Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoyak mı oldum? Böyle düşünmek normal mi?

Çalışmıyorsan ve günlük zamanının çoğu evinde geçiyorsa kafanda bir şeyler kurman doğaldır.

@AYLAK ADAM, nikli üyenin yazdığı gibi yapmanı tavsiye ederim.

Doktor bana silik işitsel halüsinasyon yaşamama rağmen sen remisyondasın dedi

@Ahmet T,doktor sana "niye intihar etmiyon sen mi dedi ?" 😲 Sen niye etmiyosan bende ondan etmiyom deseydin .😃

Son düzenleme:
Çoğu zaman benim hakkımda karşımda duranların konuştuğunu bi çok şey düşünüp durdum ba,ı endişem hep yersiz çıktı alkol almıyorum artık çok düşünüyorum tarih bilgimde çok iyi daha 14 yaşında gittim Çanakkale li gezdim askerlik engelli olmama rağmen yaptım ..

@Operadaki Hayalet,

Bi hap olsa da içsem beni işe götürsün para kazandırsın sosyalleşeyim falan ya braakkk böyle bi ilaç yok kendin yapacan Negatif belirti dediğin yatarak oturarak geçmiyor geçmez de
Demek o ki sen bu çukurdan çıkmamışsın hala hastasın

@Pickle,

Anhedoni kişisel bakım önemsememe insan içine çıkmama sosyal izolasyon falan konuşmanın kesintiye uğraması azalması falan.
Apragmatizm bir de

Düşünce sokulması devam ediyor mu sizde geceleri ic sesim konuşuyor düşünceler giriyor diyordunuz cinler kafama düşünce sokuyor diyordunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Operadaki Hayalet, çok yakın zamanda kendi kendime ilaç çıkardığımdan beri iyi değilim. Daha da kötüleştim. Her gün "bugün iyileştim" varsayımıyla uyanıyorum ama yok. Dün ses dedi ki "biz iyi ki iyileşmedik pickle"

@Pickle,

Sen hasta olduğunu biliyorsun her şeyin farkındasın şimdi Dr'ya ulaşabiliyorsan ulaş durumunu anlat ilaç çıkardığını da söyle ya o ilacı tekrar ekletir yada farklı bir tedavi verir.
Sen hasta olduğunu unutmadığın sürece kendin ve bir başkası için tehlikede oluşturmuyorsun

@Pickle,
Bende gece ve gündüz düşünce sokulması ve iç sesin başkalarının ic sesi olarak konuşma durumu azaldı iğne tedavisi sonrası o paranoya da azaldı. Ama tam geçmedi.

@Operadaki Hayalet,
İlacından genel olarak memnun musun

Başkalarının benimle uyuşan şeyler söylediğini duyunca stres oluyorum, bu durum başladığında bir süre devam ederse psikotik düşünceler geliyor. İnsanları metafiziksel varlıklar sanıyorum. Annem o halimi görünce 1 gün sonra hemen psikiyatriye götürdü.

Az önce salondaydım, korkup odama geçtim. Televizyonda komedi dizisinde benimle alakalı şeyler söylemeye başladılar. Dini eleştiren bir şarkı dinlemiştim o an. Dizide benimle dalga geçtiler, "Kendini yakut sanıyor ama başını ezicem onun." diyince korktum

Sessiz odamda sakinleşicem, en azından kontrolü kaybetmedim

@Pickle,

Bu bende geçmiş yıllarda oluyordu üzerime alınıyorum radyoda söylenen sözü tanrı tarafından verilen mesaj gibi geliyordu

@Pickle,
Bana söylenen veya nadir de olsa halisinasyonlar emir verme şeklinde oluyor. Referans fikirleri hep olumsuz diyeyim çevre ile ilgili şeyler

Üst Alt