Sınav için kaynak kitaplar ve sınava çalışma psokolojisi,yöntem ve taktikler
Sevgili kardeşlerim,özellikle sınava girmiş ve sınava girip de kazanmış arkadaşlardan kaynak kitaplar ve sınava çalışırken yöntem,taktik,psokoloji konusunda yardımcı olmanızı istiyorum.Sinir sistemi ile ilgili yaygın anksiyete sorunlarım var.İşin içinden çıkamıyorum.Yaş 34 oldu, 8 senedir üniversiteyi [Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü (malesef öğretmenlik için gerekli formasyon belgesini de alamadım.)]bitirdim hala atama yok.16 senedir bu hastalık var ama sağlık raporunu yeni aldık.Bilinçsizlik,bilgisizlik yıllarımı heba etti.Şimdiye kadar hep eşit olmayan şartlarda yarıştım.Hedeflerime lise son sınıfın son döneminde hastalıktan dolayı ki son dönemde okula gidemedim ulaşamadım.Başarılıydık da...Neyse,bahsettiğim bölüme o da hastalıktan önceki okul puanımın katkısıyla yerleşebildim.İnşallah bundan sonra eğer hayılısıysa olur.Artık bıktım ALES'TEN,KPSS'DEN.Hastalıktan olmasaydı o sınavlara da haddini bildirirdim ama o şimdi bildiriyor,orantısız güç kullanıyor.Arkadaşlar,uzattım,biliyorum kusura bakmayın lütfen.Samimiyetinizi,anlayışınızı empatik yönünüzü düşünerek paylaşmak istedim vesselam.Allah'a emanet olun...