Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü sınavlarına hazırlanırken kaynak kitap..?

yargı yayınevinin lise ve dengi okul (ortaöğretim düzeyi) konu anlatımlı ders notları deneme testleri çıkmış sorular kitabını aldım netten kapıda teslim yoluyla kitap hoşuma gitti gayet güzel güncele dair bilgilerde mevcut tavsiye ederim...

Kımsenin kimseye bir sey ıspat etmenın bı anlamı yok,Bizi o sıteye itiren nedene bakalım,KİTAP'I elde etmeye.

yargi yayinevinden kitap alacaklar kapıda ödemeli (kargo) seçeneğini işaretleyip kapıda ödeme yaparak kitap alabilirler.. bunun haricinde kredi kartı ile alışveriş yapmasınlar güvenlik konusunda arkadaşlara bilgi vermek ve hatırlatmakta fayda var..

70tl ve üzerine kapıdan ödemeye ücret alınmıyor.Altındaki ücretlerde artı 5 tl ücret alıyorlar sitede öyle yazıyor..

AYBAROGLU;
Konu anlatımlı kitaplar nasıl hangisini tavsiye edersin.konu anlatımlı almaya gerek var mı?Ne kadar zamanda teslim ediliyor?Teşekkürler...

mysterious;

AyNeN oyle en guvenilir en saglıklısı kapıda odemeli arkadaslar

kpss b genel kultur genel yetenek calişin cıkcak sorular yazmıyomu zaten klavuzda bosuna almayın ömss kitaplarini o sınavlari meb yapmişti şimdikini öss yapicak

ahmedd29;

hocam yukarıda yazdıklarım yargı yayınevinde mevcut konular bende şuan ondan var netten aldım pazar günü aldım salı günü kapıya geldi kargo bedeli 5 milyon kitap 22 milyon...

İyi güzelde 20 tl kitap 7 tl kargo kapıda nakit ödeyim dersen 5 de o 32 tl yapıyor.Gidip alabileceğimiz kitapçılar vs yokmu anlaşmalı olduğunuz?

ÖMSS için çıkan kitaplar alınmalı mı? alanlar memnun mu?

arkadaşlar ömss için basılan şu kitapları almalı mıyız sizce? yoksa kurslar ve kursta verilen sorular yeterli olur mu?

ÖMSS kitapları eski sınav içerikli hazırlanmış elbette çalışılırsa faydası olacaktır ancak sınavı ösym nin yaptığını bildiğimiz için en azından Atatürk ün doğum yılını felan sormuyacaklar zorlaşacaktır o yüzden kurslarda anlatılan ve kpss ağırlıklı kitaplardan çalıştığınız takdirde faydasını göreceksinizdir diye düşünüyorum....

ömss

ömss hazırlık için genel olarak konu anlatımı ve soru bankası olan hangi yayınevinden yararlanabilirim acaba bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar

Denizli'de açılan kursta bize YETENEK YAYINLARI'nın Coğrafya,Tarih,Türkçe,Matematik,Vatandaşlık kitapları dağıtıldı. Yetenek Yaynlar

ömss kitabı

ömss kitabı sipariş vereceyim ama yargı yayınlarımı, yargı yayınevimi hangisi sizce. farkedermi

Merhaba kitap alıcam.....sınav la ilgili alınabilcek en iyi kitap hangisidir alan okuyan çalışan varsa lütfen ..bilgiis olan varsa paylaşsın...bekliyorum

İnternet Üzerinden Çalışma Şansım Var Sınava Hazırlık İçin Kolay Güzel Anlatımların Tüm Konuların Olduğu Site Varmı Paylaşırsanız Sevinirim?

Önere Bileceğiniz Güzel Bir Soru Bankası Veya Kitap Varmı?

ömss ders kitabı

arkadaşalr..ömss için kitap alan varmı?lütfeen alan varsa paylaşsın piyasada 6 çeşit farklı yayın kitapçığına rastaldım..hangisini neyi tazsiye ederisniz..lütfen bu konu hakkında bildiklerinizi ve fikirleriniz paylaşın...

bence normal kpss kitaplarından çalış..sırf ömss kitapları var,sınav ilk olduğu için neye göre ne tür sorular hazırlayacaklar..eski çıkmış sorular kurumların yaptığı basit sorulardı,öle bişeye takılı kalıp çalışman zararına olur..bu sınav farklı olacak,aşırı zorda olmayacak,çokta kolay olmayacak ;)

bende özürlü sinavi vardiye daha önce girmedim ama sinav tesadüf bende busene gircem kppsye

yargı yayınları önlisans ömss konu anlatımlı açıklamalı soru bankası kitabı almıştım.ama türkiye medeniyetleri tarihi konusu yok.matematikte ise geometri yok,kpss kitaplarındaki konuların çoğu yok, çok kısa .bilgisi olan varsa matematikten hangi konular çıkcak yazabilirmi?

Ömss için önerebiliceğiniz güncel kitaplar varmı arkadaşlar?

Üst Alt