@Ben_Claudius 
bugün hastaneye gittim insanlara vesvese verdim ve çok korktum beni dövecekler diye

bugün hastaneye gittim insanlara vesvese verdim ve çok korktum beni dövecekler diye
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Eğer inandığınız dinde dua diye birşey varsa heryerde kabul olur.
 Eğer inandığınız dinde dua diye birşey varsa heryerde kabul olur. Ayrıca fizyolojik bir rahatsızlığımız var diyelim dua edersek geçer öyle mi? Aklınız alıyor mu bunu? O zaman her ölümcül hastalığı olan hiç  doktora gitmesin kabeye gitsin dua etsin iyileşsin. İyiymiş bak.
 Ayrıca fizyolojik bir rahatsızlığımız var diyelim dua edersek geçer öyle mi? Aklınız alıyor mu bunu? O zaman her ölümcül hastalığı olan hiç  doktora gitmesin kabeye gitsin dua etsin iyileşsin. İyiymiş bak.  Aç kıçına gül falan yazmışsınız neden kudurdunuz bir anda salyalarınız aktı. Hiç birşeyi konuşup tartışamıyor musunuz siz? Eğer hep böyleyseniz durum vahim.
 Aç kıçına gül falan yazmışsınız neden kudurdunuz bir anda salyalarınız aktı. Hiç birşeyi konuşup tartışamıyor musunuz siz? Eğer hep böyleyseniz durum vahim. Trump kabeye gidip dua etmedi herhalde.
 Trump kabeye gidip dua etmedi herhalde.