Arkadaşlar gerçekten kazanmak istiyorsanız... sınav zamanı gelmeden öncelikle inkilap tarihi, türkçe cümlede anlam, parçada anlam noktalama işaretleri konuları, türkiye coğrafyası, gibi konuları iki yönlü hem kitap hem videolardan çalışmalısınız. kitap olarak güvender YGS kitaplarını tavsiye ederim konu anlatımlı.. bunun dışında Açıklise kitaplarını bulabilirseniz ben açıkliseden bitirdim geçen yıl... meb sınavında 90 la kaçırdım sağlıkta 84 le yerleştim. Açıklise kitaplarını EĞİTEK hazırlıyor birçok kurumun özürlü sınav sorularınıda EĞİTEK hazırlıyor (MEB, SAĞLIK) konular sorular hemen hemen aynı özellikle tarih ve türkçe de(bkz. Açıklise sitesi deneme soruları) ayrıca ztv.com.tr adresinden ygs konu başlığı altından da matematik, coğrafya, tarih dersleri çok iyi anlatılıyo bu derslerin tüm müfredatına çalışmanıza gerek yok zaten.. bakın sağlık bakanlığı kılavuzuna hangi konular sorulduğu belli. diğer özürlü alım sınavlarındada aynı konular çıkacak.. dersleri çalışırken zorunlu olduğunuzu düşünerek değil gerçekten o derslere ilgili olduğunuz ve sizin bir hobiniz miş gibi çalışın daha kolay öğreniyor insan.. karışık oldu ama ben böyle kazandım sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.. herkese başarılar