Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü sınavlarına hazırlanırken kaynak kitap..?

ömss hazırlanacagım kaynak kitap arıyorum var mı

ömss ye hazırlanmak için kitap var mı?

ömss neyapılacagı belli degil ama ben hazırlanmak istiyorum bi kitap var mı

tşkler mehmet fakat ben ömss formatın bir kaynak kitap arıyorum

Bundan 3sene önce bu sınava girdim ve kazandım.Şu an kamuda çalışmaktayım.O dönem de sırf ömss üzerine kaynak yoktu ki şu an da var mı bilmiyorum.Sınav kpss den hemen sonra olmuştu.Ben kpss ye zaten hazırlanmıştım.Ona hazırlanmam üzerinr girmiştim bu sınava da .Aralarında fazla bir fark yoktu.Bana matematik daha kolay gelmişti kpss ye göre onun dışında diğer derslerde fazla bir fark yoktu.Hatta bu sınavda bölümümle ilgili de soru vardı. Ben kendi adıma konuşmam gerekirse kpss ye göre bu sınavdan 4 puan daha fazla almıştım. Demek istediğim kpss ye çalışarak bu sınavı kazanmştım.Sözel kısım için kpss ye yönelik cep kitapları o dönem bana çok faydalı olmuştu :)

ömss neyapılacagı belli degil ama ben hazırlanmak istiyorum bi kitap var mı

nacar; ÖMSS daha önce örneği olan bir sınav olmadığı için geçmiş yıllarda yapılan özürlü sınav konuları ve soru sayıları aşağıdaki gibidir :
Atatürk İlkeleri ve Türk İnkılap Tarihi 10
Temel Yurttaşlık Bilgisi 5
Türkiye Coğrafyası 5
Türkçe 10
Matematik 10
Görevin özelliğine göre mesleki bilgiler 10

KPSS kitaplarından çalışmak en iyisi.. Konular genelde hep aynı .. soru şekilleri farklı olabilir..Sınavi geçmiş yıllarda Milli Eğitim ( Eğitek ) yapmakta idi..Şu anda ÖSYM nin yapacağına dair açıklamalar mevcut, ancak net degil.. 657 Devlet Memurlar Kanununa çalışmakta fayda var.. Bende yargı yayınevi özürlü personle sınavı kitabımı aldım hasan çiçek ve meral ay hazırlamışlar ( 2010 baskısı 631 sayfa - 2011 baskısı 790 sayfa - Bende 2010 baskısı mevcut ) birde netten geçmiş sınav sorularını bakıyorum..KPSS kitaplarından konulara çalışıp, internetten de geçmiş yılların özürlü personel sınav sorularını çözmek, alabiliyosaniz yukarıda yazdığım kitap soru çözme açısından iyi - konu anlatimi zayif..

benim tavsiyem sanki kpss sınavına giriyor gibi çalışın ek olarak sadece görevin gerektirdiği mevzuat çalışın çok iyi puan alırsınız.

2012 özurlu memur alımı.

Arkadaslar haberınız vardır belkı..yaargı yayın evınden 2012 özurlu memur alımı ıcın yenı kıtap basılmıs.Aldım kıtapı herkesın almasını tavsıye ederım.
Bekledıgımızden daha zor olacak bence bu sınav.hem merkezı olacagı ıcın.hemde ömss oldu eğitek hazırlamıycak sınavı.ösym daha zor olacak.hakkımızda hayırlısı olsun.

http://www.yargiyayinevi.com/kategorilistele.asp?katid=593

eğer sınava girecek görme engelli arkadaşlar varsa boğaziçi üniversitesinin görme engelliler kütüphanesinden sesli ya da metin halinde dosyalardan oluşan kitaplardan yararlanabilirler. okunmasını istediğiniz kitapları bildirdiğiniz takdirde okuyup ekliyorlar.
GETEM E-Ktphaneye Hoşgeldiniz.

yargı yayın evinin çıkarmış olduğu ömss hazırlık kitabı lise ve dengi okullar içinmiş lisans ve önlisanslar için bi kitap çıkmadımı ?

Selam Arkadaşlar,

Kitaptan çalışarak hazırlanamıyorum diyenlerinizi duyar gibiyim :) buyrun sizlere güzel bir döküman aşağıdaki linkten tüm KPSS videolarını indirerek izleyebilirsiniz. Örnekler sorular ve çözümler çok başarılıdır. Linkleri tek tek indirip modemi resetlemek size gına getirebilir :) Bunu çözümü de çok kolay aşağıda vermiş olduğum linkten programı indirip kolayca videoları indirebilirsiniz. Programı indirdim nasıl kullanacağım mı diyorsunuz bu çok kolay aşağıdaki resimlerden takip ederek çok kolay kullanabilirsiniz.

teşekkürler Real benimde buna ihtiyacım vardı:)

rica ederim ne demek eğer bunun görüntü kalitesini beğenmez isen farklı bir site de var oradan da indirmen için yardımcı olabilirim.

real kardeşim sadece mat mı var,başka ders konuları varmı..rica etsek

Arkadaşlar bir şey soracağm
Özürlü Memur seçme sınavı ile Merkezi Özürlü seçme diye 2 kitap var
aralarında bir fark var mı ?
ben özürlü memur seçme sınavının kitabını almıştım...

murat kardeşşim sen eger beni dinlersen ikisinide al farklı bilgilerle sınava girmek daha iyidir hatta almayı düşünürsen onları al o iki kitabı artı yanına bi ayrı kitap daha al derim bence saygılar..

sonbahar, mat,geometri,tarih türkçe var belirttiği linke tıklarsan tüm linkleri görebilirsin.

eğer bu videolar kalitesiz derseniz, o zaman xxx dresine girerek burada eğitim cdleri içerisinde erol altacanın eğitim videoları var (Bunlar Mat,geometri,felsefe,tarihi türkçe, biyoloji ve kimya )

yalnız iki dakikanızı ayırıp siteye üye olmanız gerekiyor... :) soru sormak isteyen olursa yardımcı olabilirim.

tufan kardeşim bu linktekiler lisans mı ben lise baktım ama bulamadım heralde..

bu linkler part part bölünmüş herhangi bir lisans istemiyor. Sadece tüm partları indirip sonrasında ilk part sağ kilik yaparak dizine çıkar dediğiniz de tüm videolar dosya içerisine çıkacaktır...

real ben senden son degişikliklerle anayasayı maddeleri kısaca anlatan yazı linki rica ediyorum

nacar dostum o linki bende arıyorum. bilgisi olan arkadaşlar mutlaka bizlerle bu bilgiyi paylaşacaktır.

Kayseri'de ÖMSS kursu açmayı planlıyorum.

merhaba arkadaşlar tarihi tam olarak belli olmasada mart yada nisan ayında yapılması planlanan ömss sınavıu için kurs açmayı planlıyorum ilgilenen arkadaşlara duyrulur ömss sınav ve soruları hakkında bilgi verilir...saygılarımla.....

çok yakında kayseride ömss kursu açmayı planlıyorum arkadaşlara duyrulur

Matematik için konu anlatımlı İHTİYAÇ Yayıncılığın çıkartmış olduğu kitap işinize yarayacaktır. Konuları ayrıntılı bir şekilde anlatmışlar.

ömss sınav konuları.

Sınavda hangi konular cıkar.? Daha önce özurlu memur alımına yönelik yapılan sınavlardaki sorulara ne kadar benzer.?
BİLGİSİ OLAN,LUTFEN PAYLASIRSA SEVİNİRİZ...TEŞEKURLER ŞİMDİDEN.

Üst Alt