Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Hayırlı cumalar sonu 18 iaradım kurulda olduğu söyledi görevli.kurulda yani hangi aşamada sordum kuruldan sonucun çıktığını fakat sonucu görmediklerini 20 gün sonra bir daha aramamı söyledi sonucu alabileceğiniz başka no var mı?

Ranger yaaa yuh diyorum artıkkk 35 97 ama öğleden sonra ara bence ..hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz [emoji2969] hayırlı cumalar

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla ben aramadım cesaret edemiyorum ama cuma öğlen sonrası bir şansımı deneyeyim diyorum [emoji4] Rabbim büyük [emoji2969]

EFuLiN

Vergi dairesine teslim ederken bütün tetkiklerini ve ilaç raporunuda ekle sürprizi bekleme....

Hepimizin yüzü gülerde inşallah çifte bayram yaparız [emoji2969][emoji4]

Umityalcin

İyi ama mesela ben vergi diresine hiçbirşey göndermiyorum. Vergi dairesi yazı ile raporu istedi. Sağlık kurulu raporu direkt maliyeye yolluyor. Dolayısıyla zaten ekinde ne koyuyor ya da koymuyor bilmiyoruz ki

Bugün itibarı ile vergi dairesinden işyerine vergi indirimi yazısı ulaştı istikamet sgk emeklilik işlemleri başlasın 🙏
Rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine tüm bekleyen arkadaşların yüzünü güldürsün inşallah 🙏🙏🙏

Hayırlı ugurlu olsun sümer darısı bizlere [emoji4]

Allah razı olsun arkadaşlar darısı sizlerin de başına inşallah 🙏

hayırlı olsun kardeşim. sizin rapor hangi tarite Ankaraya gitmişti?

tam 4 ayda sonuçlanmış. hayırlı olsun tekrar. darısı bekleyenlerin başına

Umityalcin

İyi ama mesela ben vergi diresine hiçbirşey göndermiyorum. Vergi dairesi yazı ile raporu istedi. Sağlık kurulu raporu direkt maliyeye yolluyor. Dolayısıyla zaten ekinde ne koyuyor ya da koymuyor bilmiyoruz ki

Öyle durumlarda raporunu yollayan yere rica minnet tetkikler ekletilebilir,aksisi benim gibi 3 değilde 6 ay beklemek zorunda kalırsınız,fizik ölçümlerini verdim keşke nöroloji tetkiklerinide verseymişim ki geçti artık.EVRAK TAMAMLAYIP VERİPTE,ORANI DÜŞÜRÜLEN YANİ ONAYLANMAYAN ARKADAŞIMIZ VAR MIKİ FORMDA BİZLERİDE BİLGİLENDİRSE...

8/3/2019 Eksik evrak için aradım hep aynı 2-2,5 ay sonra ara dediler moralim bozuldu Temmuz’da biter bu gidişle

Herkese Merhaba hayırlı cumalar
Az önce aradım 0312 4153597 sağolun bir abi var son Kez mi görüşüyoruz dedi hayırlısı deidm.. 30 Nisan sonuçlanmış 10 günü bulur dedi İzmire gelmesi.. Olumlu mu dedim ben bilemiyorum dedi ama sonuçlanmış dedi.. Sonucun detayını nereden ve nasıl öğrenebilirim acaba 😊inşallah hepimizin ki olumlu olmuştur 🙏

Şimdi konuştum. Benim evrağın Ankaraya gidiş tarihi 30/01/2019.
Moral bozmak gibi olmasın ama Ocak ayına daha yeni başladılar dedi memur.
Benim evrak yaklaşık 1,5 aydır kurulda sırada bekliyor.
Allah herkese kolaylık versin. Bu gidişle bayramdan sonraya kalır gibi duruyor.
Yapacaka bir şey yok sabırla bekleyeceğiz.

Arkadaşlar benim başvuru 03 Ocak Ankara Maliyeye gidiş 08 Ocak ve bugün aradım 30 Nisan günü sonuçlanmış İzmire gelmesi 10 günü bulur dedi.. Ama nasıl sonuçlanmış olumlu veya olumsuz öğrenemedim bunu nasıl ve nereden öğrenebiliriz? Yüce Allahım bekleyen herkese olumlu sonuçlar almayı emekli olmayı nasip ve müesser eylesin inşallah 😍🙏😊

Sgk dan vergi indiriminden faydalanıp ortalama nekadar maaş bağlanıyor

Hayırlı cumalar arkadaşlar bugün vergi dairesini aradım aralık 26 onaylanmı 48 le gitti aynen geldi allahım hepinizin yardımcısı olsun darısı sizlere inşallah

Hayırlı ugurlu olsun miko

Bende aradım halen sonuçlanmamışş [emoji87][emoji86][emoji85]

Deniz hanım bizim kalp ikimizinde tarihlerde aynı. kalpleri dahamı çok inceliyorlar acaba
Bertoloji
sizin prim gün sayınız ve yatırılan miktar yani bürüt ücret önemli. sgk nın nekadar emekli maaşı alırım sayfasına git oradan bak

Üst Alt