Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Dün cam açık tam önünde de sehpa var onun önünde sandalye..battlestar galactica izliyoruz hava daha kararmamış tabi..anam bişi uçaraaak üstümüze doğru geliyor..kocaman bir güvercin gir pencereden pat kon sandalyeye Kardeşimle şöle bi birbirimize baktık hayal mi bu diye Güvercinde guruldayarak bi bana bi kardeşime baktı taam fotorafını çekecekkeen usta bir dönüş ve pikeyle hoop geldiği gibi gitti ...sehpamıza da kakasını yapmayı ihmaal etmemiş
Adam tek başına efekt makinası gibi harbi .. yanlız isteklekleri fazla dizide yeterince hatun yok zaten adamlar biribirne sarmaya başladı adam bana hatun yarat diye tutturdu yaa laa..
Bence veremli kız ölecek ve onu yapabilir eş ...
Yaaa adam nefes alsın yeter diyo güzelliği aradığını kim söyledi..
Yaa o vakit saklayacak bişeyi yok ki "ben güzel bir kadın istiyorum" yerine "Tiyatrodaki kadını istiyorum" derdi .. Teklif mi var aralarında ? adam ne istiyorsa söylüyor
ÖLümü demek sonsuz bi arkadaş demekte hadi can verirde kızın elemanı sevmesini nasıl sevdirecek? "Sen elmayı sviyorsun diye elma da seni sevmek zorundamı?" hesabı
Kız bi de Frankiye aşık olurmuş..kan çıkar valla