Valla ben nasıl görünüyorum dışarıdan tam emin değilim ama kendimden kendim bahsedecek olursam, çoğu arkadaş taleplerini ya reddediyorum yada önce bir süzgeçten geçirip sonra çoğunlukla onların da çoğunu ya reddediyorum yada redddediyorum.
ama reddettiklerimle havadan sudan konuşmalara açık olsam da saçma fikirler duymaya pek alışık olmadığıma dair sanırım kuvvetli sinyaller veriyorum.
çoğu kişi yani arkadaşlarımın çoğu durumumu hastalığımı bilmiyorlardır diye düşünüyorum çünkü ben bunu istemiyorum yinede araştırma yönü çok gelişkin bazı arkadaşlar birşekilde ulaşmış olmalılar ki bazı sözlerinden bunu anlamak mümkün oluyor. çok farketmeyecek ama durumu biliyor olsalardıda çoğunu reddederdim diye düşünüyorum.
neyse sadede gelelim.
sebep: ben çok çalışmış ve halen dur durak bilmeyen bir çalışma disiplinine sahibim ve bunu yaparken de mantık temel bilim alanının prensiplerini kullandığımı düşünüyorum yani daha anlaşılır söyleyecek olursam, mantıksız şeyler ilgimi çekmez.
ve gerçekten hatrı sayılır efor sarfettim sanırım. Ve halen de sarfediyorum. Kişi arkadaşından bilinir dolayısı ile her ne kadar çok nazik bir kişilik olarak tanınıyor olsam da çevremde arka planda çok katı kurallar bulunuyor aslında. Ve bunun bozulmasını istemem. Zarar görmeyi hiç istemem, Allah'a sığınırım ve kimse zarar görmek istemez.
yalnız olmaktan çok keyif alıyorum. sessizliğin sesi benim çoğunlukla tercih ettiğim müziktir.
bu başlığa "arkadaşım yok" diye derdini paylaşanlara söyleyeceklerim şunlar sanırım:
"kendinize iyi davranınız"
kar & yağmur