Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik rahatsızlıkların genel sebebi nedir?

kız arkadaşla yaşanılan üzüntü olabilir mi ? aldatılma gibi

Kaldıki sempati gayet insani bir özellik neden bu yokedilsin yada ortadan kaldırılsın.
Sempati tabiki yok edilmelidir. Ben neden başka birinin problemleri için kendimi paralayayim Yahu...

@gannicus,
yalnız orada Üstün hocanın yok edilmesi gereken sempati kavramı terapide ki sempati kavramı. yoksa hayatın geneline yaydığı ve istediği bir durum değil. Kaldıki sempati gayet insani bir özellik neden bu yokedilsin yada ortadan kaldırılsın. Fakat terapist bunu terapi ortamında oldukca sık denebilecek şekilde kullanıyorsa bu terapiye zarar verebilir.
O yok edilmeli demiyor zaten. Onu söyleyen benim. Ayrıca dikkatli incelerseniz kitapta terapi dışında Normal hayattan da örnekler var...

@Ahmet T,

Dostum bu başlıkta bazı mesajlarını okudum ve senin iyileşme ve uzun süre o halde kalabileceğine inancım arttı. umarım haklı çıkarım.
evet sevgiliden ayrılmak psikolojiyi bozabilir ama bu gayet doğal bir süreçtir o dönem de yaralı olursun ve yavaş yavaş kendi kendini iyileştirirsin yada destek alarak bu süreci atlatırsın ve o süreç atladığında artık o eski halinden daha güçlü ve ne istediğini bilen biri olursun.

@Ahmet T,
Sana bir gün boş zamanımda dua etcem ! Cok doluyum ! Siteye girdiğime bakmayın!

@Ben_Claudius,
Yasin okumayın biliyon mu Arapçadan ? Bide şifa tesbihleri hakkında bilgin var mı?

@lijepa, yok hocam bilmiyorum.gece yatarken 20 dk kadar dua ederim içimden ancak öyle tesbihler vs hiç bilgim yoktur. o tarz şeyleri babam bilir şuan Hac da zaten

Bi arkadaş var deyip babana Ahmet t yo Kabe’de iyileşmesi ve güzel bi hayati olması için hayırlısıyla rica edermisin

Kabede edilen dua kabul olur

bu hiç aklıma gelmemişti, hatta bir grup arkadaşlarım var onlarda benim gibi, bizler için dua eder misin diye yazayım yarın. tüm forumca belki bir işe yarar.
babamla aram olmamasına rağmen bunu yazacam tamamdır

Ben Ebru ! Ama isim ve ayrı olsun o kişi! Hayırlısıyla iyileşsin ! Rica et belki eder

@gannicus,
semptiyi yasamın dışına itmek yada ortadan kaldırmak bazen vicdanımızın sesini dinlemek bizlere yanlış şeyler yaptırıyor hadi vicdanı ortadan kaldıralım demekle eşdeğer bir amaç taşıyor. Elbeltteki bireyin böyle bir isteği olabilir lakin insan doğasına aykırı isteklerin gerçekleşme olasılığını pekte mümkün görmüyorum

@spastik,
Ne yazıyor isen onu anlıyorum. Türkçede sanırım bir sorun var...

Konu yanlışlık değil ki burada. Herkes yanlış yapar. Vicdanının sesini dinleyen biri de yapabilir. Bir buda da yanlış yapabilir. Çok Normal. Ama sempati birinin acısıyla, sevinciyle özdeşleşmek demek. Daha baştan sakıncalı. Birinin sevinci ile yükseliyor isen üzüntüsü ile de çakilırsın. Bu hastalıklı bir durum...

Üst Alt