Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü sınavlarına hazırlanırken kaynak kitap..?

Merhaba arkadaşlar,SAVAŞ&YARGI yayınlarına ait kitapları tavsiye ediyorsanız hemen alayım.Eğer bir farklılık oluşturacaksa yani özürlü personel sınavına çalışmayı kolaylaştıracaksa alalım.Aksi halde diğer KPSS benzeri yayınlar yeterliyse öyle çalışalım.Önerilerinizi bekliyorum.Allah'a emanet olun.

Bende seneye kpss hazırlancam hangi dershaneye gitmemi önerirsiniz özürlülere açılacak olan sınava gircem seneye bu sene işletme lisans mezunu oldum bana biraz bilgi verirseniz sevinirim...

mrb var öyle kitap ama daha elime gecmedi
bu site görürüyor pratikitap yaz orda özürlüler icin yazıyor oraya girdim miydi kitap cıkıyor

arkadaşlar yargı yayın evinin engellilere yönelik konu anlatımlı soru bankası var ben aldım 18 tl intden sipariş veriliyor .konuları fazla detaya inmeden inceliyor .ortaöğretim kpss kitabıyla beraber düzenli çaşlışılırsa başarılı olunur yardımcı olduysam ne mutlu

derler69;

bende o kitabı almıştım ama kaybettim. nereye koydum hala bilmiyorum. işin kötüsü içindeki notlarımda gitti. düz kpss kitabı alacam. ve bu kez ilkokulda silgimi boynuma asar gibi boynuma asacam:D
ALLAHIM ÇOK İPSİZ SAPSIZIM :(

arkadaşlar kpss kitabı ile özürlü personel sınavı için hazırlanmış kitaplar arasında fark varmıdır.var olan fark kişilerin özürüne hazırlanmış sorular falan mı var bunlarda kpss kitabından den daha mı kolay soruyor? yoksa özürlü kitabı adı altında oda bir rant mıdır...?

Merhaba arkadaşlar ,

Bu bahsetmiş olduğunuz kaynak kitabın tam olarak ismini ve nereden sipariş ettiğinizi yazarsanız bizlere daha yardımcı olacaksınız. Şimdiden teşekkürler...

yargı yayınevinin özürlü personel sınavı adlı kitabı int ten telini bulup ıstıyon adrese yolluyolr heryerde yok ben aldım cok memnun kaldm bu arada bu yer ankara da ankaranın numarası olsun songül

Teşekkür ederim Burcu aradım ve yerini öğrendim direk gidip içeriğine bakıp almayı düşünüyorum.

Bende yargı yayınevi özürlü personle sınavı kitabımı aldım hasan çiçek ve meral ay hazırlamışlar kitaba çalışmaya başladım birde netten geçmiş sınav sorularını çıkardım ilker abi sağolsun oda yolladı bazı sunum ve soruları sınav tarihi açıklanıncaya kadar çalışmaya devam.....

elinde bilgisayara aktarılabilecek ders notları olan arkadaşlar buaradan paylaşabilirse sevinirim.

melllekkk baglantı paylaşımı icin tesekkurler .. ellerinize saglık .

bağlantılar için teşekkürler.. Görevi gerektirecek konular ile ilğili kapsamlı anlatım var mı?

merkezi özürlü personel soru kitapçığı yzr: hasan çiçek meral ay almak isteyenler yargı yayınevi yada ankarada oturanlar zafer çarşının üstü kitapçılar çarşısı

657 Devlet Memurlar Kanununa çalışmayıda unutmayın.

bir sorum olacak özürlüler için sınav başvuruları ne zaman? ve nerden başvuru yapılıyor? başvuru tarihleri ? başvuru yeri adresi? bileen arkadaşımız cevap lutfen?

vermiş oldugunuz adres yargı yayın evi kitapları ndaki alacağımız kitap hangisi ne kıtabı dıye yazıyor?

merkezi özürlü personel soru kitapçığı yzr: hasan çiçek meral ay almak isteyenler yargı yayınevi yada ankarada oturanlar zafer çarşının üstü kitapçılar çarşısı

ayrıca özürlü sınavı çıkmış soruları paylaşır mısınız?

arkadaşlar yargı yayın evine ait 2 adet kitap var ikisinede almayı düşünüyorum. aranızda alşmış olan varsa acaba 2 side aynı konuları içeriyormu okuyan oldumu?

paylaşabilirseniz sevirnirim.

yargının kitabı beş para etmez boşuna para vermiş olursun bence.sınav gecmiş senelerde su konu baslıklarımdam oluşuyordu bence en iyi çalişma yöntemi bu anabaşlıktaki konu kıtapları edinmen ve şimdiden yavaş yavaş calışman [FONT=Palatino Linotype]Görevin özelliğine göre mesleki bilgiler de kişinin girmiş oldugu kadroya göre degişiklik gösterebilir[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Atatürk İlkeleri ve Türk İnkılap Tarihi[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]10[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Temel Yurttaşlık Bilgisi [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]5[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Türkiye Coğrafyası[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]5[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Türkçe[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Matematik[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Görevin özelliğine göre mesleki bilgiler[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]10 [/FONT]

Sınaw olcakmı ki ortada sınaw yok kitap olsa ne fayda...

Kpss kitaplarından çalışın en iyisi. Engelli snavlarına çalışma kitabı aldım bir soru bankası birde konu anlatımlı hiç bir işe yaramazlar çok eksik bilgi veriliyor, vermediği bilgilere göre soru soruyor. iyi yanı şu; 657 sayılı kanunlar var orda+ önceden çıkmış sorular, bunların dışında o kitaplarn hiç bir faydası yok. kpss kitabı almayı düşünüyorum sizede tavsiye ederım. çıkacak konulara kpss kitabından çalışmak lazım.

kpss kitabıda en basit ve açık anlatımlı olanı ihtiyaç yayınları.sorulara baktım küçücük bi ayrıntı sormuslar.ihtiyacın tarihi coğrafyasıda öle.

Arkadaşlar özürlü memur alımı sınavına nasıl çalışabilirim..??

Arkadaşlar özürlü memur alımı sınavlarına hangi kaynaktan çalışmamı önerirsiniz lütfen memur olan arkadaşlar nasıl çalışma programı vardı,hangi kaynaktan çalıştılar lütfen yardımcı olurmusunuz bilginize ben ve ihtiyacı olan bir çok arkadaşlarımız vardır..inşallah yardımcı olursunuz

özürlü sınav soruları olan varmı..

arkadaşlar sizden ricam geçmişte yapılan özürlü sınav soruları olan var mı elinde olan varsa lütfen yollayabilirmi..

engelli sağlık bakanlığı sınav başvuruları ne zaman başlıyor ve başvuru yerleri neresi?

Üst Alt