Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prof.Dr. Şevki Erdem'e skolyoz ameliyatı olan var mı?

zelih@

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhabalar Kayseri de erciyes tıp fakultesinde gorev yapan prof.dr Şevki Erdem hocanın hastası olan varmı.kızım 3 yasında 18 aylıkken skolyoz oldugunu ögrendik 40 derece..o zamandan beri Şevki hocaya gidiyoruz.3 bucuk yasında kızım ameliyat olacak doktorumuzdan memnunuz ama baska hastalarından da nasıl oldugunu dinlemek isterim

Prof.Dr.Şevki ERDEM Sağlık Bakanlığı yılın doktoru

sağlık bakanlığı tarafından seçilmiş en iyi doktor olma ödülünü alan yılın doktoru

Prof. Dr. Şevki Erdem'e skolyoz ameliyatı oldum. Çok çok memnunum!

16 yaşındayım. 1.5 ay önce ameliyat oldum, ameliyat olmadan önce sürekli bu forumu takip ediyordum ama bir türlü üye olmaya cesaret edememiştim. O kadar memnunum ki! Sizlere anlatsam sayfalar yetmez.

75-80 derece arasında sırtımda skolyoz vardı. 4-5 tane doktora gittik. Deneyimlerimi anlatayım isterseniz:

İlk gittiğim doktor, film vs istedi. Çektirip teslim ettiğimde masada kalırsın, hiçbir şansın yok dendi. Hayatımda hiç o kadar üzgün olduğumu hatırlamıyordum. Her neyse, işin ilginci ondan sonra bir tane muayenehanesi olan doktora gittik, adam ameliyat yapılır sorun yok dedi, hatta dümdüz yaparım omurganı dedi :D.

Araştırdım baya ve birkaç kişiyi masada bırakmış olduğunu öğrendim. O anda vazgeçtim. İsim vermeyeceğim.

Ondan sonra hayatımdaki en güzel şeyi yaparak Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittik. Şevki Erdem beni iyicene inceledi. Çok ama çok iyi bir doktor. Güleryüzü yüzünden eksik olmuyor asla. Ben hayatımda bu kadar iyi kalpli bir insan görmedim şu ana kadar. Devlet hastanesi ancak doktor profesör, yani ameliyatlarda hastalardan Profesör farkı alma hakkı var, ama o kimseden tek kuruş almıyor. Ameliyatlarındaki tek amacı hastaların hayır duası :). Her neyse ben doktoru çok sevdim, benden emar vs vs bir sürü şey istedi. Benim ailem de o anda başka birini arıyormuş ondan onay gelince buna dönüş yapmadık bir süre. Çok ama çok üzüldüm çünkü bu doktoru çok sevmiştim.

Bu ailemin bulduğu doktor ameliyatı yaparım ama yeteri kadar dedi. Risk de yüksek bilgin olsun dedi. Tamam dedik. Heyet kararıyla red aldı o da. Ben de içten içten sevindim. Çünkü Şevki Erdem'e gitme şansım doğmuştu tekrardan. Ailem ondan da olumlu bir yorum gelmesini beklemiyordu ama istediği şeyleri çektirdik. Kontrol etti ve 3 gün sonra ameliyat dedi :) :) :). Dedim risk, tam o anda sözümü kesti, risk falan yok, bana güvenmiyor musun yoksa dedi :). Çok ama çok mutlu olmuştum. Ayrıca ameliyat öncesi kesinlikle beni riske atmak istemediğini, o yüzden omurgamı olabilecek en iyi ameliyat sırasında en risksiz düzeye getireceğini söyledi.

Ameliyat bitti ve omurgam nerdeyse dümdüz oldu :). Ayrıca çoğu kişinin dediği 3 ay ağrı oluyor vs de hikaye. Sadece ameliyat çıkışı ilk 3 saat acı çektim, bir de diren'i çıkartırlarken :D. Diğer ağrıların hepsi fasa fiso. Zaten ameliyattan 2 hafta geçtikten sonra hiçbir şeyim kalmadı. Nazar değmesin :). Kesinlikle ama kesinlikle önerdiğim bir doktor, eğer gerçekten yapılabilecek bir ameliyat ise yapıyor, risk oranına göre gerekirse yapmıyor. Şu ana kadar hiç kimseyi masada bırakmamış zaten :).

Ayrıca yılın doktoru: Yılın doktoru 70 genci ücretsiz ameliyat etti - Memurlar.Net

Kesinlikle ameliyattan korkmayın. İmkanınız varsa da bu doktora ameliyat olun bana sorarsanız. Şimdiden hepinize geçmiş olsun...

Arkadaşlar Dr. şevki Erdem'e ameliyat olan var mı? Ameliyat masrafı ne kadar tutuyor..

birtan

Birtan ameliyatlar üretsiz oluyor sigorta karşılıyor tabi varsa.

