Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prof.Dr. Şevki Erdem'e skolyoz ameliyatı olan var mı?

Merhaba arkadaşlar bu cuma günü ameliyat olacağım ameliyattan kaç gün önce hastaneye yatırıyorlar bilgisi olan cevap verebilirse sevinirim

1ay oldu skolyoz ameliyatı olalı... Şevki hocaya

özel hastanede hemen yapılır anestesı testlerı ama devlette 3 surdugu oluyorr tabı hastaneye gore degısır

Allahim şifa versin kolayliklar diliyorum biz kizimin şimdiye kadar olan ameliyatlarini hoca özele gecmeden önce yaptirmistik bundan sonra özel hastanede devam edecegiz Rabbim kolaylik verir inşallah bu yaz tekrardan gerdirme ameliyati olacak

Arkadaşlar tekrar merhaba 😃 ameliyatı oldum ve bir hafta geçti üzerinden hastaneden yeni çıktım egzersiz ve yürüyüş yapıyorum ağrılarım büyük ölçüde azaldı denebilir ama sırtımdaki platinleri hissediyorum duz yatamiyorum çok rahatsız bir his veriyor. Ne zamana geçer sizce ve normal midir ? Bir de ben şuan babamın yardımı ile yatagimdan kalkiyorum ve annemin yardımı ile oturup kalkiyorum ne zamana kadar böyle sürer bir ay kadar sonra kendi işimi kendim halledebilir miyim? Şimdiden teşekkürler .

Gecmis olsun Rabbim bundan sonrasi icinde kolayliklar versin ameliyati atlatmissin nasil olsa iyilesmek icin cok acele etme uzun sürmeyecek Allahin izniyle
Mesajini okurken kizim aklima geldi hemen içim acidi o daha cok kucuk oldugu icin senin gibi ifade edemiyor bende ne kadar anlamaya calissamda bilemiyorum
Nasil hissediyorsun kendini sirtimdaki vidalari2l hissediyorum yazmissin nasil oluyor cok rahatsiz ediyormu kizimi az da olsa anlamak istiyorum durumundan bahsedermisin

Ameliyati nerde hangi doktora oldun

zelih@ ameliyatı Haydarpaşa numune eğitim araştırma hastanesinde hakan serhat yanik a oldum abla yumuşak yataklar iyi gelmiyor benim yatağım yumusacikti onda yattım bi gece ama mahvetti beni tüm o platini vidaları hissettim sonra annemler sert bi yatak vardı ona goturduler Allahıma bin sukur hissetmiyorum şuan operasyonun yapıldığı tarafta uyuşukluk ve ağrı arası bisiyler hissediyorum ilk güne oranla çok azaldı ağrılarım ama hala var tabi egzersizler ve yurume çok iyi geliyor özellikle egzersizler ben çok yumuşak bi yatağın üstünde vs yatirmayin derim abla ben sert yatakta yatiyorum sirt üstü veya yan bi şekilde rahatim Allaha sukur hissetmiyorum diyebileceğim şey bunlar. Bu perşembe dikiş aldiracagim çok korkuyorum ama artık dayanicaz inşaAllah bir sekilde sizede çok geçmiş olsun Allahım hepimize şifa versin

Koskoca ameliyati atlatmissin dikis aldirmada ne var ☺☺
Kac yasindasin birkez ameliyat olacaktin degilmi Benim kizim ilk büyük ameliyatindan sonrada 4 kez gerdirme ameliyati oldu Rabbim hepinize şifa versin insallah cok saol mesaj yazip bilgilendirdigin icin

mavininikitonu Dikiş aldırmaktan mı korkuyorsun.. Öyle riskli bir ameliyatı atlatmışsın.. Dikiş onun yanında sinek ısırığı gibi...ameliyattan 20gün sonra ağrılar yok denilecek kadar azalıyor. 1ay sonra tamamen ağrılar bitiyor..ilaç kullanmaya gerek kalmıyor..

Karan.fil zelih@ 17 yaşındayim ya ben şimdi sirtimin sol tarafı uyuşuk gibi bide huylaniyorum ben kendimi atıyorum oraya biri dokununca isteksizce agriyo o yüzden korkuyorum aldırmaya dıkisleri ya ve ilk kez oldum ameliyatı inşallah bidaha gerekmez

mavininikitonu korkmana gerek yok.dikiş alınırken herhangi bir acıma olmuyor.Uyuşukluk normal ameliyatın daha çok yeni..hepsi geçecek biraz sabır...

mavininikitonu dikiş almamış olsamda defalarca alınmasını izledim (benden de alındı zamanında) dikiş alırken hiçbirşekilde sana temas etmiyorlar, dikiş ipini pens ile tutup yine ipe neşterle dokunuyor hepsi bu :)

Karan.fil mustafa58 mahvoldum ya ilk kez başıma geldi böyle dikiş aldırma falan ve artık nasıl bagirdiysam güvenlik bile içeri girdi noluyo diye 😂 çok fenaydi ya sirtim kanamis bide o ortada bi dikiş vardı onu tutup bi uç dört dakika çektiler etinden et koptu sanki 😫 saskinim sinek ısırığı gibi hissedersin dediler ama benim hissettigim acı tarifsiz 😒

mavininikitonu ☺ gerçekten mi bu kadar acımaması gerekiyordu...neyse kocaman bir geçmiş olsun. Gelmiş geçmiş zaten ... 😊bundan sonra daha rahat edeceksin...kremi düzenli sür...

