Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özellikle felçli erkekler için ereksiyon sağlayan enjeksiyon yöntemi: PAPAVERIN

Merhaba arkadaşlar 1 kutu papaverınde 10 ampul var kaç ampul kulanılması uygundur

Murat65

Papaverin tek başına çok etkili değil. Ayrıca ağrı yan etkisi yüksek. Trimix Plus 3 lü formül oldukça etkili. Ağrı oranı daha düşük.0,25 - 0,50 ml arası oldukça yeterli oluyor.

Bu dediğin ilacı nerden buluyoruz reçetelimi fiyatı ne kadardır nasıl temin edilir

GTALGAR

Papaverin'e kıyasla daha etiki bir karışım diyorsunuz... Denemek lazım.

Peki, olası yan etkileri ve riskleri ile uzun yıllar kullanımdaki etkisine dair bir çalışma var mı elinizde?

Bugün 4 kutu papaverin ve 5 paket insülin enjektörü aldım.toplam 60tl hepsi enjektörler az pahalı artık piyasada pek bulunmuyor.
Ben 8 yıldır papaverin kullanıyorum.Atalarımızın bir sözü vardır eşeğin bilmediği ot karnını ağrıtırmış.

Merhabalar;
Trimixinjection.com web sitesinden detay bilgi alabilirsiniz. Konu hakkında birçok klinik çalışma var. Birkaçını aşağıda listeledim.
12 yıldır kullanan arkadaşlarım mevcut. Şikayetleri yok. Olası yan etkileri ile ilgili olarak oral ilaçlar ile bir karşılaştırma tablosu çalışmasına https://intracavernous.com/ web sitesinden ulaşabilirsiniz.
Türkçe kaynak arayanlar için birkaç örnek;
1-http://tip.fusabil.org/text.php3?id=215 (Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından yapılmış bir araştırma.)
2-http://www.uroturk.org.tr/urolojiData/Books/71/80-84.pdf (Türk Üroloji Seminerinden bir yayın)
3-http://www.turkhipertansiyon.org/UserFiles/File/17_kongre/8_mayis/ONDER_YAMAN.pdf

Diğer bazı yabancı araştırmalar
1. Kidney Disease A-Z
2. Zorgniotti AW, Lefleur RS: Auto-injection of the corpus cavernosum with a vasoactive drug combination for vasculogenic impotence. J Urol 1985; 133:39-41.
3. Armstrong DK, Convery A, Dinsmore WW: Intracavernosal papaverine and phentolamine for the medical management of erectile dysfunction in a genitourinary clinic. Int J STD AIDS 1993; 4:214-216.
4. Bennett AH, Carpenter AJ, Barada JH: An improved vasoactive drug combination for a pharmacological erection program. J Urol 1991; 146:1564-1565.
5. Evaluation and Nonsurgical Management of Erectile Dysfunction. Wein: Campbell-Walsh Urology, 9th ed. Copyright © 2007 Saunders, An Imprint of Elsevier. Accessed May 6, 2009. http://0-www.mdconsult.com.catalog....ml#4-u1.0-B978-0-7216-0798-6..50024-8--bib306
6. Goldstein I, Borges FD, Fitch WP, et al: Rescuing the failed papaverine/phentolamine erection: A proposed synergistic action of papaverine, phentolamine, and PGE1 [Abstract]. J Urol 1990; 143:403A.
7. Israilov S, Niv E, Livne PM, Shmueli J, Engelstein D, Segenreich E, Baniel J. Intracavernous injections for erectile dysfunction in patients with cardiovascular diseases and failure or contraindications for sildenafil citrate. Int J Impot Res. 2002 Feb;14(1):38-43.
8. Brant WO, Bella AJ, Lue TF. Treatment Options for Erectile Dysfunction. Endocrinol Metab Clin N Am. 36(2007)

4 kutu papaverin ve 5 paket insülin 60tl nerden aldın reçeteli mi, fiyatı uygun gözüküyor

TRIMIXPLUS kulanan varmı

Kullanan arkadaşların değerlendirmeleri nelerdir Etkileri, Yan Etkileri hakkında..

Sevgili arkadaşlar
Papaverinin yan etkisi ve ağrısı yok kesinlikle doğal. Bulmak zor ama yine de bazı eczaneler depolardan temin edebiliyor.
1 kutu papaverin 5,89 TL ( içinde 10 adet var)
1 paket insülin iğnesi 5 TL(içinde 10 adet var)
İzmir'de yaşayan varsa yardımcı olabilirim.
Saygılarımla

Bu TRIMIXPLUS kullanan arkadaşlar var mı etkileri yan etkileri konusunda bilgilendirme yaparmısınız...

