Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Penny Dreadful / Yabancı Dizi

Ve penny dreadful macerası biter...iyi seyirler :)

Bu dizi edebi yapısı ve tabi ki oyuncularıyla bam başaka bir yer edindi bile dizi dünyasında.

**spoiler**

Bu bölümde Vanessa Iyves ın gizemli geçmişini öğrendik. Bir bölüm boyunca sadece Eva Green izlemek gerçekten çok keyifliydi. Film tadında diyaloglar, görsellik ve oyunculuk...Mina ve Vanessa nın taa çocukluktan gelen arkadaşlıkları ve gelişen olaylar sonucu Vanessa nın ruhunun karanlık tarafının çıkması. Vanessa: "....bense mina yı onu öldürecek kadar çok seviyorum..."

**spoiler**

Bu bölümün süprizi vampir avcısı Van Helsing idi..Lakin ömrü kısa oldu. Vanessa' nın şeytanı yine ortaya çıktı. Baya bir ortalığı karıştıracağının sinyallerini de verdi. Chandler veremli kızı ısırsa yaa kız iyileşir kurtkız olur (tabi Chandler krt adam ise, öyle varsayıyoruz)

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

:D :D Sir Malcolm...o da kaşif amca (İndiana Jons gibi)...Hepsinin hikayesini merak ediyorum :D

Yaratığı bu sefer biraz baside indirgemişler gibi ..:D

Demi orda herks bi çeşit yaratık :D Vanesayı etkileyen iblisi işte..:)

Vanessa' ya musallat olan Amun- Ra, yaa o o vampir soyunun yaratıcısı gibi...Bu arada Mia o tipsiz vampir (yaratıkta) ne bulmuş da gitmiş evlenmiş onla anlamadım. Vampir dediğin çok çekici olur yavf :D

**spoiler**

Dikkat spoiler içerir bir bölümde bulunmaktasınız gözünüzü kapatarak hızla çıkınız ! :D

Yok yok konu hakkında yaklaşık fikrin olur spoiler candır..:p

Çok aşırı spoiler vermedik Haticecim :) Ama yine hiç okumaman daha iyi tabi..Penny dread ilk sezonun son bölümü pazar akşamı yayınlanacak bu da bitiyor .

2. sezon penny dreadful efsane bir kaç bölümden oluşan soluksuz bir sezon yaşattı. İlk sezondan alıştığımız karakterler bu sezon cadılarla mücadele ettiler. Gothik ve felsefik ortamlar diyaloglar harikaydı.

Üst Alt