Merhabalar ilk mesajımdan sonra yıllar gecti. Kızım 7 yaşında artık ama 5 kez ameliyat oldu. Şevki hocayı karşımıza çıkaran Rabbim e sonsuz şükürler olsun önce ona sağlık versin oda yavrularimiza inşallah

Bende 5 gün önce skolyoz ameliyatı oldum arkadaşlar

Şevki erdem e git derim

Ben ameliyat olalı 9hafyayı geçti hala bel ağrım var eskisinden de kötü üstelik...her gün Ağrı kesici aşıyorum doktor geçecek diyor bekliyorum ama Geçmiyor...YAŞ da var tabi ben bu ameliyat-ı 41yaşımda oldum...öğretmenim okula başlayamıyacağım diye korkmaya bsşlladım ben de mi böyle oldu yoksa sizde Ağrı kesici kullandınız mı bi terslik mi var ben de merak ediyorum...derecende düşüktü 40detece idi...keşke oşmasaydım diyorum artık...

Ya benimde 1 hafta oldu bugün ağrı kesicilerle idare ediyorum şiddetli oluyor bazen sizin doktorun adı ney acaba?

Ben Şevki beye ameliyat olmadım özel hastanede oldum kontroller falan iyi olur daha dikkatli davranırlar diye...şimdi pişmanım bu ağrılar daha ne kadar devam edecek yoksa hiç mi geçmeyecek boşuna mı oldum merak ediyorum...bir de sıra vardı çok Şevki beyde beklemek istemedim Eylül'de okula başlayayım diye

Şevki hocaya tekrar gidin bence ona ameliıyat olanlar 3 haftaya eskisi gibi oluyormuş yani ben olanları okudukça mutlu oluyorum yani en azından baksın kayma falanmı var ağrıya da bişey der belki

zelih@

Merhaba zeliha
nasılsın naptınız kızının kontrolü yapıldımı son durum nedir,biz önümüzdeki ay kontrole gidecegiz Şevki bey ne der bilmiyorum ama oglumun eğriliğinde gözle görülür artma var boyu uzadıgı için sanırım.hocada uygun görürse bu sene ameliyatlar başlar senin geçtiğin zor yollardan ben daha yeni geçiçem .inşallah seninki gibi güzel günlere hayırlısıyla ulaşırım.Bu arada temasa gectinse biliyorsundur Şevki bey özel hastaneye geçti,bu durumda bizi cok üzdü çünkü bizi maddi acıdan nelerin beklediğini bilmiyoruz .Şevki beyi bulana kadar cok doktor hastane gezmiş sonunda bir oh demiştik ama oda özele geçti ve eski hastane evime 10 dakika mesafedeyken şimdiki çok ters bir yerde 2 saatlik yolu var,herşeyde bir hayır vardır derler bende öyle diyorum elden bişe gelmiyor sonuçta.güzel haberlerini bekliyorum sağlıklı mutlu günler dilerim

Merhaba ben 14 yaşındayım ve 10 gün önce skolyoz ameliyatı oldum.Şevki hoca sayesinde omurgam düzeldi.derecem 45 dereceydi.birçok doktora gittim ama bu işin uzmanı şevki hoca.o gerçekten çok iyi bir doktor. Çok mütevazi, çok cana yakın.hiç tereddüt etmeden ameliyatımı oldum.normalde kan bile aldırmaya korkarken şevki hoca beni cesaretlendirdi ve ameliyata hazırladı.hiç korkulacak birşey yok kimse lütfen korkmasın.Ameliyat zor ve kişiye göre riskli ama şevki hoca bu riski en aza indirmeyi başarıyor.Ameliyatım 4 saat sürdü ve 26 platin takıldı.Şuan kendimi çok iyi hissediyorum biraz ağrılarım var yinede ama kendi başıma kalkıp yatabiliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.Yani kısaca korkulucak hiçbirşey yok siz doktorunuza güvenin ve Allah'a şevki hoca gibi bi doktora sahip olduğumuz için bol bol şükredin :) :) :)

Merhaba ameliyatı haydarpaşa devlet hastanesindemi oldunuz yoksa hocanın geçtiği yeni hastanedemi ve ilk ameliyatınızmı

Mrb dilek biz kizimla ayın 6 sında şevki hocaya yeni hastanesinde muayene olduk herşey yolunda dedi ameliyata gerek görmedi seneye tekrar kontrol dilek kardeşim Rabbim sanada kolaylık versin zor bir süreç saklayamam ama kabullenip işin başına geçmekten başka yapacak birşey yok evet maalesef yeni hastane baya maliyetli olabilir Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah mutlaka durumdan haberdar et Kaygini en aza indirmeye çalış Rabbim çocuklara çok büyük bir dayanma gücü veriyor inşallah kolay olacak herşey