valla eczaneye gittim papaverin varmı dedim yok dedi stoklara baktılar 2 güne istanbuldan gelir dediler uyarmı dediler uymazmı beyaaa dedim trimıxplus kullanmadım papaverini 8 yıldır kullanıyorum dediğim gibi eşeğin bilmediği ot karnınını ağrıtır

parsam ducane

Bir arkadaşım temin etti geçen gün. kullanıp bana bilgi verecek, ben de buraya yazarım...

papaverin işe yarıyorsa, ne ala. Yaramayanlar için GTALGAR önerisi denenebilir

:p Bu konuda iyi güverlir doktor önerek olan arladaş var ist olsun

enes75

Arkadaş 50cc mi ne ile denemiş ama Papaverin'nden bir fark yokmuş. Yakında 100 cc deneyecekmiş. Genel anlamda sertleşme varmış ama penisin baş kısmında sertleşme olmuyormuş.

Ama arkadaşım yine de bunu kullanmayı tercih edecekmiş. Yan etkisi papaverin'e göre neredeyse hiç yokmuş ve ereksiyon da 1-1.5 saatte kendiliğinden sonlanıyormuş.

Bence alıp denemek en doğrusu olur

Uzm. Dr. Murad Çeltik / Nişantaşı / İstanbul

Herkese slm papaverin reçete ilemi alınıyor yoksa para ile alınabiliyormu

Geçmiş msj okudum bulunması biraz zormuş su an için bi bilginiz varmı tşk

Papaverin HCI 0,6 ( 60 mg ) 10 Ampül 2 Ml bulabildim zorla.
yalnız insülin iğnesi en fazla 1 Ml var piyasada.
Nasıl kullanıldığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Papaverin

Papaverin konusunda bilgili arkadaşlar bana yardım edebilirlermi?

penile-injection-therapy.jpg

Siz herhalde yanlışlıkla 0,6 diye yazdınız. Ampülün içeriği 0,06gr olmalı... Yani 60 mg.

Başlangıç için düşük dozla, yani 10-15mg la başlanır. Bu da 1 ampülün 1/4 ü kadardır. Yani 0,5 ml dir ve insülin iğnesi fazla fazla yeter.

Ancak ben bunu kafanıza göre kullanmanızı kesinlikle önermiyorum. Bu, doktor tarafından reçete edilmesi, uygulanışının gösterilmesi ve gerekli uyarıların yapılmasını gerektiren bir ilaçtır.

Kendi kafanızdan uygulayacaksanız kesinlikle penisin üst veya alt tarafına iğne batırmayın. Birinden sinir, diğerinden damar geçer.

Yapıldıktan sonra kalıcı ereksiyon oluşabilir. 3 saat içinde geçmezse hastanede acil müdahale gerekir.

Aslında sorun psikolojikse ve ereksiyon sağlanıyor ama kalıcı olmuyorsa ben öncelikle ereksiyon pompası ve lastiği kullanmanızı öneririm. Hatta sadece lastik bile deneyebilirsiniz.

Ben doktorla telefonda konuştum zaten,
Yarın en geç pazartesi yüz yüze konuşacağız ama benim aklıma takılan bir ampül 2 ml piyasada bulunan insülin iğnesi en fazla 1 ml ondan aklıma takıldı. Belkide 2 veya 3 (0,50 veya 1 Ml ) enjektöre çek steril ortamda sakla lazım oldukça kullan diyecek. bir ampülü enjekte etmek mümkün görünmüyor zaten

Flakon olsa bir kaç sefer kullanabilirsiniz ama ampülü kırdığınız anda sterilitesi bozulur. Açılan enjektörünki de bozulur. Ayrıca steril ortamı nereden bulacaksınız? En iyisi kullandığınız miktarı kullanıp gerisini atmaktır. Elbette bir kaç saat içinde tekrar kullanmayı düşünmüyorsanız.

MeTePe Üstadım yardımların için teşekkür ediyorum.
Doktorla görüştüm 1 ml ile başlayalım dedi 2cc enjektör alıp gelmemi istedi zaten 1ml insülin enjektörü vardı elimde.
2cc enjektörün ucuna 1ml insülin iğnesini taktı.
1ml enjekte etti nasıl yapılacağınıda uygulamalı gösterdi.
3-4 saat sonra ne olur ne olmaz diye mutlaka uğra dedi, gittim çok aşırı etkili olmadı o zaman 2 ml enjekte et bi sıkıntı olmaz dedi.
2cc enjektörleri temin ettim ama 0,5 veya 1ml insülin iğne ucu arıyorum.
0,5 ucu olursa daha makabulu geçer çünkü ucu daha kısa ve ince, 0,5 komple satılan insilün enjektörünün ucu sabit çıkmıyor ama 1ml nin ucu sabit değil.
Nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olursan çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler..

MeTePe hocam ilk ereksiyondan sonra 24 saat geçmesi gerekiyormu yoksa penis normale dondukten sonra tekrar enjekte edebiliyormuyuz ?

Üst Alt