düşünürsek böle bişi denenebilirmi.?egzersiz ve masaj.ve birde kullanmaya çalışmak.aklıma 1. çözüm olarak bu geldi.2.çözümse:bu ilaçları yan etkilerini göze alıp o acillerle uğraşmaktansa ,sonuçta partnerinizle duyguya dayalı daha çok bişiler yaşanıyorsa ve uyum varsa ,ona doyum noktasına kadar o duyguyu verebilmişseniz niçin yapay vibretör kullanmayasınız son aşamada.bu hem risksiz hemde sevgilinizle zaman kavramınız yok.bunu yapmak utanılacak bişi diil.hatta bu fanteziye bile dönüşebilir.ruhsal bütünlüğün halledemeyeceği bişi yok bence .yeterki partneriniz adam gibi olsun.sevgiyle kalın.