Bizden rumuzlu arkadaş bu ameliyatın yaşla çok alakası var bence yaş ilerledikçe sanırım zorlaşıyor çünkü büyüklerin vücudu kas yapısı ile kaplı buda geç toparlanmaya neden olabilir ağrılar bu yüzden çok olabilir kaldıki kolay bi ameliyat degil ağrılar normal bence şevki hocaya muayene olmanızı tavsiye ederim fikir almiş olursunuz biz 2009 dan ber onun hastasiyiz bu hafta yeni hastanesinde kontrol olduk 150 TL. Muayene ücreti var

Son düzenleme:
kifoz ve skolyoz ameliyatı ayni andave tek ameliyatla mi yapilir

merhabalar Kayseri de erciyes tıp fakultesinde gorev yapan prof.dr Şevki Erdem hocanın hastası olan varmı.kızım 3 yasında 18 aylıkken skolyoz oldugunu ögrendik 40 derece..o zamandan beri Şevki hocaya gidiyoruz.3 bucuk yasında kızım ameliyat olacak doktorumuzdan memnunuz ama baska hastalarından da nasıl oldugunu dinlemek isterim

72 derece kifoz ve 32 derecede skolyoz oldugumu ogrendim.28 yasindayim sevki beye muayene oldum.simdilik plates ve yuzme onerdi açı degismezse ameliyat dedi.cok korkuyorum.bebegim var küçücük nasıl olacak bilmiyorum.ne yapmaliyim sizce

Merhaba arkadaslar bende sevki hocanın yeni hastanesınde muayene oldum.72derece kifoz 32derece skolyoz oldugumu öğrendim.simdilik egzersiz verdi açım değişmezse ameliyat olacağımı söyledi.küçücük bebeğim var.cok korkuyorum.riskli bir ameliyat kafam cok karışık olmazsam ilerde daha kötü olabilirim.sizce ne yapmalıyım

Bol bol egzersiz yap ve yüz .Ama gelişigüzel yüzme netten yüzme sekillerine bak o şekilde yüz . .Sigaradır alkoldur falan varsa bırak mutlaka kolay gelsin basarılar

Merhabalar arkafaşım çok zor biliyorum ama kaygıyı bir kenara bırak çünkü faydası yok zararı çok şevki hoca ne dediyse dinle doktorunun söylediklerinden başkasına kulak asma kızımın halasında da skolyoz çıktı 28 yaşında ameliyat oldu oda illaki zor bir ameliyat saklamaya gerek yok ama toparlanırsın çok uzun sürmez korkma risk derken ben daha şimdiye kadar çok kötü bir sonuç okumadım çok şükür doktorunun dediklerini yap bold bol dua et Allahın izniyle sende atlatırsın inşallah bu arada intetnetten filan da çok öyle bakınma kafan karışır kaygın gereksiz yere artar Rabbim kolaylık versin sana ve hepimize

Songun ve zelih@ rumuzlu arkadaslar cok tesekkur ediyorum desteginiz icin...Hersey Allahtan biliyorum tevekkül etmeliyim.ogretmenim ogrencilerim var ameliyat olursam ara vermem gerekicek zaten dogum iznine ayrilmistim tekrar ara verirsem ogrencileriminde hakkina girmek istemiyorum.Bakalim artik Rabbim kolayligini verir elbet.

Sağlık herşeyden önemli ve öncelikli biliyorsun senin izne ayrılman keyfi birşey olmayacak sen kendine ferahlik vermeye çalış işini önce Allah'a sonra Şevki hocaya bırak herşey zamanla yoluna girer Evelallah

Teşekkürler Zelih@ ben de bayram ertesi Şevki hocaya gidecem...

bende ocak ayında sevkı hocada amelıyat oldum ve gayet ıyıyım
herkese tavsıye ederım 1 ayda eskısınden daha ıyı oldum

Benimde ameliyatımı şevki hoca yaptı. 25 gün geçti şuan çok iyiyim ama 1 buçuk ay sonra öne eğilmeye başlamam gerekiyo açıkçası biraz korkuyorum sanki bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Merhaba. Öncelikle herkese geçmiş olsun. Ben en son 6 ay önce kontrole gitmiştim. Sırtım 29 belim 28 dereceydi. 15 yaşındayım bu arada. Bu ay tekrardan kontrole gideceğim. Farklı bir doktorla görüşmek istiyordum. Yazdıklarınızı okuyunca Şevki Erdeme gitmeye karar verdim. Hastayla iletişimi nasıl? Bu ay için randevu almak istiyorum vardır umarım.

Geçmiş olsun
şevki bey e gözün kapalı gidebilirsin.hem çok iyi bir doktor hemde iletişim konusunda samimi içten.randevunu hemen almanı öneririm o kadar yoğunki 2 ay sonrasına randevu alabilirsin.

Teşekkürler, size de geçmiş olsun. Keşke daha önceden alsaymışım.

Üst Alt