Ameliyattan sonra ne kremi veriyorlar bize hic krem filan veren olmadi ne icin sürüyorsunuz

Banada başka bi doktor bi krem ismi verdi ama kizimin ameliyatlari devam ettigi icin kullanmadim

ARkadaşlar merhaaba.Ben adanadan berkay.Benımde 80 derecenın ustunde kıfoz var.Birçok doktora mesaj attım hepsı amelıyat olman gerekıyor dedı.ADanada 2 doktora gıttım.2 sıde herşey ıcın geç kalmıssın dedı.bu arada yaşım 29.25 yasında gıttım ılk defa doktora.Aılem bıldıgı halde bana bu rahatsızlıgım oldugunu soylemedı.dısardan bakıldıgında cok fazla belırgın degıl kıfozum.İşte burdakı doktorlar amelıyat rısklı dedı.Ben amelıyat olmak ıstedım.Aılem ıstemedı.DAha sonrada hıc doktora gıtmedım aılemde hıcbırsey demedı.Bende Scheuermann kıfozu var.Aılem daha ılerlemez dedı bende 5 yıldır doktora gırmıyorum.Sizce amelıyat olmalımıyım.yada ne yapabılırım

Berk@y dışarıdan belli bile olmayan kifoz'a bile amaliyat için geç kalmışsın dedilerse benim için hiç şans yok çünkü beni 1 km öteden gören anlar ne olduğunu, ayrıca eğer o kadar az ise sen de riske girme derim.

mustafa58 derecesi 80 dışardan bellı oluyor ama aşırı degıl.bırde skolyozda mevcut.yururken saga sola gıdıyorum.duz yuruyemıyorum.2 kat cıksam kalbım cok hızlı atıyor.nefes darlıgıda var.hanı daha ılerler mı korkum o benım.

Berk@y bence kesinlikle olmalısınız ben olalı 1 ay oldu kifoz 55 civarı skolyoz 43 civarı daha da fazla olabilir son derecem neydi bilmiyorum. Ben dediğim gibi ameliyat olalı 1 ay oldu ve şuanda dümdüz sayılabilir sirtim 5 cm boyum uzadı oldum 179 😂 Haydarpaşa numune eğitim araştırma hastanesinde doktor hakan serhat yanık ameliyatımi yaptı çok memnunum ben hiç beklemeyin bi gozukun derim her ameliyat riskli 100 derece olanı bile ameliyat ediyorlarmış bazı doktorlar iyice araştırın olun derim gerçekten daha iyi oluyor herşey şuan öne eğilmek yasak bana 2 ay sonra eğilmeye başlayacağımı söylediler ama ben halimden memnunum zaten zayıf bi kız olduğum için fiziki gorunusum bozulmuştu iyice bi omzum dusmustu bi tarafından semer gibi olmuştu resmen.. Çok sukur diyorum ameliyat olduğuma.

mavininikitonu Değerli açıklaman için çok teşekkur ederım.Ben aslında amelıyat olmak ıstıyorum.Bugun adanada Alihan derıncek adında bır doktora gıttım.SAdece kontrol ıcın.4 sene ıcınde ilerlemıs mı durumu hakkında.Bana dedıgı şu.eskı flımde %84 kıfozun var.Şimdı ılerlemıs olabılır.Senı hemen amelıyat edelım dedı.Ama bana pek sıcak gelmedı.Hanı istanbulda bır doktra gıtmek ıstıryoum.Amelıyat ıcın kredı çekecem cunku.Hanı amelıyatın dezavantajı varmı acaba? Amelıyattan 1 yıl sorna egılıp kalkabılecekmıyım.Diyelım ılerleyen donemlerde yere dustum demırlerın kırılma rıskı varmı?. Aklımda bır suru soru var.

Berk@y öncelikle ameliyattan bi yıl sonra eğilip kalkma durumunu şöyle söyleyebilirim ben bi kız gormustum ameliyat olduğum hastanede kız gayet eğilip kalkabiliyodu . biraz insanın ameliyattan sonra yürüyüşüne, egzersiz yapışina da bağlı ne kadar çok yaparsan senin için o kadar iyi bence. Ve demirlerin kırılma ihtimali demissiniz ben takılan vidalar ve platinler demir değil özel bi maddeden yapılıyor diye biliyorum esnek vücuda uyumlu bir madde diye biliyorum. İnşallah çarçabuk iyilesirsiniz . Ameliyatin ilk zamanları Zorlu geçti ama zorluk olmadan kolaylık olmaz benim ilk 2 haftam çok sıkıntılıydı. Kesinlikle olun derim ve doktorumu tekrar öneriyorum bi gorunun derim Haydarpaşa numune hastanesinde doktor serhat yanık. Geçmiş olsun tekrar

şevki hoca gerçekten iyi bir doktor olabilir lakin ben memnn kalmadm özel muynehanesine gttim ilgilnmedi ve bu amaliyatı çok tavsiye etmiyorm dedi bir ikii yıl bkleyelm skolyozn ilerlerse yapalm amaliyatı dedi zatn benm skolyozm 100 derecydi daha ne kadr ilerleyebilr ki .... sonra ben NURULLAH ERMİŞ beye gitim istrsen amaliyatını hemen yapalm dedi saolsnda yaptı çok başarılı bi amaylt oldu çok güzl bi düzlme oldu belimde çok memnunum .... smdi o beni amaliyt etmeyen yıllarımı bu hastalıkla geçrmeme sebeb olan doktorlarla bir bir görüşmek istiyorm allah izn verirse ....

Merhabalar ben Emsey hastane sine yattım bu gece yarın sabah Şevki hocaya ameliyat olacam çok heyecanliyim ameliyat sonrası si durumum aklında sormak ve öğrenmek isteyene bilgi verebilirim dualarınizi bekliyorum

öncelıkle geçmış olsun ne kadar talep ettıler amelıyat için?? bizde gitcez emseye

Üst Alt