Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Penny Dreadful / Yabancı Dizi

:D Ahahaa hadi yaa di mi tadını çıkartalım...Hmm 25 maıs bu pazar ( alla alla minicik bir sinek benle beraber klavyede geziniyor çekil leen)

Eveeeeet beklenen bölüm bugün yayınlandı ve izlenildi..:) Çok harektli bi bölüm olmasa da netleşmeye bşladı bazı şeyler..:)

Spoiler vermeyip, beni meraklandırmadığın için saol Erci :)...Yoksa içim içimi yerdi o gizli yerde ne yazıyor diyeee :D

Bilemedim bileydim kesiiiin..:)

Güzel bir bölümdü :)

**spoiler**

Caliban haklı sen çocuğunu yarat öylece bırak git...olmadı hiç....ona bir eş yaratmak zorunda (haha şimdi kımete biner Dr.Frenkestain yap dedi ya)...Bu ara bence Chandler kurtadam :D

İvit,3.bölümde izlendi Ercininde dediği gibi aksiyonu az ama derinliği fazla olan bir bölümdü.Yine dünki bölümde geçen bir kaç kavramdan ilki ile başlayalım diyorum dizi sonrası bizde kalanlara janus maskesi(yalnız bu maskeden bahseden kimdi hangi sahneydi İnci uçmuş bende ?)

Janus maskesi ne imiş bir bakalım ;) Janus, bir yüzü sağa, bir yüzü sola bakan iki yüzlü Roma tanrısıdır. Bu tanrının resmine Roma paralarında rastlanır. Janus'a ait olan bu resimde yüzlerden biri kentten içeri girenlere, öteki ise kentten çıkanlara bakar. Böylece kent güvenlik içinde yaşamasını sürdürür.

Vikiye teşekkür ediyoruz bu arada ve ve Chandler oysaki ne kadar sıradan görünüyordu ama kurt adam çıkarsa hakikaten şaşırtıcı olacak ki işaretler o yönde (selamlaşmaları da ilginçti şimdi bu hareketi biz denesek kurtlarla karşılaştığımızda es kaza ne olur acaba hani varsa genetiğimizde çıkarmı ortaya ya da, tamam ya da kısmından sonrasını düşünemiyorum !!!! )

Kurt bulup selamlaşmak yerine dolunayda kendini izle bnce Hatice..:D

bir supernatural mi asla olamaz...bir true blood mı ı ıhhhhh yanından bile geçemez..pek sarmamaya başladı beni..bi kaç bölüm sonra şekillenir..

@ugir bu mini dizi..yıllarca sürmeyecek yani..karşılaştırdığın dizileri bende beğenerek takip ediyorum :D lakin kulvarları benzer gibi gözüksede çok farklı.

@Nellas eh yani..işte boş zamanda izleyimde zaman geçsin diyebilirimm..bir kaç bölüm daha bekleyelim bakalım..baktım olmuyor arayalım yönetmeni az aksiyon katsın diye kulağını çekelim:)

@ugir sen de benim gibi aksiyoncusun :D...Hemlock Grove vardı geçen sene o da sakin sakin ilerleyen bir gerilim korkuydu. Ama Penny Dreadfl ondan çok daha iyi tabi :D

Battalgazi kara muratlarla büyüdük normaldir:D :D

:D Ben korkmam Hatice hatta mümkünse beni de azcık ısırır mısın ? Ben de olayım :D :D

Eminim korkmazsın sen :p Şimdi bir cadıyı ısırırsa bir kurt ne olur ortaya çok güçlü bir şey çıkacağı belli adı ne olur acaba ımmm bir düşünelim :) ??

Harbi ne tırscaz yaa biz de kurtadam oluruz da tırsacak tek konu beldiye zehirler mehirler .:D

@Mac72 hahahhaaaa şehir hayatında kurt olmak zor tabi :D Dolunayda dönüşmek felan :D..lakin o kurt özellikleri dönüşmeden de bize geçecek daha iyi görme, koku alma, duyma ve tabiki iyileşme gücü oyyh :D hopla zıpla koş :D

@minerva cadı kurt karışımı cidden on numara olurdu :D

Aslında ben biraz örümcek ısırıkı alayım sonra biraz kurt adamlık ve birazda süperman gücü fena olmazdı ama vampirleride seviyorum tamam minide bir vampir ısırığı ben tamamım :D

Üst üste dizi izlememek lazım..:D

@Nelly isim düşünüyorum düşünüyorum ay cadısı, moon witch ya da dolunay cadısı evet bu da olabilir ??

Üst üste dizi izlememek lazım..:D

Erciiiii ne demek istiyorsun açık konuş (ya yanımızdasındır ya da karşımızdasındır, sadece bir dost :D)

@minerva ay cadısı süper oldu benim burcun gezegeni de ay zaten :D

Evet erci amacın ne??

Örümcek ısırsın kedi çırmık atsın ney lan bu?:D:D

Bir soru size? Kurt adam, vampir, cadı, örümcek adam, şekil değiştiren, superman, flash vs. hangi süper kahraman ya da yaratık olmak isterdiniz ve neden?? :D

vampire olmak isterdim madem birini seçmek zorundayım,nedenine gelince vampirler uçabiliyor süperman yetenekleri var çok hızlı koşuyorlar flash yetenekleri de var ve ölümsüzler ve estetikler ve karizmatikler ve örümcek adam yetenklerinide pekala taşıyabilirler yani son kararım vampir olmak ;)

Nellas canım,bende kurtadam olmak isterdim \o/ ppp

Nedeni ise nellası korumak için \o/

@minerva güzel tercih :)...Lakin sürekli kan içmek sıkıcı olsa gerek...güneş olayı var bi de

@mac72 ışığın yanıyor :) Sen hangisi olmak isterdin?

Eneee farkediliyo mu yaa..:?:D
Süperman olsun ne öyle Hayvan, haşerat:D

Üst Alt