Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Penny Dreadful / Yabancı Dizi

@mac72 yakışıııır :D..vee tam da sana göre bir cevaptı :D

Barış güvercinini duydukta şakasıcı nasıl oluyor ki?:)

Dün cam açık tam önünde de sehpa var onun önünde sandalye..battlestar galactica izliyoruz hava daha kararmamış tabi..anam bişi uçaraaak üstümüze doğru geliyor..kocaman bir güvercin gir pencereden pat kon sandalyeye :D Kardeşimle şöle bi birbirimize baktık hayal mi bu diye :D Güvercinde guruldayarak bi bana bi kardeşime baktı taam fotorafını çekecekkeen usta bir dönüş ve pikeyle hoop geldiği gibi gitti :D...sehpamıza da kakasını yapmayı ihmaal etmemiş :D :D

hahaha o ben değilim işte..:D Kafanıza denk gelmemiş ama belki amorti çıkar piyango alın..:D

Sizin evde kanatlıların uğrak noktası gibi ..:D

Yok yoook edepli güvercindi :D ne biçim bir milletiz yavf kafamıza kş sıçınca mutlu oluyoruz :D bilet al bilet hahahaaa

Dün cam açık tam önünde de sehpa var onun önünde sandalye..battlestar galactica izliyoruz hava daha kararmamış tabi..anam bişi uçaraaak üstümüze doğru geliyor..kocaman bir güvercin gir pencereden pat kon sandalyeye :D Kardeşimle şöle bi birbirimize baktık hayal mi bu diye :D Güvercinde guruldayarak bi bana bi kardeşime baktı taam fotorafını çekecekkeen usta bir dönüş ve pikeyle hoop geldiği gibi gitti :D...sehpamıza da kakasını yapmayı ihmaal etmemiş :D :D

Bu kaçıncı vaka yaaaaa, sizin evde var bi şi şekerim :D Bu arada salı günü hastaneye giderken bir ağacın yanından geçiyordum iyiki başıma isabet etmedi bu saçların arasından o kaka nasıl çıkardı bilmiyorum ama koluna geldi montumun(bilette almadım hoş sevinmedim de yani sevinilecek bir şeydide ben kaçırmadım umarım :D)

Yaa sorma minerva :)...alfred hitchcock un Kuşlar filmi aklıma gelmeye başladı :D

Bir bölümü daha arkamızda bıraktık. Bu bölüm Dorian Gray ağırlıklıydı. Onun gizemli hayatına giriş yaptık lakin hala ne işler çeviriyor bilmiyorum :)...Vanessa Iyvis ise tam bir gizem vampirler bile "mama" diyor. Benim en keif adığım bölüm tiyatro sahnelerinin olduğu bölümdü. :)

Adam tek başına efekt makinası gibi harbi ..:D yanlız isteklekleri fazla dizide yeterince hatun yok zaten adamlar biribirne sarmaya başladı adam bana hatun yarat diye tutturdu yaa laa..

Adam tek başına efekt makinası gibi harbi ..:D yanlız isteklekleri fazla dizide yeterince hatun yok zaten adamlar biribirne sarmaya başladı adam bana hatun yarat diye tutturdu yaa laa..

ve o tiyatro sahnesinde oyuncu kıza ben gözümü diktim ne yalan söyleyim çok hoş,güzel kız ben olsam onu öldürürdüm giderdim frankieye hadi bakalım şimdi bu kızı benim için geri döndür derdim,evet derdim abi :)

P.S: O tiyatro sahnesinde ben böyle bir şey beklemiştim ama kısmet değilmiş bir dahakine artık :D

Bence veremli kız ölecek ve onu yapabilir eş :)...

Yaaa adam nefes alsın yeter diyo güzelliği aradığını kim söyledi..:D

Yaa o vakit saklayacak bişeyi yok ki "ben güzel bir kadın istiyorum" yerine "Tiyatrodaki kadını istiyorum" derdi ..:D Teklif mi var aralarında ? adam ne istiyorsa söylüyor

Evet" güzel bir eş istiyorum" dedi..dr. frenky de "tam da sana layık de mi" dedi..sonra gırtlağına sarıdı Canibal

Yaa o vakit saklayacak bişeyi yok ki "ben güzel bir kadın istiyorum" yerine "Tiyatrodaki kadını istiyorum" derdi ..:D Teklif mi var aralarında ? adam ne istiyorsa söylüyor

Onun nazı frankieye geçiyor gibi yoksa tiyatrodaki babasına karşı pek mülayim, uysal bir çocuk ve o güzel kızada aşık ise bir yandan öldürmeye kıyamıyor bir yandan da o ölmeden istediği ebedi aynı zamanda güzel bir eşe sahip olamayacağını düşünüyor olabilir(hayal gücüne stop demem gerek yazmaya başladım :D)

ÖLümü demek sonsuz bi arkadaş demekte hadi can verirde kızın elemanı sevmesini nasıl sevdirecek? "Sen elmayı sviyorsun diye elma da seni sevmek zorundamı?" hesabı:D

ÖLümü demek sonsuz bi arkadaş demekte hadi can verirde kızın elemanı sevmesini nasıl sevdirecek? "Sen elmayı sviyorsun diye elma da seni sevmek zorundamı?" hesabı:D

Frankiede kesin o zombiye bile aşık edecek formül vardır, yoksada bulacağına inanıyorum :D

Kız bi de Frankiye aşık olurmuş..kan çıkar valla :D

Frankie ile daVincide mc Gayver 'i depersyona sokacaklar haa...:D

Üst Alt