Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çoğu zaman benim hakkımda karşımda duranların konuştuğunu bi çok şey düşünüp durdum ba,ı endişem hep yersiz çıktı alkol almıyorum artık çok düşünüyorum tarih bilgimde çok iyi daha 14 yaşında gittim Çanakkale li gezdim askerlik engelli olmama rağmen yaptım ..
Bi hap olsa da içsem beni işe götürsün para kazandırsın sosyalleşeyim falan ya braakkk böyle bi ilaç yok kendin yapacan Negatif belirti dediğin yatarak oturarak geçmiyor geçmez de
Demek o ki sen bu çukurdan çıkmamışsın hala hastasın
@Operadaki Hayalet, çok yakın zamanda kendi kendime ilaç çıkardığımdan beri iyi değilim. Daha da kötüleştim. Her gün "bugün iyileştim" varsayımıyla uyanıyorum ama yok. Dün ses dedi ki "biz iyi ki iyileşmedik pickle"
Sen hasta olduğunu biliyorsun her şeyin farkındasın şimdi Dr'ya ulaşabiliyorsan ulaş durumunu anlat ilaç çıkardığını da söyle ya o ilacı tekrar ekletir yada farklı bir tedavi verir.
Sen hasta olduğunu unutmadığın sürece kendin ve bir başkası için tehlikede oluşturmuyorsun
@Pickle,
Bende gece ve gündüz düşünce sokulması ve iç sesin başkalarının ic sesi olarak konuşma durumu azaldı iğne tedavisi sonrası o paranoya da azaldı. Ama tam geçmedi.
Başkalarının benimle uyuşan şeyler söylediğini duyunca stres oluyorum, bu durum başladığında bir süre devam ederse psikotik düşünceler geliyor. İnsanları metafiziksel varlıklar sanıyorum. Annem o halimi görünce 1 gün sonra hemen psikiyatriye götürdü.
Az önce salondaydım, korkup odama geçtim. Televizyonda komedi dizisinde benimle alakalı şeyler söylemeye başladılar. Dini eleştiren bir şarkı dinlemiştim o an. Dizide benimle dalga geçtiler, "Kendini yakut sanıyor ama başını ezicem onun." diyince korktum
Sessiz odamda sakinleşicem, en azından kontrolü kaybetmedim