slm arkadaşlar benim%30 engelli raporum var ve bu rapor hiç bir işime yaramıyor ne engelli kadrosundan işe girebiliyorum nede sağlam kadrosundan,her nereye işe girmeye çalıştıysam hep kapılar yüzüme kapandı dışlandım ve insan muamelesi görmedim,hele hele özel sektör firmaları zaten insanların kusurlarını araştırmaya bayılıyorlar bizim gibileri hiç işe almıyor,devletin bu konuyla alakalı bir kanun çıkarmasını bekliyoruz ya engellilik yüzdesini düşürsünler yada işyerleri %3 engelli çalıştırma zorunluluğu var, %10 falanda bizim gibi %40 altı engelilerden alma zorunluluğu gelsinki bizim gibileride işe alsınlar bununla alakalı bir kanun çıkmasını bekliyoruz,çünkü özel sektör firmaları insanların kusurlarını araştırmayı çok seviyorlar ve bizim gibileri işe almıyorlar hele hele kulaktan engellin varsa hiç almıyorlar ve hep dışlanıyoruz,inşallah bu yazılarımızı bir yetkili biri okurda bu konuyu bakanlara veya başbakana iletirler bu konuyla alakalı bir kanun çıkar biran önce,arkadaşlar bu konuyla alakalı yorumlarınızı bekliyorum ,evet bizim engelimiz belki başkalarına göre küçük sayılırken hayatımız boyunca yaşadığımız büyük yıkımlar engelimizin gerçektende küçük değilde büyük olduğunu anlamamıza neden oldu evet toplumda biz farklıydık ama bir ismimizde yoktu ne sakat ne sağlam!!