Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikolojim iyi değil. Sürekli intiharı düşünüyorum. Ne yapmalıyım?
intihar etmek isteyen biri zaten eder ben ilaçla ettim 40 gün komada kaldım sonra yatış filan derken pişman oldum yani herkes kendine yapar kimsenin umrumda olmuyor.
Ben de birkaç yıldır ağır depresyondayım. Sürekli bende can darlığı oluyor. Herşey bomboş geliyor gözüme. Ne yaptıysam bu durum geçmiyor. Ama yine de intiharı düşünmüyorum. Çünkü annemi düşünüyorum..
Arkadas seni zorla Bi yere gönderen yada sunu yap diyen yok. Hidayet herkese nasip olmaz. Bide sen hidayete ermemissen kimsenin sucu yok. Ben 2013 ten beri Menzil cemaatindeyim. 2011 benim hastanelerde yattığım ve cıldırdığım yıllardı. 2013 ten sonra hersey yavas yavas ve sabrederek yoluna girdi. Sen inanmadıktan kimsenin sucu yok. Ben Menzile git gel sabırla namaza basladım cok sukur devam ediyorum. Acıktan imam hatip lisesini bitirdim. Su an beden eğitimi spor yüksek okulunda antrenörlük 3. Sınıftayım en basarılı öğrenciler arasındayım dostum hersey sabır. Ben inanamayacaksın kadar sabrettim. İbadetlerim yaptım. Elime herturlu guzellşk gecti. Okulda okuyorum. Ama tam iyilesmedim. Ama gene okuyorum. Eskisinden cok daha iyiyim. Tımarhanelerde yatmıyorum cok sukur. Doktorada nadir gitip ilac yazdırıyorum.En azından namazını kıl sabret. Yapacak birsey yok sabır. Benim hayatımı bilseniz. Boyle konusmazdınız. Tımarhanelerde en agır hastalardandım. Ekt oldum cok. Sabır. Herkesin inancı kendisine.
Ukican06 ...bak kendin de soyluyosun intihar ettim kimsenin umrunda olmadı diyorsun....bu sefer sakın öyle bisi yapmış olma ...40 qun komada kalmak ne yaaa...sen niye kendine boyle yapiyosun yaaa....niye ilaçlarını düzenli içmiyosun....ne olcak böyle .hep intihar mi ediceksin yapma lütfen yapma ...
....aayyy çok kızıyorum sana böyle yaptiqin için küsüp konusmicam walla ....
İyi değilim bu aralar depresyon pik yaptı doktora söylesem kesin yatış verir, aile de anlamıyor napcaz nedcez bilmiyorum, var mı bipolar depresyon evresinde olan arkadaş içimizi dökelim çıkış yolu nedir...
Rabbimin sevdiği kulusun haberin yok.
Çünkü hep erteliyorum diyorsun. Bunun anlamı nefes aldığın için hayatta umut var demektr. Bunun anlamı bu kardeşim.
O yüzden sakın pes etme. İçini ferah tut.