Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü sınavlarına hazırlanırken kaynak kitap..?

Henüz belli değil, kitapçık yayınlanınca belli olur. Söylenilen hiç birşeye inanma sadece bekle...

ÖMSS çalışmak için hangisi daha uygun 1-yargı yayınları yazar: doğan yıldız var. Diğeri 2-yargı yayınları yazar:hüseyin kurt var. 2012 ömss çalışmak için hangisi daha yararlı uygun olur? Ayrıca 3-yargı yayınları yazar: hasan çiçek-meral ay 2011 baskı.1 mi 2 mi 3 mü. sizce.

ÖMSS sınavı için yardımcı kitap..?

[FONT=Verdana]slm [/FONT]arkadaşlar[FONT=Verdana] ömms lise mezunları için yargı kitabevinin yayınları olan soru[/FONT]bankasını[FONT=Verdana] mı yoksa 10 [/FONT]denemesınavı[FONT=Verdana] olan kitabı mı tavsiye edersiniz almakta kararsız kaldım yardım lütfen tşk ederim.[/FONT]

evinde internet olan arkadaşlar için bence ne kursa gerek var ne de kitap almaya,internete her türlü kaynak mevcut video ders anlatımları mevcut binlerce soru bankası mevcut ama ille kitap almak isteyenler veya evinde internet olmayan arkadaşlara tavsiyem ihtiyaç yayıncılık kpss hazırlık kitaplarından çalışmaları..herkese başarılar...

Arkadaşlar, sınav lise ön lisans kpss sınavı derecesinde olacak. Çünkü yargının kitabını çözüyorum çok basit sorular. Ösym yaptığı içinde kpss derecesinde olur. geçmiş yıllar gibi inşallah basit ve saçma sorular olmaz. kolay sorularla da atanmak istemem. çünkü çalışıyorum ve emeğimle bilgili olarak atanmak isterim. Çünkü bilgisiz memurlardan nefret ediyorum ben de öyle olmak istemiyorum.
İhtiyaç ve yargı çözmek yeterli. memurluk sınavlarında çıkmış sorularda çözülürse faydalı olur.

Arkadaşlar stajiyer memurlara verilen teme eğitim kitapları ve soru bankaları var.Devlet personel başkanlığının bastığı kitaplar.Onların faydası olur mu acaba?

yargı kitabında var ya konuyu anlıyorum ama teste gelince tık yok:D

Tasarının kpss lisans setini aldım işe yarar mı arkadaslar . . . Veya agır mı gelır konu kapsamları olark neler olur bılgısı olan var mı . . .

Konular ve dersler neler arkadslar

Geçmiş yıllarda bu tarz sınavlar goremedım ösym nın sayfasında . . . Cıkmıs sorular vs goremedım ben yaaa : (

İzmir efesi: konuyu anladıktan sonra çözümlü testler çözersen soru stillerini öğrenmiş olursun. Konuyu iyi anladığından da emin ol. Başarılar

slm arkadaşlar bir konu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim

ömss sınavına hazırlık yapmak için kaynak kitap arıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

konular şuan net olmadığı için ben kpss kitaplarından çalışıyorum kpss yargı yayınları konu anlatım ihtiyaç yayınları soru bankası sınav kpss ye oranla kolay olur ama ösym bu acımazz :)

Arkadaşlar aşağıda vermiş olduğum LİNKLERDE; ÖSYM Sınav Arşivinden; Polis Meslek Lisesi Soruları, JANA ve JANU soruları, ALS Soruları hepsini tek tek çözmelisiniz. Konuların çoğu hemen hemen aynı. ÖSYM bu yıl ilk kez ÖMSS 'yi yapacağı için ellerinde hazır soru olduğunu düşünmüyorum, bu sorulardan karma yapabilirler. Kaldı ki ÖSYM'nin ÖSS başta olmak üzere KPSS'de birebir aynı soruları tekrar tekrar sorduğunu biliyorum. KPSS'de Kitabı Bahriyenin Yazarı Kimdir ? diye iki kez sordular, örnek olsun diye yazıyorum. Yine JANA'nın sorularından birinde Külliyeyi sormuşlar aynısını KPSS'de sordular.

LİNK : ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

ÖMSS'yi ilgilendiren, kaynak olabilecek Geçmiş Sınav SOruları ve Cevapları: Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı ( ÖSYS ) , Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) , Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (LES) / Akademik Pesonel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı ( ALES ), Dikey Geçiş Sınavı ( DGS ), Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (ALS), Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Öğrenci Adaylığı Sınavı (PMYO), Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı (JANA), Uzman Jandarma Okulu Giriş Sınavı (JANU)

ben evelsi gunu aldım geldi cokta iyi tafsiye ederim soru ceşitliligi acisindan iyi ama gecen sınava gore soru bankasıbırazdaha zor ve detaylı tutmus iyide olmus kpss genel kultur soru bankaları ve ömss yargı soru bankaları yararlı olur

özkan ben bu sene ÖSYM sınavlarına da girecem. açıktan 2 yıllık okumak istiyorum ki 4 yıllık yapabilirsem bunu 4 yıllığa çıkarmak istiyorum.

senin yukarıda vermiş olduğun ösym sınav soru linklerinin, sorularını cevaplarıya calışmama ne dersin.

günaydın alidulger;
ömss yargı soru bankası değerken.. test kitabımı oluyor bu. Eğer ki test kitabı oluyor ise nerden alındığına dair link atarsan sevinirim.

teşekkürler..

hocam soru bankası test kitabı oluyo yani ben lise mezunu oldugum icin lise ve dengi okullar icin aldim ama her katagoriye gorevar
Yarg Yaynevi,Kpss,Dgs,Ales,mss,Pmyo,SnavKitab

