Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü sınavlarına hazırlanırken kaynak kitap..?

anladığım kadarıyla konu anlatımı yok. sadece soru bankası. yararı olabilir bence ama konu anlatımı olsa daha iyi olurdu

Böyle kıtap varmı.nasıl alab ılırız arkadaslar.

Elbette var zaten olmazsa arkadaş bahsetmezdi.Bu kitaba arkadaşın verdiğin linkten tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Özürlü memur sınavlarına hazırlık için kaynak kitap var mı?

arkadaşlar bu özürlü memur sınavlarına calışmak için daha önce cıkmış sorular veya kitab flan nerden bulabilirim varya tavsiye kitab yazarsanız sevinirim lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum...

daha önce cıkmış sorular ve test olur
veya hazırlık kitabları flan konulu da olur hiç fark etmez calışmak için

İnsanlara soru konularını söyleseler kpss nın ne anlamı kalır ki. Benım anlatmak istediğim şu. Mesela sağlık sınavında konuları söylediler o konuları bu kitaptan bulup okursanız çok faydalı olur demek istedim. Ayrıca kpssyi küçümsemeyin kpss de de engelli kontenjanı var. Onlarda atanabilirsiniz.

yet;

Söylenmesine gerek yok ki: Türkçe (genellikle paragraf ve dilbilgisi), İnkılap Tarihi, Coğrafya (genelde beşeri ve ekonomik coğrafya), Vatandaşlık Bilgisi, Matematik sruları soruluyor.

ÖSS ve KPSS soruları bundan da kapsamlı.

sınavlara calısma konsunda

aRKadasLar ben ankara ıkamet edıyorum benım sorunum özürlü sınavlarına belırlı bır kaynak kıtapdan calısamıyorum Ankara özürlü kıtabı alabılecegım bır yer tavsıye eden var mı bır yayın adı ve alabılecegım bır kırtasıye vs.

arkadaslar bana bu konuda yardım etmek ısteyen özele de yazabılır saygılar tsk edırm

ArKadasLar Bilgilerinize ihtiyacım var YardımLarınızı BeKLıyoRUmmm....

Arkadaslar sızlerden ıstıdıgım kamu kurum ve kurusların actıgı özurlu sınavlarına hazırlanmak ıcın farklı bır kıtap var mı varsa adı yayın evı ve nerden temın edebılecegım.Sözün kısaası ankarada satılan özürlü konu anlatımlı soru bankası var mı ? yardımlarınızı beklıyorum cunku sınavlara nereden nasıl calıscagımı bılmedgım ıcın zorlanıorum tsk ederımn...

sayın yönetici bey yayın yönetmeni bey

siz arkdaşları bilgilendi,rseniz artı yeni açılacak sınavlar için çalışma kitap veya konular hakında çalışma notlarını nerden bulabilriz saygılar...:confused:

buzlu çay sağol paylaştığın için sen bu kıtabı aldnmı konu calısmak için bildigin baska kıtp vr mı

yok sipariş verdim bir iki günden gelecek telefonda görüştüm arkadaş begenmezsen iade edersin dedi bende ona göre getirttiriyorum

Merhaba MügeNk
KPSS dede engellialımı var demişsin ben 61 puan aldım konuyu biraz açarmısın rica etsem..

bulutus;

Merhaba
4 kasımda yazmıştım o mesajı. O zamanlar sınava girmemiştik ve çok fazla bilgim yoktu. Bende kpss 71 aldım (lise).
Kpss de engelli ayrımı yokmuş. Normal kişiler gibi tercih yapacakmışız. Doğru tercih yaparsanız bu puanla bir yerlere yerleşebilirsiniz.

sınavlara hazırlanırken daha önce özürlü sınavından çıkmış sorulara çalışmak çok yararlı oluyor.. birbirine yakın çok fazla soru var...

Slm yeni açıklacak sınavlar için kaynak kitap arıyorum elinde olan varsa paraylada a

SLM ARKADAŞLAR SINAVLARA GİRİP SINAVLARI KAZNAN ARKADAŞLARDA YENİ SINAVLAR İÇİN ELİNDE KİTAP ÇALIŞABİLECEĞİM KİTAP KAZANANLARDA SINAVLARI ÖZELLİKLE ONLARDAN PARAYLAA ALABİLRİM BURAYA TELİMİ DE YAZIYORUM 05077781601 BURDA BANA ULAŞABİLRİSİNİZ MSN garnet18547@hotmail.com maviyeşil sizdede varsa yazarsanız sevinrim saygılar arkadaşlar allah yar ve yardımcınız olsun...

mügenk merhaba nobel akademi yayınlarının kitabı daha mı iyi onda konu anlatımı var mı

yargı yayın evine mobil ödeme ile sipariş verdim bugun geldi güzel kitap

konu ANLATIMLI DEGIL,GENELIKLE CIKMIS SORULARI BARINDIRAN KITAP..ama faydalı oluyor yınede...

besalti20 bu senin kitapda ortaögretim seviyesi için de konular mevcutmu yoksa lise dengi ve yüksek okkulmu genel agırlıklı hepsindende varmı ben sipariş vermiştim ama tekrar aradım iptal ettirdim iyi bi araştırıp duruma göre alacagım.

BURCU_87;

Merhaba. Evet bütün konu anlatımları var. Çok kapsamlı bir kitap. Ben konuları oradan çalışıyorum.
Şimdi yargı yayın evinin de kitabını alacağım. Konuları nobelden çalışıp testleri yargıdan çözmeyi planlıyorum.

3 yıl önce kpss den 81 puan aldım ama bi yer gelmedi üni.mezunu olarak . ozaman yedi iklim diye bi dergi vardı ondan hazırlanmıştım aylık bi dergi cok güzel eger hala varsa tavsiye ederim pişman olmazsınınz

burcu 87
evet konu anlatımlı 630 sayfa kpss kitabı gibi önemli yerler vurgulanmış

Arkadaşlar gerçekten kazanmak istiyorsanız... sınav zamanı gelmeden öncelikle inkilap tarihi, türkçe cümlede anlam, parçada anlam noktalama işaretleri konuları, türkiye coğrafyası, gibi konuları iki yönlü hem kitap hem videolardan çalışmalısınız. kitap olarak güvender YGS kitaplarını tavsiye ederim konu anlatımlı.. bunun dışında Açıklise kitaplarını bulabilirseniz ben açıkliseden bitirdim geçen yıl... meb sınavında 90 la kaçırdım sağlıkta 84 le yerleştim. Açıklise kitaplarını EĞİTEK hazırlıyor birçok kurumun özürlü sınav sorularınıda EĞİTEK hazırlıyor (MEB, SAĞLIK) konular sorular hemen hemen aynı özellikle tarih ve türkçe de(bkz. Açıklise sitesi deneme soruları) ayrıca ztv.com.tr adresinden ygs konu başlığı altından da matematik, coğrafya, tarih dersleri çok iyi anlatılıyo bu derslerin tüm müfredatına çalışmanıza gerek yok zaten.. bakın sağlık bakanlığı kılavuzuna hangi konular sorulduğu belli. diğer özürlü alım sınavlarındada aynı konular çıkacak.. dersleri çalışırken zorunlu olduğunuzu düşünerek değil gerçekten o derslere ilgili olduğunuz ve sizin bir hobiniz miş gibi çalışın daha kolay öğreniyor insan.. karışık oldu ama ben böyle kazandım sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.. herkese başarılar

Üst Alt