Prof. Dr. Şevki Erdem'e skolyoz ameliyatı oldum. Çok çok memnunum!
16 yaşındayım. 1.5 ay önce ameliyat oldum, ameliyat olmadan önce sürekli bu forumu takip ediyordum ama bir türlü üye olmaya cesaret edememiştim. O kadar memnunum ki! Sizlere anlatsam sayfalar yetmez.
75-80 derece arasında sırtımda skolyoz vardı. 4-5 tane doktora gittik. Deneyimlerimi anlatayım isterseniz:
İlk gittiğim doktor, film vs istedi. Çektirip teslim ettiğimde masada kalırsın, hiçbir şansın yok dendi. Hayatımda hiç o kadar üzgün olduğumu hatırlamıyordum. Her neyse, işin ilginci ondan sonra bir tane muayenehanesi olan doktora gittik, adam ameliyat yapılır sorun yok dedi, hatta dümdüz yaparım omurganı dedi
.
Araştırdım baya ve birkaç kişiyi masada bırakmış olduğunu öğrendim. O anda vazgeçtim. İsim vermeyeceğim.
Ondan sonra hayatımdaki en güzel şeyi yaparak Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittik. Şevki Erdem beni iyicene inceledi. Çok ama çok iyi bir doktor. Güleryüzü yüzünden eksik olmuyor asla. Ben hayatımda bu kadar iyi kalpli bir insan görmedim şu ana kadar. Devlet hastanesi ancak doktor profesör, yani ameliyatlarda hastalardan Profesör farkı alma hakkı var, ama o kimseden tek kuruş almıyor. Ameliyatlarındaki tek amacı hastaların hayır duası
. Her neyse ben doktoru çok sevdim, benden emar vs vs bir sürü şey istedi. Benim ailem de o anda başka birini arıyormuş ondan onay gelince buna dönüş yapmadık bir süre. Çok ama çok üzüldüm çünkü bu doktoru çok sevmiştim.
Bu ailemin bulduğu doktor ameliyatı yaparım ama yeteri kadar dedi. Risk de yüksek bilgin olsun dedi. Tamam dedik. Heyet kararıyla red aldı o da. Ben de içten içten sevindim. Çünkü Şevki Erdem'e gitme şansım doğmuştu tekrardan. Ailem ondan da olumlu bir yorum gelmesini beklemiyordu ama istediği şeyleri çektirdik. Kontrol etti ve 3 gün sonra ameliyat dedi
. Dedim risk, tam o anda sözümü kesti, risk falan yok, bana güvenmiyor musun yoksa dedi
. Çok ama çok mutlu olmuştum. Ayrıca ameliyat öncesi kesinlikle beni riske atmak istemediğini, o yüzden omurgamı olabilecek en iyi ameliyat sırasında en risksiz düzeye getireceğini söyledi.
Ameliyat bitti ve omurgam nerdeyse dümdüz oldu
. Ayrıca çoğu kişinin dediği 3 ay ağrı oluyor vs de hikaye. Sadece ameliyat çıkışı ilk 3 saat acı çektim, bir de diren'i çıkartırlarken
. Diğer ağrıların hepsi fasa fiso. Zaten ameliyattan 2 hafta geçtikten sonra hiçbir şeyim kalmadı. Nazar değmesin
. Kesinlikle ama kesinlikle önerdiğim bir doktor, eğer gerçekten yapılabilecek bir ameliyat ise yapıyor, risk oranına göre gerekirse yapmıyor. Şu ana kadar hiç kimseyi masada bırakmamış zaten
.
Ayrıca yılın doktoru:
Yılın doktoru 70 genci ücretsiz ameliyat etti - Memurlar.Net
Kesinlikle ameliyattan korkmayın. İmkanınız varsa da bu doktora ameliyat olun bana sorarsanız. Şimdiden hepinize geçmiş olsun...