Bir de benim anladiigm kadari ile
türkce : Anlatim bozuklugu cumlede anlam yazim kurallari paragraflar
tarih : 1.dunya savası ,kurtulus savası cumhuriyetin ilani , atatürkün ölümü ozelliklede kongreler
cografya : Turkiye cografyasi
vatandaslikta : Onlarda zaten belli

genelde hep bu konular uzerine duruluyo

arkadslar elinde ekitap olan varsa paylasabilirmi

ÖMSS Kurs Fasikül Paylaşımları

Arkadaşlar ÖMSS kurslarına gidenler, başka şehirlerde kurs açılmadığı için kendilerine verilen fasikülleri paylaşırlarsa çok seviniriz.

alidulger arkadaş teşekkürler ederim. üç adet kitap aldım bugun..

Sayın : Mehmet KAVCU
Sitemizden Almış Olduğunuz Ürünler Aşağıdaki Gibidir.
Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sipariş Numarası : 34825
Urun Kodu
Ürün Adı
Birim Fiyat
Adet
Tutar
U17779
RLNVGPVVR9A20_k.jpg

ÖMSS Lise ve Dengi Okul (Ortaöğretim) Düzeyi Soru Bankası 2012
Yayın Evi : Yargı Yayınevi | Yazar : Hüseyin Kurt - Süleyman Günel | ISBN : 9786053520214
Basım Yılı : 2012 | Basım Yeri : Ankara | Baskı No :
Ebat : 19x27 | Sayfa Sayı : 471
16,00 TL
1
16,00 TL
U18190
RGP1FSP7PXUI0_k.jpg

ÖMSS Tüm Adaylar İçin Çıkmış Sorular Akıllı Adam 2012
Yayın Evi : Akıllı Adam Yayınları | Yazar : Şahide Korkmaz | ISBN : 9786055320171
Ebat : 19x27 | Sayfa Sayı : 70
7,00 TL
1
7,00 TL
U18188
RAR8P7TY3U4P0_k.jpg

ÖMSS Tüm Adaylar İçin 12 Fasikül Çözümlü Deneme Akıllı Adam 2012
Yayın Evi : Akıllı Adam Yayınları | Yazar : Şahide Korkmaz | ISBN : 9786055320157
Ebat : 19x27 | Sayfa Sayı : DN.
12,00 TL
1
12,00 TL
- Hizmet | Kargo Bedeli : 7,00 TL
- Banka | Vade Farkı (İş Bankası - 2 Taksit ) Kampanya : 0,00 TL
Sipariş Numarası : 34825
Toplam Ücret : 42,00 TL

celik;

Bende bunların yanı sıra ömss matematik konu anlatımlı kitabını aldım. Sayısal mezunu olduğum halde baya eksiğim varmış. Tavsiye ederim arkadaşlar...

arkadaşlar memeurlar kanunundan soru çıkar mı? çalışmak gerekiyor mu?

ben lisans mezunuyum bu kitapların hangilerini almalıyım sizce? kaç günde elinize geçti kitaplar?

kitap alacaksanız yargı yayinevi sitesinden almayın.. kredi kartı ssl güvenliği yok. bir abimizin tanıdığına alacaktık almadan önce bana sordular. bende site sahibine yazdım telefonlarınada çıkmıyorlar kredi kartı ssl güvenliğiniz sitenizde yok ben kapıda ödemek istiyorum dediğimde 2 kez siparişi iptal ettiler kitapları göndermediler. neden dedim cevapta yok.. sanal kartta tanımıyor illada gerçek kredi kartı numarası girmemi istiyorlar..

mysterious çok iyi bir konuya değinmişsin.. aman arkadaşlar dikkatli olun başınız yanmasın..

Yargıdan Aldım,5 hatta 6 dea kıtap aldım..Kredi kartı ıle'de aldım,kapıda odemelide aldım hıc bır sorun cıkmadı sagolsunlar.Kim malını satmak ıstemez :)

inceleyelim - 1
2y8fj.jpg

inceleyelim - 2
2y8gu.jpg

inceleyelim - 3
2y8hr.jpg

ssl güvenliği nerde? demek ki yok ve veritabanına kaydediliyor yani sitenin yönetimine giriş yapan herkes kredi kartı bilgilerini görebiliyor demektir...
Not : yargıyayinevi çekilen resimlerde id numarası silinmiştir yani üyelik numarası.. sanal kredi kartı kabul etmedikleri için benden gerçek kredi kartı numarası girmemi bekliyorlar.. sitenin yönetimine mesaj attım sitenizde ssl güvenliği olmadığı için kredi kartı giremiyorum ve kapıda ödemek istiyorum dediğimde cevap vermediler bende kapıda ödeme seçeneğini işaretledim belki gönderirler diye ama onuda iptal etmişler. hayli bana kızmış olmalılar...

Aşağıdaki resmi inceleyelim buda bir örnek olsun.. ve reklam gibi algılanmasın...
2y8ls.jpg

SSL güvenliği olmayan sitelerden alışveriş yapmam.. yapanlara lafım yok yapsınlar güvenli olmayan sitelerden de alışveriş yapmakta özgürdür yarın bir gün yada öbür gün hesap ekstrenizde alakası olmayan bir alışveriş yazarsa şaşırmayalım.. kitapyurdu yazan yere tıkladığınızda orada 128 bitlik yüksek güvenli şifrelemenin kodlarını ve onay sertifikalarını görebilirsin.. onların resimlerini çekmedim.

Üst Alt