Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özellikle felçli erkekler için ereksiyon sağlayan enjeksiyon yöntemi: PAPAVERIN

@MeTePe hocam ilk ereksiyondan sonra 24 saat geçmesi gerekiyormu yoksa penis normale dondukten sonra tekrar enjekte edebiliyormuyuz ?

Günde 1 dozdan fazlası önerilmez.

Zaten etkisi genellikle 3-4 saate kadar sürer. Boşalma olsa bile ereksiyon hali devam eder.

Nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olursan çok memnun olurum.

Fatih arkadaşım, bu konuda pek faydam olamayacak. Hastanelerin civarında bulunan eczane/medikalcilere sormanı öneririm. Ellerinde yoksa bile siparişle getirtebilirler.

Ancak çok kısa iğne kullanmanızı da önermem. İlacın cilt altına değil, penis dokusunun (süngersi yapının) içine yapılması lazım. İlaç deri altında kalırsa hem can yakar, hem de işe yaramaz.

Trimix Kullanan Varmı Yada Papaverin

Abilerim Kardeşim Bipolar Bozukluk Denen Bir Hastalığa Yakalandı
Ve İnanışına Göre Sevdiği Kızın Annesi Kardeşimin Çayına İlaç Atıp Hadım Etmiş
Şimdi Üroloji Uzmanı Trimix Diye Bir Ampul Önermiş Bunu Yaptıran Bilen Varmı E bu Adam Bekar Bide Ruh Sağlığı da bozuk Nasıl Yapmamız Gerekiyor Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim

Afrodizyak 34

Psikolojik ilaçlarla etkileşimi olacağını sanmam. Olsa mutlaka uyarı yazarlardı. Öyle değil mi GTALGAR?

Kardeşiniz zihinsel olarak bu iğneyi yapabilecek durumda değilse, belki hiç yapılmamasını düşünebilirsiniz. Neden yapmak istiyorsunuz?

Teşekkürler İlginiz İçin Bana Kalsa Bu Vu Durum Vücudunda Beynin Savunma Mekanızması Kardeşim İnternette Sevdiği Kıza Sevgi Mesajları Atıyor Kızda Mahkemeye Veriyor Neyse Suç Cinsel Taciz Olarak Yazıyor
Yani Bizimki Bunu Kabul Edemiyor Ve Mahkeme Filan Tabiki Beyin Organa Diyorki Kapa Kendini Şimdi Deseler Sen Sapıksın Hani Sap Nerde Diyecek Zihin
Ben Buna Yoruyorum

Şu Yazıları Okudum Anlıyorumki Zihnide Sağlıklı Olması Gerekiyor Bu Uygulama İçin Hepinize Teşekkür Ederim

Peki bu arkadaşın bahsettiği Trimix adlı iğneyi deneyen tecrübe eden var mı papaverinle aynı mı yoksa daha az riskli mi kullanan arkadaş varsa bilgi verebilir belki...

OptimusPrime

Kullanan arkadaşlarım var. Papaverin'le hemen hemen aynı etkiye sahip (biraz daha iyi), ama buna karşın çok daha az yan etkisi var. Bunu kullanmak daha makul görünüyor

arkadaşlar, papaverine denen bu enjeksiyonu yaparken enjektörü ilk batırdığımızda enjektörü geri çekip kan gelip gelmediğine bakıyor muyduk yanlışlıkla damara mı girdi diye bakmak için?

yoksa enjektörü batırdıktan sonra geri çekmeden direk papaverini boşaltıyor muyuz?

Ne kadar hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar lyrica 150 kullanipta ereksiyon sikintisi yasayan varmi bu ilacin yan etkikeri arasinda ereksiyon sorunu yaziyor

Sayın Oturanboğa

Dün doktora gittim bende 40mg papaverine denedi ama bu pek etkili olmadzaı ben eczanedn 60mg aldım ama kullanmaya korkuyorum ereksiyonun 3 saat geçmesiini istemiyom 60mg kullananlar yazarsa seviniirim.

Sn.Kemal Beyi

Dün doktora gittim bende 40mg papaverine denedi ama bu pek etkili olmadzaı ben eczanedn 60mg aldım ama kullanmaya korkuyorum ereksiyonun uzun sürmesini ve başka sorunlar 0olmasını
istemiyom 60mg uygunmudur

tigersoul

Bence dene.

Ama unutma, Trimix papaverin'e göre daha az yan etkisi olan bir seçenek.

Ben şu zamana kadar bi yan etkisini görmedim ve 5 yıldan bi yana kullanıyorum. Trimix'in 50cc şişe halinde geliyor ve içinde yine papaverin maddesi kullanılıyor vede sadece bir şişesi 250₺

50cc şişe abim 250 ₺

Ben almadım kullanmadım aga satan kişiyle görüştüm sadece

anladım papaverin bulmak zor oluyo bide biz görüşelim bakalım Trimix ile :)

Zor deil hocam ben mahalledeki eczaneye getirtiyorum

alfonso79

Papaverin daha yoğun ve uzun (sağlık açısından zararlı) ereksiyona neden olabiliyor sanırım.

Hocam alacağınız dozajı ayarlayarak kontrol edebilirsiniz. Tecrübe elbet şart ve sabırlı olunması gerekiyor. Bu fiyata böyle çözüm mükemmel diyebilirim.
Bu eksikliği firmaların ticari avantaja çevirmesi çok ama çok acı.
Kısacası işsiz bir engellinin hiç bir şey yapmaya hakkı olmayacak onlara kalsa.

alfonso79

Doğrudur. Papaverin de benzer bir ilaç da hiç kullanmadım. Birkaç arkadaşım var, onlardan edindiğim bilgileri aktarmaya çalışıyorum. Onların söylediği, uzun yıllar yüksek doz kullanıldığında pestili çıkıyormuş...

5,6 saatlere kadar sürüyorsa 10'ar doz azaltsınlar denesinler istenilen saat aralıklarına ulaşakcaklardır. 6,7 yıl oldu kullanmaya başlayalı maaşallahı var diyeyim [emoji16]

Üst Alt